2009 Ekim anneleri bebişlerimize isim düşünelimmi?

canim gercek ismini bilmiyorum.. ama nickin cok güzel bence.. komsumun kizinin adi nurefsan ve cok tatli.. ben cok seviyorum bu ismi etrafina nur sacan insan demek dimi nurefsan..

ismim fatma sekerim.evet bende cok seviyorum hatta bu ismi ilk duydugumda kizim olursa adini nurefsan koyacagim demistim.bir kac senedir nick olarak falan kullaniyorum.simdi esim ve ailem nurefsan deyince aklimiza sen geliyorsun baska isim bul diyorlar onlara kabul ettiremiyorum bi turlu .anlamida nur sacan muhabbet yayan demek.bilmiyorum hic bir isim bulamazsam nurefsan koyariz belki:)

nurcihan da hemen hemen aynı anlama geliyo canım düşünürsen..cihanan ışık saçan aydınlatan..

hafsaeygamberimiz Hz. Muhammedin (A.S.M.) zevcelerinden biri ve Hz. Ömerin (R.A.) kızı.
hüma:efsanevi bir kuş. Umay kuşu. Cennet kuşu..
hüsna:Çok, en çok, pek çok güzel" gibi anlamlara gelmektedir. ...

OĞLUŞUMUN İSMİ YUSUF EYMEN OLACAK KAYINPEDERİMİN ADI YUSUF BENDE ZATEN PEYGAMBE İSMİ OLSUN İSTİYORDUM YANİ HEM BENİM DEDİĞİM OLDU HEMDE EŞİMİNvereliniortak

kızlar bırde ben bir isim bulabılsem..daha bulamazsam kayınvalıdemın falan adı olacak diye korkuyorum..ama ben haaala isim bulamadım

kuzularım dilara hoş bir isim..ablasınınkiyle uyacak diyede bişey yok..sonuçta hepsi tek başına birer birey...uyumlu istiosan derya deniz daha uyumlu gelio bana...tabi benim fikrim bu...
ismiyle yaşasın prensesinnn.....yerimseniben

bizde kesin kararımızı verdik oğluşumuzun adı mustafa barış:asigim: olacak allah izin verirsee......:Saruboceq:

lall canımm ismiyle yaşasın mustafa barış :asigim:
bende ASYA diyordum şimdide DEFNE diyorum ama hala netleşmedi :sm_confused:

ismiyle yaşasın zeyneb ada annesi allah uzun ömürler versin inş. sağlıkla sıhhatle

sağol canım arkadaim bende hep deniz dıye duşunmuştum ama babayı kıramadık.:teselli:

lall canımm ismiyle yaşasın mustafa barış :asigim:
bende ASYA diyordum şimdide DEFNE diyorum ama hala netleşmedi :sm_confused:
teşekkür ederiz teyzesiiiiopuyorumnanaktanasyada defnede çok hoş ama defne bu sıralar daha revaşta bir isim.....yerimseniben
kızımın adını nasip olursa ESLEM koyucazzkaydirigubbakcemile2
ismiyle yaşasın bebişin canımmmyerimseniben
bizim kızın adı hazır zeyneb ada
canım ismiyle yaşasın zeynep ada mızz....yerimseniben
çok guzel canım hayırlı evlat our inşallahopuyorumnanaktan
teşekkür ederimmm...opuyorumnanaktanamin bitanem..hepimizin bebişleri hayırlı ve sağlıklı evlatlar olurlar inşlah......:Saruboceq:
sağol canım arkadaim bende hep deniz dıye duşunmuştum ama babayı kıramadık.:teselli:

babayı kıramıyorsanız dediği olsun canımm...yerimsenibendilarada güzel..ben sadece uyum açısından demiştimmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…