2009 Ekim anneleri bebişlerimize isim düşünelimmi?

bütün bebişler isimleriyle mutlu huzurlu bir şekilde yaşasınlar....
bizde kesin karar verdik oğluşumuzun ismine mustafa barış olacak....allah izin verrirse....bu arada benim eşimin ismi mustafa...barışıda kızım daha hamile kaldığımı ilk öğrendiğimiz günlerde söylemişti...erkek olursa barış olsun ismi diye...aslında eşim bir eve bir mustafa yeter dedi istemedi ama ısrarlarıma dayanamayıp tamam dediyerimseniben.....ve mustafa barışş
:asigim::nazar:

canim baris mustafa olsa daha iyi olmazmi ??yani sen mustafa diye cagirdiginda ikisi birden fendim diyecekya o acidan..ilk ismi baris olsa nasil olur??

canim baris mustafa olsa daha iyi olmazmi ??yani sen mustafa diye cagirdiginda ikisi birden fendim diyecekya o acidan..ilk ismi baris olsa nasil olur??
canım barışı kullanıcaz zaten ama barış mustafa kulağa hoş gelmio sanki...mustafa barış daha hoş geliyor...yerimseniben
benim cadının adı bensu aleyna ...aleynayı kullanıyoruz.....yerimseniben

canım barışı kullanıcaz zaten ama barış mustafa kulağa hoş gelmio sanki...mustafa barış daha hoş geliyor...yerimseniben
benim cadının adı bensu aleyna ...aleynayı kullanıyoruz.....yerimseniben

haklisin canim kulaga hos gelmiyor ama okulda falan mustafayi kullanirlar sanirim genelde ilk ismi kullaniyorlar en cok..ama siz evde barisi kullanacaksaniz sorun yok tabi...

haklisin canim kulaga hos gelmiyor ama okulda falan mustafayi kullanirlar sanirim genelde ilk ismi kullaniyorlar en cok..ama siz evde barisi kullanacaksaniz sorun yok tabi...

canım okulda çocuk hangisini kullanıosa onu kullanıyorlar...kızıma kimse bensu demiyor....herkes aleyna diyor.....yerimseniben

lallcığımm canımmm ismiyle yaşasın mustafa barışş :nazar: kızının adıda çok hoşmuş bu arada bensu aleyna :asigim:

ismiyle yaşasın mustafa barış opuyorumnanaktan
saolll ajkımmmopuyorumnanaktan
lallcığımm canımmm ismiyle yaşasın mustafa barışş :nazar: kızının adıda çok hoşmuş bu arada bensu aleyna :asigim:

canım benim saoll.....opuyorumnanaktanadı gibi kızımda çok hoştur...bide cadı olmasa daha süper olacakda ..kız olupda cadı olmayanmı varrrrr:asigim:

bende kara verdim gibi sankimm zemuszemus değişmezse son kararımm DEFNE olacak kızımmm :asigim:

benimde iki ismim var 2.yi kullaniorus. cevremde de bisuru kisi var boyle hepsinin 2. isimleri kullanilio yerimseniben

benm oğlşumun adı doruk olcak..ama rahmetli dedesinn isminide koymayı istio eşim.bende bi sakınca görmedm.necdet doruk olcak yani.ama sorun necdet dorukmu yoksa doruk necdetmi olcağnda eşim ilk isim çağrılr doruk necdet dio bende necdet doruk daha bi güsel gelio sanki diorum hem ilk isim genelde nokta olarakk konmuomu mesela necdet doruksa n.doruk olark geçmesmi nebilim kafam karştı kıslarr sizce nasıll

X