- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.541
günaydın bayanlar nasılsınız
derya oğlun ne afacanlıklar yapıyo bakem anlat
baby03 cnm kontrol ne zaman var
melike sen nasılsın senin kontrol ne zaman
greeneyes nerelerdesin gelmez oldun
zehra bebişin nasıl neler yapıyorsunuz bakem tatlım
alevesen sen nasıl oldun iyileştin mi cnm
güzel bayanlara bir demet çiçek alın bakalım
slm kızlar nasılsınızbende cumadan beri kuyruk sokumumdan cok rahatsızdım gecermi acaba dedikçe daha fena oldum kızlarr hele bugn geceler sabah olmadı desem yeridir agla agla kaç gündür öldümm
bugün sabah erkenden özel bi hastanede küçük bi operasyon gecirdim meger bende kıl dönmesi oluşmuş hamile halimle düşünün artık korku heyecan acı hepsini bi arada yasadım rabbime cok şükür hastaneden gelincede bayılmışım uykusuzluktan yeni uyandım rabbim önce saglık versin inanki çok kötü bişimiş saolsun eşim destek oldu çok bana bagıra cagıra öldüm inşş bida yasamam dogumdan sonra hemen gidip ameliyat olucam cünkü yineleyebilirmiş
ayyyyyy çoook geçmiş olsun cnm yaaa
bu kıl dönmeside insanlarda moda oldu allah şifa versin belki geçer diyicem ama
en çzümü ameliyat fazla üzülme oğluşunda etkilenir cnm
ufak bi ameliyat doğumdan sonra olursun inş. hayırlısı ilee
slm kızlar nasılsınızbende cumadan beri kuyruk sokumumdan cok rahatsızdım gecermi acaba dedikçe daha fena oldum kızlarr hele bugn geceler sabah olmadı desem yeridir agla agla kaç gündür öldümm
bugün sabah erkenden özel bi hastanede küçük bi operasyon gecirdim meger bende kıl dönmesi oluşmuş hamile halimle düşünün artık korku heyecan acı hepsini bi arada yasadım rabbime cok şükür hastaneden gelincede bayılmışım uykusuzluktan yeni uyandım rabbim önce saglık versin inanki çok kötü bişimiş saolsun eşim destek oldu çok bana bagıra cagıra öldüm inşş bida yasamam dogumdan sonra hemen gidip ameliyat olucam cünkü yineleyebilirmiş
geçmiş olsun canım benim yaa
arkadaşımda olmuştu küçük bir ameliyat geçer inşallah tatlım
takma kafana fazla
iyi bak kendine ve bebişine
canım geçmiş olsun tekrar
düzelir merak etme şimdi herşeyin çaresi var...
çok teşekkür ederim canım benimyıllar aldı başını gidiyor
bak sen yaramazadaha şimdiden başlamış
ah zehracım seni burda en iyi anlayacak benim herhalde uyku konusunda. aynı şeyleri yaşadım çünkü. bebekler 3. ayına kadar geceyle gündüzü ayırt edemezler o yüzden uykuları çok düzensiz olur. fırsat buldukça dinlen canım sütün birikmesi açısından çok önemli
günaydın arkadaşlar.herkese iyi haftalar diliyorum.
tecrübelerinize ihtiyacım var.göğsümde çok kötü bir ağrı var.geçen ay da hastalanma yakını şiddetlenmişti ama bu kez sanki daha şiddetlendi,gece kolumun ağrısından uyuyamadım gece.dün arkadaşlarla buluşmuştuk onun da annesi olmuş kist çıkmış göğsünde.Allah beterinden korusun kist ilaçla tedavi oluyormuş ama başka birşey olmaz inşallah genel cerrahiye gitmem gerekiyormuş .var mı bu konularda bilginiz
slm kızlar bende 2009 geliniyim
tüm 2009 gelinleri nasıllar özellikle haziran gelinleri:))
günaydın kızlar nerdesiniz kimse gelmiyor artık
baby03
melike
derya67
zehra1025
alevesen
adını unuttuğum varsa kusura bakmayın
slm kızlar bende 2009 geliniyim
tüm 2009 gelinleri nasıllar özellikle haziran gelinleri:))
hoşbulduk kızlar bende 28.06.2009
tüm 2009 gelinleri hamiş mi yoksa ?
günaydın kızlar nerdesiniz kimse gelmiyor artık
baby03
melike
derya67
zehra1025
alevesen
adını unuttuğum varsa kusura bakmayın
selam arkadaşlar bayadır pek baklamıyorum işten güçten malum şiştim bi işi 2 saatte ancak yapıyorum sonrada yattığım yerden kalkamıyorum .biraz geçmişe göz attım
kızzzz zehrraaaaaadoğurmuşsun ah canıııım allah analı babalı büyütsün çok sevindim kurtulduğuna nasılsın şimdi bebişin napıyo doğum nasıldı ayy çok merak ediyorum anlatırmısın
bahar gülcan derya melike sizler neler yapıyosunuz inşallah keyfiniz yerindedir
hepinizi öptümmm:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?