- 27 Mart 2008
- 1.372
- 0
Hayırlısı olsun canım. opuyorumnanaktan
sağol cnm.herkes için..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım. opuyorumnanaktan
canım barışı kullanıcaz zaten ama barış mustafa kulağa hoş gelmio sanki...mustafa barış daha hoş geliyor...yerimsenibencanim baris mustafa olsa daha iyi olmazmi ??yani sen mustafa diye cagirdiginda ikisi birden fendim diyecekya o acidan..ilk ismi baris olsa nasil olur??
canım barışı kullanıcaz zaten ama barış mustafa kulağa hoş gelmio sanki...mustafa barış daha hoş geliyor...yerimseniben
benim cadının adı bensu aleyna ...aleynayı kullanıyoruz.....yerimseniben
haklisin canim kulaga hos gelmiyor ama okulda falan mustafayi kullanirlar sanirim genelde ilk ismi kullaniyorlar en cok..ama siz evde barisi kullanacaksaniz sorun yok tabi...
saolll ajkımmmopuyorumnanaktanismiyle yaşasın mustafa barış opuyorumnanaktan
lallcığımm canımmm ismiyle yaşasın mustafa barışş kızının adıda çok hoşmuş bu arada bensu aleyna :asigim:
bende kara verdim gibi sankimm zemuszemus değişmezse son kararımm DEFNE olacak kızımmm :asigim:
haklisin canim kulaga hos gelmiyor ama okulda falan mustafayi kullanirlar sanirim genelde ilk ismi kullaniyorlar en cok..ama siz evde barisi kullanacaksaniz sorun yok tabi...
bi aksilik olmazsa minnosumun adi deniz olacakalkisalkisalkis
ajkım adıyla yaşasın prenses defne n:asigim:
bi aksilik olmazsa minnosumun adi deniz olacakalkisalkisalkis
tuana ravza olacak mınnosumun adı zemuszemus
ismiyle yaşasın minnoşun canımmmm:asigim:
adıyla yaşasın Deniz in canımm yerimseniben