• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ayy kızlarr sabahtan beri temizlik yaptım öldüm yaaa annemde okadar söledi kızım bi iş güç yapa diye napim allahım yardımcımız olsun bi ümit bekliyoz acabalarla.....yemek hazırladım yedik az önce şimdide eşime börek hazılrıyorum emniyete giderken götürcek gece görevdeler ya acıkıyolarmış hep bişiler yapıyom geceye gitcegi gün daha oturamadım cok yoruldum vallaa :5: :5:

bacımm bilemiyomki ama kızlar gelir akşam 9 da felan genelde kalabalık oluyo bende burdayım gece 3 e kadar felan cünkü eşim gecede olucak ben uyuyamıyom kolay kolay gel mutlaka bitanem benimm :29: :16:

ayy cnm saol
bende şimdi işteyim
eve gidince ne yemek yapacağım diye düşünüyom
cnmda hiç yemek yapmak istemiyor sanırım
kolay bir yemeğe kaçacağım mesela menemen gibi

bacımm bilemiyomki ama kızlar gelir akşam 9 da felan genelde kalabalık oluyo bende burdayım gece 3 e kadar felan cünkü eşim gecede olucak ben uyuyamıyom kolay kolay gel mutlaka bitanem benimm :29: :16:

gece evde tek olmayı hiç sevmiyorum
eşim mesai kalınca çok sıkılıyorum
allah sana kolaylık versin cnm

ayy melike bende çok yoruldum tum halıları sıldım ve belım felaket ağrıyo ahh bıd ecamlarımı sılıp perdelerımı yıkasam mutfagı baştan aşşağı sılsem daha başka derdım yok ama otrudum ve kalkamıyorum:D:Dallahtan yemegı yaptımda oyle dınlenmeye oturdum off daha ışş çokk ayrıca bend eborek yapcam:1:dun yufka aldıydım akşam yapar sabah pışırıım artıkın oyy oyyy.ayrıca sendekı o koca bebekten bende de var bı buyuk bı kuçuk bebem var tembel olduğu ıçın herışı ben yapıyom ama olsun ıyıdır kız ışı ben yapıyımda o ıyı olsun yeter:16::16::16::16:

ayy melike bende çok yoruldum tum halıları sıldım ve belım felaket ağrıyo ahh bıd ecamlarımı sılıp perdelerımı yıkasam mutfagı baştan aşşağı sılsem daha başka derdım yok ama otrudum ve kalkamıyorum:D:Dallahtan yemegı yaptımda oyle dınlenmeye oturdum off daha ışş çokk ayrıca bend eborek yapcam:1:dun yufka aldıydım akşam yapar sabah pışırıım artıkın oyy oyyy.ayrıca sendekı o koca bebekten bende de var bı buyuk bı kuçuk bebem var tembel olduğu ıçın herışı ben yapıyom ama olsun ıyıdır kız ışı ben yapıyımda o ıyı olsun yeter:16::16::16::16:

aman canım sende kendini fazla yorma tatlım benimm benimki saolsun kovayla su tasıdı balkonları yıkadım bide masa vardı onu ben ladırdım buda niye bana sölemiyosun sen kaldırma bişe dedi sonra tekrar yerine o koydu yemek yaparkende biraz yardım etti saolsun gitcek birazdan canım inanki tam bi koca bebek bensiz uyumaz uzansa yanıma gel der bi yere giderken yanında ayırmaz :23: :9: :9:

iii dinlen
zehra temizlik zor valla
ama insan temizlik yapınca sanki evin gözü gönül açılıyor parlıyor her yer
valla ben temizlik yapmayı çok seviyom

evet yaa işten çık eve git yemek yap
çamaşır asıcam daha
ütü yapıcam böwww..
bi de belim kopuyo aksi gibi....

evet canım gercekte annem hep der kızım iş güç bitmez hiç bizaman diye cok dogrumus sanada kolay gelsin bitanem benimm çok gecmiş olsun belin çok mu kötü :29: :16:

iii dinlen
zehra temizlik zor valla
ama insan temizlik yapınca sanki evin gözü gönül açılıyor parlıyor her yer
valla ben temizlik yapmayı çok seviyom

aynen gülcanım valla kıss 8 gün olcak nerdeyse tamam iki kişiyiz misafirde geliyo ama cocuk olmadıgı için fazla kirlenmiyo tabi bu dedigim geneş temizlik yoska hergün otruma odamla mutfagımı lavobalarımı yıkamadan duramam canım aynen dedigin gibi ohh misss gibi oldu valla :54: :54:

Back
X