- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #1.401
iiyi aksamlarr kızlarr nasılsınızzzz
hoşgeldin kuzucum inanki az önce içimden gecmiştin bacım bak kalp kalbe karsıymışşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iiyi aksamlarr kızlarr nasılsınızzzz
ben eskiden heves ettim 20 yaşındaydım lens alıcam diye kafaya koydum ozamanki aklım işte aldım ama fazla kullanmadan attım çünkü gözlerime zarar vermeye başlamıştı kendi göz rengimin daha yakıştını güzel oldunu söledi herkez bende sonra hiç düşünmedim sıcak bakmıyorum lens konusuna![]()
bende senin gibi olmustum sonra arkadasla gittik lens gri istedim beyaz tenliyim ya cok yakıstı o sonra takmak benim için eziyet oldu sonrada vazgectim bacım ben![]()
hım anladım cnm ...doğrudur sağol cnm fikrin için
gride güzel bir renk evette işde yakışanı bulmak ve takmak cidden zor olsa gerekkk![]()
hım anladım cnm ...doğrudur sağol cnm fikrin için
gride güzel bir renk evette işde yakışanı bulmak ve takmak cidden zor olsa gerekkk![]()
hosbulduk cnmmhoşgeldin canım teşkler sen nasılsın?:13:
hoşgeldin kuzucum inanki az önce içimden gecmiştin bacım bak kalp kalbe karsıymışşşş![]()
![]()
![]()
hosbulduk cnmm
iyiymm valla nolsunn
:)))
canım benım bende once dgr tarafa baktım yoktun dedım kesın burdadır:)))hehehe evet kalp kalbe karşııı:13:
zehra nasılsın canım topik maşllh kalabalıklaştı seni şimdi gördüm:90:![]()
evet canımmm burdayım naber nasılsın bebiş nasıl bacımm![]()
![]()
![]()
teşekkur ederım ıyıyım canım sen nasılsın nası gıdıyo
iyiym cnm nasıl olım aslında 1 haftadr boynumun solkısmından baslayan bı agrı var onunla cebellesıorum bı aksam koluma vuruo bı sırtıma vuruo bı boynum anlamadım gıttı yarın ortapedıye gıtcem bakalım nedtycek hos rontgene falanda gıremıycem ama yınede gıdım bakalm
cnm ii mınıkte arada pıt pıt vuruo daha henuz sıdettlı bı hareketı olmadı ama inşş oda olur:)) valla 9 kılo kadr bı kılo aldım vay halıme hehehhehe:))):84:
sen nasılsın nasıl gıdıooo
dogru bacımmm inanki bana cok yakışmıştı ama gözüm kesmedi ama niyeti bozucam bigüm alıcammm hemde 35tl di çokta uygundu yaniiii![]()
![]()
![]()
iyi canım cok şükür aman tatlım benim ihmal etme cok gecmiş olsun balım git bi doktora görün canım benim acil şifalarrr![]()
![]()
oy oyyy yerim ben onu yaaa:87:
bende koyu yeşil ve giiri rengi seviyorum buğday tene ne gider bilemiyicem
ama benimde olmadık şeylere heveslenesim tutar bi ara saçım kısaykende takma saçlardan gider para verir alırdım köşede dururdu sadece
şimdide saçım belimde artık gerenk kalmadı şükür al al cnm 35mi ama ben doğal duran lensler solita mı ne onlara baktım 200 küsür tl yddi şimdik netten baktım![]()
selam kızlarrrrrrrrrrr ben geldim napıyorsunuz bakayımmmmmm
selam kızlarrrrrrrrrrr ben geldim napıyorsunuz bakayımmmmmm
saoll cnm tesekkur ederımmmmm
ye teyzesiii![]()
iyiym cnm nasıl olım aslında 1 haftadr boynumun solkısmından baslayan bı agrı var onunla cebellesıorum bı aksam koluma vuruo bı sırtıma vuruo bı boynum anlamadım gıttı yarın ortapedıye gıtcem bakalım nedtycek hos rontgene falanda gıremıycem ama yınede gıdım bakalm
cnm ii mınıkte arada pıt pıt vuruo daha henuz sıdettlı bı hareketı olmadı ama inşş oda olur:)) valla 9 kılo kadr bı kılo aldım vay halıme hehehhehe:))):84:
sen nasılsın nasıl gıdıooo