2009 Ekim anneleri bebişlerimize isim düşünelimmi?

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
38
Arkadaşlar henüz cinsiyetlerini bilmesekte hepimiz geleceğin prensleri ve prensesleri için gönlümüzden geçirdiğimiz isimler vardır demi:)Hadi burda anlamları ile birlikte isimleri paylaşalım..Bakalım neler çıkıcak

İlk ben paylaşayım bari:)
Gönlümden kız olursa Özgü:Özellikle birine ya da bir şeye ait olan, belli bir kimsede ya da şeyde bulunan, °has, °mahsus.
Erkek olursa daha düşünmedim:ecrin_bebek:

ben bu isim konusunda çok kararsızım valla
kız olursa doğa öykü meriç olaiblir
erkek olursa ege istiyorum ama eşim istemiyor bu isimi

kız olursa pınar annem hep benim için istemiş ama koydurmammışlar hep içimde kaldı o erkek olursada emre eşimle evlenmeden karar verdiğimiz bi isimdi

kız olursa berra olucak kuşumun ismi..erkek olursa bilemorumm..henüz düşünmedik..kız olsun ay:)

kız olursa elif, erkek olursa alp ya da ata. İkiz olsaydı ece-ege ya da ege-efe düşünüyorduk, tek göründü.

:))) ALLAH hayirlisini nasip etsin insallah .

>Biz kiz olursa ; yaren , pinar ikisinden birisini dusunuyoruz
erkek olursa : egemen istiyor esim ben ise özmen , gökbey , veya gökmen istiyorum

kız olursa.....öykü,eylül,cemre,ırmak,nehir.....
erkek.....barış,rüzgar......
bunlar eşimle birlikte beğendiğimiz isimler..arasından seçices artık:1rolleyes:

Son düzenleme:
kız olursa kesin ayşenaz
erkek olursa henüz karar veremedik eşimle çekişme içindeyiz :))

ikiz olup olmadığı henüz belli değil olursa ne yaparız bilmiyorum valla

kız iismlerını herkes asagı yukarı bılıyorda erkekete kararsız genelde daha dogrusu kafamızda bırsey yok nedense... ben ereke ısterım ama kız ısmı gecıyor hep aklımdan doğa gibi

canlarım bende isimleri hazırladım.hatta daha evlenmeden önce belirlemiştik isimleri.kız olursa YAĞMUR erkek olursa DORUK koymayı düşünüyoruz.bakalım hangisi olacak .yağmur bebekmi doruk bebek mi .allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.benim ilk bebeğim olacağı için kız yada erkek hiç fark etmez .sağlıklı hayırlı ve babası ve bana benzeyen bir minik olsun

ne tatlı bi telaşe..
ben ve eşim henüz ortak bi isim beğenmiyoruz:)
kız olursa ;dua ismini çok istiyorum iklimya da başka bi alternatifim..
erkek te ;akif ve asaf isimleri hoşuma gidiyor eşim ömer isminde kararlı gibi ömer akif veya ömer asaf tamamlar diy düşünüyorum ..
herşeyin hayırlısı olsun inş.

"iklimya" mı ıstıyorsun??cok guzel bır ısım.. haz ademın kzıının adıydı sanırım. bnde süşünmüştüm ama sonra onu "ıklım "olarak kısalttık...ıklım koyduk.sevıyorum kızmın adını:)

hemde ne tatlı telaşe hakkikaten ilginç şekilde hep kız isimleri dolaşıyo ortalıkta...
biz kız olursa YAĞMUR erkek olursa DEVRİM düşünüyoruz.ve 16 haftayı iple çekiyoruz inş. bi muziplik yapıp arkasını dönmez bize :)))
DENENMİŞ MERAK EDENLERE Bİ ÖNERİ
bu hesaplama bilimsel olarak yapılıyormuş bana da bir ablam öğretti.en basit şekliyle açıklamaya çalışıcam
kadın vücudu kendini 3 yılda bir yenilermiş.yaşınız bölü 4
erkek vücudu 4 yılda.eşinizin yaşı bölü 4
hanginizin yenilenme tarihi daha yakınsa bebeğin cinsiyeti ona göre belirlenirmiş.erkeğinki yakınsa erkek kadınınki yakınsa kız.
güvenilirmi demeyin beklemedeyiz görcez :)))
isterseniz örnekle açıklarım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…