irem ve tuannanın gerçek anlamını yazdığın için teşekkür ederim.
ismim fatma sekerim.evet bende cok seviyorum hatta bu ismi ilk duydugumda kizim olursa adini nurefsan koyacagim demistim.bir kac senedir nick olarak falan kullaniyorum.simdi esim ve ailem nurefsan deyince aklimiza sen geliyorsun baska isim bul diyorlar onlara kabul ettiremiyorum bi turlu .anlamida nur sacan muhabbet yayan demek.bilmiyorum hic bir isim bulamazsam nurefsan koyariz belki:)
kızlar bırde ben bir isim bulabılsem..daha bulamazsam kayınvalıdemın falan adı olacak diye korkuyorum..ama ben haaala isim bulamadım
bizde kesin kararımızı verdik oğluşumuzun adı mustafa barış:asigim: olacak allah izin verirsee......:Saruboceq:
kuzularım dilara hoş bir isim..ablasınınkiyle uyacak diyede bişey yok..sonuçta hepsi tek başına birer birey...uyumlu istiosan derya deniz daha uyumlu gelio bana...tabi benim fikrim bu...
ismiyle yaşasın prensesinnn.....yerimseniben
teşekkür ederiz teyzesiiiiopuyorumnanaktanasyada defnede çok hoş ama defne bu sıralar daha revaşta bir isim.....yerimsenibenlall canımm ismiyle yaşasın mustafa barış:asigim:
bende ASYA diyordum şimdide DEFNE diyorum ama hala netleşmedi :sm_confused:
ismiyle yaşasın bebişin canımmmyerimsenibenkızımın adını nasip olursa ESLEM koyucazzkaydirigubbakcemile2
canım ismiyle yaşasın zeynep ada mızz....yerimsenibenbizim kızın adı hazır zeyneb ada
teşekkür ederimmm...opuyorumnanaktanamin bitanem..hepimizin bebişleri hayırlı ve sağlıklı evlatlar olurlar inşlah......:Saruboceq:çok guzel canım hayırlı evlat our inşallahopuyorumnanaktan
sağol canım arkadaim bende hep deniz dıye duşunmuştum ama babayı kıramadık.:teselli: