- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.321
benimkide pek bi kurtlu yandık desene.şu alttan muayene olmasa üffff
bak sen yaramaza aman aman iyi olsunlarda o kadarcık yaramazlıkları olsun canım o minik poposunu da cimcir benim için:90:
güle güle kullanın cicilerinizi valla kendime bile bu kadar çeyiz düzmedim al al bitmiyo tavşan kadar şeye dünyanın eşyasını aldık yyaaaauuuvv
selam kızlaaarr
pek bakamıyorum bu ara işim hiç bitmiyo haftaya kuzenimin düğünü var ne giycem ben yaaaaa ooffff göbek aldı başını mayalı poğaça gibi şişiyo .hamileyken çok fazla kıyafet almak istemiyodum zaten normalde giydiklerimin çoğu göğüs altından bollaşıyo amaaaaa göbek şişince dizde elbiseler mini elbise gibi etekler yukarı zıpladı ben hamilelere çok fazla kısa ve dekolteli elbise yakıştıramıyorum hoş durmuyo bence .bigün çıkıp bişeyler bakıcam artık.....
kızlar benim göbek deliğim dışarı pırtladı kıyafetlerimden bile belli oluyo niye öyle anlamadım herkeste oluyomu hamileyken acaba
bazen yaramaz çok sert tekmeliyo zıplıyorum tekmesi böyleyse doğumu düşünemiyorum
aaaaaasahidenmii yandık biss çok yaramas olucaklar sanırım
yapma kızım etme kızım :18:
normalede günmü veriyorlarmış anaaaaaneler duyucaz dahaa:97:
hayırlısı olsun bakalım cnm
bizim bi komşumuz gününden 15 gün önce doğum yaptıı
ondan o geldi dün birden aklımaa
bazı arkadaşlar diyorki 37 olduk haala eşyalarını ütülemedik ne rahatlık yavv
ben bilee korkuyorumm şimdiden
çünkü benim temmuz başı doğum ama haziran sonuda olabilir denildi
tırsakım ondan
aaa öyleyse yandık biz direk öldük uykusuzluktan şimdiden depolayalım enerjilerii
ya belli olmaz bizim bi komşuda 15 gün önce yaptı doğumuu
herşeye hazırlıklı olmak lazım cnmm
kızımın bu ara hareketleri azaldı yeri daraldı sanırım
sığamıyo yamukum benimm
bu arada çatı muayenesinden sonra normale bile gün verebildiklerinii ilk defa duyuyorum
ilginçmiş şu hayatta daha neler öğreniceğiz acaba
şafak kaç şimdikk
mesajım gözükmedii haydaa sil baştan yazdım şimdii gözükmüşş hıhhhhh
naporsunuz bebişler
doktora gittik bugün oğluma yine idrar tahlili yapıldı temiz çıktı çok şükür ama soğuk almış oğluşum hırıltısı vardı öksürükte başladı dr ilaç yazdıya bu kadar koruyorum evden çıktığımız yok yinede nasıl hasta oluyor anlamadım :44:
oğluşum yine yaramazlık yaptı doktor teyzesindemuayene olurken doktorun boynundaki şu kalp dinleme şeysini tutmuş çekiyor
birde yan sedyede oğlum kadar bebek vardı kan alıyorlardı nasıl ağladı ya canı çıktı yavrunun bende ağlayacaktım nerdeyse. oğlumu giydiriyorum bebeğin ağladığını duyunca bizimkide dudak bükmeye başladıbizim çapkın etrafındaki bebekleri süzüyor
kıpır kıpır ya altını alırken bi sağa dönüyor bi sola sonra bi bakıyorum yüzüstü dönmüş bana minik poposunu gösteriyor
karnımda da acayip hareketliydi sancılandığım gecenin akşamı karnımı yarıp çıkacak sandım çıkış yolu arıyor diye espiri yapmıştım sabahına doğdu
minik erkekim benim rabbim nazalardan korusun yavrularımızı
selam kızlaaarr
pek bakamıyorum bu ara işim hiç bitmiyo haftaya kuzenimin düğünü var ne giycem ben yaaaaa ooffff göbek aldı başını mayalı poğaça gibi şişiyo .hamileyken çok fazla kıyafet almak istemiyodum zaten normalde giydiklerimin çoğu göğüs altından bollaşıyo amaaaaa göbek şişince dizde elbiseler mini elbise gibi etekler yukarı zıpladı ben hamilelere çok fazla kısa ve dekolteli elbise yakıştıramıyorum hoş durmuyo bence .bigün çıkıp bişeyler bakıcam artık.....
kızlar benim göbek deliğim dışarı pırtladı kıyafetlerimden bile belli oluyo niye öyle anlamadım herkeste oluyomu hamileyken acaba
bazen yaramaz çok sert tekmeliyo zıplıyorum tekmesi böyleyse doğumu düşünemiyorum
son 15 günmü zZehraAAA
MAŞ . bu kadar az kaldığını tahmin edeememiştim
çok güzel yaaa:)
bizde 2 buçuk ayımız kaldı diye seviniyoruz bak sen şu işee
inşallah güzel ve istediğin şekilde geçer muayenen
sende SHEKER gibi artık sık sık gelemessin topiğe:/
sayımız eksiliyorrrr
amaa bir taqraftanda artıyor şükürler olsun:)
neyse sağlıkla kucağına alda can kızını sonra yinee bir gün biryerlerde buluşurz
inşallah bebış sağlıkla gelsınde canım elımden geldığınce gırmeye çalışıırım
ben yanlızım yaşadığım şehırde bı muddet annem gelır gıder sonra yanlız kalırız
bebışnen baş başa ınşallah akıllı olur benı uzmez kendımı çok acemı hıssedıyorum
çocukları çok sevıyorum umarım becerırım bu annelık olayını şeyma ınan son anlar
geçmıyo dıyolardı ama geçtı herşey ruya gıbı gelıyo 15 gun ıçınde hayatımızda buyuk
bı değişiklik olcak ama nasıl olcak tahmın bıle edemıyorum tek ıstegım ALLAHIM
sağlıkla gelsın kuzum ısterse huysuz olsun ağlasın etsın ama sağlıklı olsun ınşallah
bı bakcan senınkıde geçmış
buyrın ODAMISIN dekoru teyseleriii
odamısda mayıs sonu gelicek
[/URL][/IMG]
annesi kendine pijama takımı alırda kısına almasmı
takım oldukk teyselerrrrrrrrrrrr
[/URL][/IMG]
emzikimise bakınn kelebek ağzını yiycem senin kısıııııııım
[/URL][/IMG]
bornoz takımımız:=))
nevresimimiz
küvetimiz
göğüs pedleri ikisinide deniyim hangisi güzel acaba die karar veremeyerekten hem chicco hem bebedor aldım kızlar
alt açma örtüsü
bebek banyo süngerimis:)
[/URL][/IMG]
işte kapı süsümüzz
[/URL][/IMG]
uyku setimiss
[/URL][/IMG]
hastane terliklerim
[/URL][/IMG]
kısımın uyku arkadaşı DÖNENCESİ
zıbınları ve alt pijamaları
[/URL][/IMG]
anannemisin aldığı ciciler
[/URL][/IMG]
bizden şimdilik bukadar teyselerii :))
eksikler var tabi ama çoğu gitti azı kaldı
birkaç takım pijama almayı düşünüyorum kızımaa
takı yastığı bebek sepetide lazım
tarağı ---- tırnak makası ---burun aplikatörünüde sipariş verdim bebedor ve chicco olucak
başkaa eksiklerim varsa söyleyin kendimee 2 takım sabahlıklı pijama takım aldım
birde gecelik sabahlık aldım başkaa ne almam lazım :44::44:
selamlar arkadaşlar
tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın
hepiniz iyisinizdir umarım
kaç gündür fırsat bulamadım girmeye
hayatımız problemlerle geçiyor oğlumun dişi çıkmadı henüz ama sıkıntıları fena arttı
iştahsızlıkta başladı hiçbir şey yemek istemiyor ısrar etmeye kalkınca aşırı şekilde kusuyor uyku problemi hala devam ediyordoktora gidicez yine bir kaç gün içinde :26:
bazen çıldıracak gibi oluyorum havalar ısınmadı gitti eve kapandık bunaldım kurudum ayakta herkes zayıflamışsın diyor. e tabi bazen sabah kahvaltısıyla akşamı ettiğim oluyor çok sıkıldım çokkkk
stres stres stres kafayı yicem yakında
baybcim meleğinin odası çok güzel sağlıkla büyüsün inşallah
pijama takımınıza bayıldımmm çok tatlı
görüşürüz canlaratom karıncam uyurken biraz dinleneyim dayak yemiş gibiyim
naporsunuz bebişler
doktora gittik bugün oğluma yine idrar tahlili yapıldı temiz çıktı çok şükür ama soğuk almış oğluşum hırıltısı vardı öksürükte başladı dr ilaç yazdıya bu kadar koruyorum evden çıktığımız yok yinede nasıl hasta oluyor anlamadım :44:
oğluşum yine yaramazlık yaptı doktor teyzesindemuayene olurken doktorun boynundaki şu kalp dinleme şeysini tutmuş çekiyor
birde yan sedyede oğlum kadar bebek vardı kan alıyorlardı nasıl ağladı ya canı çıktı yavrunun bende ağlayacaktım nerdeyse. oğlumu giydiriyorum bebeğin ağladığını duyunca bizimkide dudak bükmeye başladıbizim çapkın etrafındaki bebekleri süzüyor
kıpır kıpır ya altını alırken bi sağa dönüyor bi sola sonra bi bakıyorum yüzüstü dönmüş bana minik poposunu gösteriyor
karnımda da acayip hareketliydi sancılandığım gecenin akşamı karnımı yarıp çıkacak sandım çıkış yolu arıyor diye espiri yapmıştım sabahına doğdu
minik erkekim benim rabbim nazalardan korusun yavrularımızı
DERYACIM ÇOK güldüm cnm:)))
demekki neymişş karındayken hareketli olan çıkıncada öyle oluyormuş zehrayla ben yandık ozaman:)
bu aradaa bi sorun olmadığına sevindim okurken güldüm süreklii
doktoru bile rahat bırakmıyor desenee:=))
bende çarşı turu yaptım bugün
kızımaa 5 li zıbın
3 takımda pijama takımı aldım
:)
hiç kendime bişi bakmas oldum iyimiii
BU ARADA MELİKEEEE her gün yazardı nerdeee acabaa neden gelmiyor
merak ettim çokk
selam kızlaaarr
gün verıyo derken tabıkı şu gun dıyemez heraldede
şu kadar zamanda gelır dıyebılır benım bı arkadaşıma 1 hafta
ıçınde gelır dedı ertesı gun geldı:))çatı muayenesı bıraz hızlandırıyormuş doğumu
bakalım benımkı ne zaman olcak ben de aslında mayıs annesıyım canım mayısın
ılk haftası ama mayıs annelerınde çok doğum yapan oldu şımdıden
ılla gununu beklemıyolar sezeryan olma ıhtımalıde var bence en geç 34 den
sonra herşeyı hazırlayıp beklmekte yarar var
son 15 gunyuppiii
geçmış olsun canım geçer bebegın rahatsızlığı ınşallah
opuyorum kıpırdağını:))
bende yakıştırmıyorum hamılelere hıçbışekılde hoş durmuyo
estetik olarakta guzl bışe bulursun ınşallah ben pek kıyafet almadım
hamılelık boyunca ıkı tane tunık 1 tanede hamıle pantalonu aldım ama
tabı ben genelde evdeyım gezmekelre gıtsem daha çok şey alırdım:))
benım gobek delığım çıkmadı hala da demekkı herkeste olmuyo canım
çatı muayeeneme 2 gun kaldı dım dım
gecelerı bacak aram çok ağrıyo bılmıyorum orda nasıl
açıcam bacaklarımıayy bı olsamda rahatlasam ne gerıldım heee
slmm seker hatunlar naber nasılsınızzzzz
a.slm
hşg. cnm bnmm iyiyiz şükürler olsun sizde iyisiniz sanıyorum
sağol cnm bnm güzel temennilerin için
cnm bebek banyo küveti standarttır sanırım ama resime baktımda resimden çok küçük görünüyor
kalktım baktım küvetee resimdeki gibi küçük değil cnm
25 tlydi küveti filesi aldığım yerde yoktu ama fiyatı 10 küsür bişi olması lazım diye hatırlıyorum
bilmiyorum herkese lazım olurmu olmazmı göğüs pedi ama sonuçta emdikten sonra illa ıslak
kalır göğüs ve sütyene birkaç kere değdiğinde koku yapar diye tahmin ediyorum:26:
nolur nolmaz bir paket al cnm bebedorunkiler pahalı değil benim aldığım fırsat paketi
gibi bişiydii 2 paket toplam 40+40 =80 adet ve yanında yeni doğan bebedor ıslak me ndil hediyeli
15 tl idi
chicco pahalı ama onuda denemek için aldım nasıl die 30 adet 17 tl sanırım
kontrole gitmişsin kuzun kaç kilo olmuş nasıldı cnm bnm
ya ben şimdi resimlere baktımda pembe güzel bornoz takımı yoktu kızıma göre
hayal ettimde krem ayıcıklıda erkeklere göremi duruyorr :/
iyimi ettim kötümü bilemedim ama nihayetinde
banyodan sonra 5 dk giyicek ama kafama takıldı şimdi:44::26:
öyle cnm zaman çok çabuk geçiyor
gece uykuları kalmayadabilir ama umuyorum ve zannediyorumki
dünyanın en güzel şeyi olsa gerek aylardır beklenen o
dünyaya geldiğinde ondan değerli birşey olmuycak sanırım
eşinin bile öncesinde gelebiliyorsaa ki düşün nasıl bir duygudur
eşimin canı yansa mesela ben yıkarım ortalığı ki çocuk nasıl bişiydir
sevdiğinden bi parçaa
daha çok sevilir eminimkii
allah yar ve yardımcımız olsun
bende senin gibi yanlız sayılırım ailem uzaklardaa ama allahım var yanımda şükürler olsun
darda kalınca ona yalvarmak yerigelince eşimle dertleşmek ve onun beni artık anlaması
herşeye bedell
sağlıkla gelsin minicik bedenleri dünyaya inşallah
hepsi birbirinden tatlımış kuzum güzel günlerde kullanın bebişinle inşşş
bende banyo küveti alıcam sen ne kadara aldın bide ayrı yeten filesi ne satılıyomus bakalım sen ne kadara aldın? sanki seninki daha minik duruyo benim gördüklerimden:26:
gögüs pedi az önce gördüm ama almadım herkese lazım olmuyo diye duydum ama eşime gösterdim bak canım lazım olunca gelir alırsın die ama ben yine duramam alır koyarım
zaten hemen herseyi hazır kuzusumun saglık olsun bitanem hayırlı dogumlar şimdiden hepimize
slm deryacımm iyi olmanıza sevindim canım kuzusunla allah daha çok iyilik versin inşşş
burdayım bitanem benimm persembe günüm vardı dünde doktor kontrolüm ordanda arkadasa gectim eşimde görevdeydi oda oraya geldi sonra gece geldik evede
allah razı olsun merak etmişin bitanem benimm çok öpüyorum senide bebişinidee
slm canım hep aynı kuzumm hele benim küçüklükten beri göbegimin içine parmagımla dokunsam böle çok rahatsız oluyom onu doktoruma sölicem ama hep unutuom napalım kuzum şimdi yine mminikler bi kaç ay sonra acıtıcaklar bizitekmeleri ve dogum sancılarıyla düşünürken bile yoruluyom saglık olsun rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşş
slm zehracım çok az kalmış tatlım benim hayırlı dogumlar inşş rabbim tek nefeste kurtarsın hayırlısıyla inşşş darısıda bize olsunnn
çok saol tatlım benimm
kuzum çok şükür 28.ci haftada 1.272 gr mış
dr bey yüzü tombiş olucak sanki annesi dedii babasıda tombişmiş dogdugunda şimdi görsen tıg gibi
hakkımızda hayırlısı olsun napalım ben şişko bi bebiş olmasın dedikçe tersine gidiyo sanırım saglıklı olsun diyom simdi sadece
ben aldım kuzum bornoz turuncu geyikliiii 30 tl almıştım adanadan içinde kesesi havlusu bide oyuncak vardı bide önlükle kusagı
DERYACIM ÇOK güldüm cnm:)))
demekki neymişş karındayken hareketli olan çıkıncada öyle oluyormuş zehrayla ben yandık ozaman:)
bu aradaa bi sorun olmadığına sevindim okurken güldüm süreklii
doktoru bile rahat bırakmıyor desenee:=))
bende çarşı turu yaptım bugün
kızımaa 5 li zıbın
3 takımda pijama takımı aldım
:)
hiç kendime bişi bakmas oldum iyimiii
BU ARADA MELİKEEEE her gün yazardı nerdeee acabaa neden gelmiyor
merak ettim çokk
selam kızlaaarr
ya ben şimdi resimlere baktımda pembe güzel bornoz takımı yoktu kızıma göre
hayal ettimde krem ayıcıklıda erkeklere göremi duruyorr :/
iyimi ettim kötümü bilemedim ama nihayetinde
banyodan sonra 5 dk giyicek ama kafama takıldı şimdi:44::26:
yaramazlık diz boyu teyzesiasıl yürümeye başlayınca yandım ben maraton koşucusu gibi oluruz evde
ya öyle oluyor doğunca daha çok hevesleniyorsun ben dışarı çıkınca bebek mağazalarından çıkmıyorum hiç kendime birşey almak aklıma bile gelmiyor.
canım ben birkaç hamile tişörtü dışında hiç hamile kıyafeti almadım hep büyük beden rahat giysiler tercih ettim kapri tarzında tayt üstüne uzun tunik yada elbise gibi mesela. zaten önde basket topu gibi birşeydi göbüşümelbiselerimi biraz daralttırıp bu yaz giymeyi düşünüyorum böylece boşuna almamış olurum. giyim tarzını bilmiyorum ama büyük beden çok güzel elbiseler var yada dediğim gibi taytla tuniği kombin yapabilirsin.
bende göbeği alttan görünen hamile görmüştüm burda hiç hoş değil
canım bornozda kız erkek farketmez ki minicik birşey olacak ilk aylarda giyemez bile havlu daha rahat oluyor.
yürümeye başlayınca pembe alırsın zaten çabuk deforme oluyorlar bebişler sık yıkandığı için
zehracım sancılanana kadar bana çatı muayenesi yapılmadı erkenden yapmaları çok saçma :44:
melikecim nasılsın canım göbüş büyümüş
ben doktorumla hiç oturup konuşamadım doğum şeklimle ilgili. ne zaman sorsam daha erken dedi ama pekte erken gelmedi oğluşum. son anda muayene etti ebeler normale daha elverişli oldu vücudum öylelikle gerçekleşti doğumum.
zehracım kız bebekleri daha erken doğar derler 39 da gelir belki bebişin. sancıların olması normal eğerki aralıklı ve düzenliyse senin melek yola çıktı demektir :)
hayırlısı bakalım...
birde artık kilo almaz canım son ay fazla almıyor son hafta belki 50-100 gr daha alır ama önemli olan sağlıkla doğması
evet kız bebekler erken olur dıyolar bakalım gorcez
ay çok kılo almasın zaten şole 3500 kg olsa olur
anneme sorsan o bıle az tabı o çıkarmıycak ben çıkarcam
ama benım son anda çok atak yaptı geçen hafta 3 gunde 300 gram aldı
3 gun arayla gıttım doktora bırınde 3050 ıkıncı gıttığım de 3320 çıktı
37.ci haftaydı bakalım bu hafta naptı hatta doktorum ılk başta hep
3300 3500 doğar dıyodu kadınıda yanılttıdoğum şeklı benımde
tam bellı deıl aslında ıstedıgım normal doğum doktorda herşey uygun olursa
normal olması en ıyısı dıyo ama tabı ters bı durum olursa sezeryan tek kesın olan
herhalukarde epıdurel olcak bakalım gorelım hayırlısı olsun:))
fazla kilo almasın yerine sığmaz yoksa
çatın genişse birde açılman olursa 4 kiloda olsa kolay doğurursun
benim çatı genişti ama açılmasını daha fazla bekleyemedim sancıya dayanamadım çünkü
ama epidural en iyisi sancı yok oh sadece kasılma hissediyorsun bekle bekle dur rahatça
zorluklar bir yana insanın hayatında başına gelebilecek en güzel olay normal doğum herşeye şahit oluyorsun anlata anlata bitiremiyorsun yaşadıklarını. valla kitap yazılır :))
öyle canım hepımız allah a emanetız rabbim yardım eder herşey
guzelce olur ınşallah.
saol canım ınşallah hepımız çatır çatır kolayca doğururuz
bende bebışın küvetını 11 lıray aldım baya ucuza almışım:))
buyuk bı bebek mağzasıydı aldığım yer bende epı topu bı kuvet en fazla
1 yıl kullancam dıye oyle basit bışe aldım fılesınıde kullanırmıyım bılmıyorum ama
aldım 4 tl dı o da o kadar çok çeşıt vardıkı bı küvet fılesı 3 lıradan başlıyo 25 lıraya
kadar helekı küvetlerde 80 lıraya kadar kuvet vardı şımdıkı çocuklar çok şanslı
herşey çeşıt çeşıt
maş.. oğluşunaa
bir kiloyu geçmiş annesi nazar değmesinn
sağlıklı olsunda kilolu olsun cnm
ama kilolu bebiş nasıl doğar bilmiyorum
bir arkadaşım 3 .700 grm bebiş doğurdu sezeryana alın beni dediği halde doktoru olmaz
normal olucak demiş 1 ay oturamamış yaa kızz
ne biçim doktormuş anlamadım yazık birsürü dikiş atmışlar arkadaşaa
yaramazlık diz boyu teyzesiasıl yürümeye başlayınca yandım ben maraton koşucusu gibi oluruz evde
ya öyle oluyor doğunca daha çok hevesleniyorsun ben dışarı çıkınca bebek mağazalarından çıkmıyorum hiç kendime birşey almak aklıma bile gelmiyor.
canım ben birkaç hamile tişörtü dışında hiç hamile kıyafeti almadım hep büyük beden rahat giysiler tercih ettim kapri tarzında tayt üstüne uzun tunik yada elbise gibi mesela. zaten önde basket topu gibi birşeydi göbüşümelbiselerimi biraz daralttırıp bu yaz giymeyi düşünüyorum böylece boşuna almamış olurum. giyim tarzını bilmiyorum ama büyük beden çok güzel elbiseler var yada dediğim gibi taytla tuniği kombin yapabilirsin.
bende göbeği alttan görünen hamile görmüştüm burda hiç hoş değil
canım bornozda kız erkek farketmez ki minicik birşey olacak ilk aylarda giyemez bile havlu daha rahat oluyor.
yürümeye başlayınca pembe alırsın zaten çabuk deforme oluyorlar bebişler sık yıkandığı için
zehracım sancılanana kadar bana çatı muayenesi yapılmadı erkenden yapmaları çok saçma :44:
melikecim nasılsın canım göbüş büyümüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?