2009 Ekim anneleri bebişlerimize isim düşünelimmi?

bizimki Miraç olucak ama bugune kadar oanyalayan ve beğenen bir kişi bile çıkmadı akrablardan tanıdıklardan

isimleriyle yaşasın melekleriniz...bende berra koymaya kesin karar verdim...inşallah allahım kısmet eder...

zeynepcim bulcukum isimleriyle yaşasınnnn meleklerrr.......yerimseniben

Çok güzel isimler:) Hayırlısıyla sağ salim kavuşalım inşallah bebeklerimize...
Bizde Burak koymaya karar verdik :)

ben hala kizima isim bulamiyorum ..bir turlu isim begenemedim...
kizlar anlami guzel olan kiz isimlerini yazarsaniz cok sevinrim

ben hala kizima isim bulamiyorum ..bir turlu isim begenemedim...
kizlar anlami guzel olan kiz isimlerini yazarsaniz cok sevinrim

canım benimde kızım olacak ve aynı dert bendede var bir türlü isim beğenemiyoruz ben biraz baktımda birkaç önerim var belki hoşuna gider ASEL: cennetteki dört sudan biri BERRA: özü sözü doğru hayırsever kadın ECRİN: Allah (c.c)ın hediyesi İREM: cennet bahçesi. ayrıca fecr suresinde geçer TUANA: cennet bahçesine düşen ilk yağmur SUDENAZ ve en sevdiğim isim ZEYNEP büyük ihtimalle ben zeynepte karar kılıcam.

yardimin icin tesekkurler canim ama bu isimleride begenemedim eger kizkardesimin ismi zeynep olmasaydi bende zeynep koyardim galiba cunki gercekten guzel bir isim .
birde irem,tuana ismiyle ilgili soyle bir yazi okudum :
Irem
Irem = Cennet bahçesi.
Evet, lk okuyuşta iyi güzel gibi gözükse de değildir aslında!
Irem, Allahın sevmediği yalan Cennettir.
Allah'a isyan ederek Cennet'e benzetmek iddiasiyle İrem bağını yaptırmış, bu bağdaki köşke girmeden kavmi ile yani taraftarlariyle birlikte gazaba uğramış, çarpılmış.
Allahın gazabına uğramış bir yerin ismini koymak hiç doğru değil.

Tuana’nın anlamı çogu insan tarafından beğeniliyor, çünkü bu ismin anlamını ‘Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası’ sanıyorlar. Fakat Tuana ‘Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası’ anlamına gelmiyor!

Kuran-i Kerim'in Arapça yazıldığını herkes biliyor. Tuana ise Arapça kökenli bir isim olmadığı için Kuran’da geçemez ve cennet ile ilgili bir anlam taşıyamaz! Tuana’nın gerçek anlamları ‘ay ışığı, güçlü, kuvvetli’

masal ismini ben bir dizide duymustum ve acikcasi ben masal ,hikaye,irmak,su,dere ,gol vs. bu tarz isimleri begenmiyorum ..ben insanlarin tasidiklari isimlerin onemli oldugunu ve ismin anlaminin kisilikte etkili olacagina inaniyorum nitekim dini kaynaklarda bunu soyluyor. yardimin ve onerin icin tesekkurler..

Kızım olsaydı adını Masal koyacaktım...

biz şu an için değişmezse tabi ASYA düşünüyoruzz :asigim: nasıl kızlarrrrr ???

ben bebişimin ismini HAYAT koyucam sizce nasıl güzel mi..??? görüşlerinizi bekliyorum

hayat çok güzel bi isim gerçekten inşallah ileride bi kızım olursa bende ismini hayat koyucam.içinizde bi hayat olduğunu hissetmek mükemmel bir duygu olsa gerek:ecrin_bebek:

irem ve tuannanın gerçek anlamını yazdığın için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…