• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

buyrın ODAMISIN dekoru teyseleriii
odamısda mayıs sonu gelicek :29:

dsci1867l.jpg
[/URL][/IMG]

annesi kendine pijama takımı alırda kısına almasmı:21:
takım oldukk teyselerrrrrrrrrrrr:1:

dsci1873.jpg
[/URL][/IMG]

emzikimise bakınn kelebek ağzını yiycem senin kısıııııııım:38:

dsci1874.jpg
[/URL][/IMG]

bornoz takımımız:=))
nevresimimiz
küvetimiz
göğüs pedleri ikisinide deniyim hangisi güzel acaba die karar veremeyerekten hem chicco hem bebedor aldım kızlar
alt açma örtüsü
bebek banyo süngerimis:):48:

dsci1875.jpg
[/URL][/IMG]

işte kapı süsümüzz:69:

dsci1877.jpg
[/URL][/IMG]

uyku setimiss

dsci1880.jpg
[/URL][/IMG]

hastane terliklerim

dsci1882.jpg
[/URL][/IMG]

kısımın uyku arkadaşı DÖNENCESİ

zıbınları ve alt pijamaları

dsci1886.jpg
[/URL][/IMG]

anannemisin aldığı ciciler:nazar::69:

dsci1888.jpg
[/URL][/IMG]

bizden şimdilik bukadar teyselerii :))

eksikler var tabi ama çoğu gitti azı kaldı

birkaç takım pijama almayı düşünüyorum kızımaa

takı yastığı bebek sepetide lazım

tarağı ---- tırnak makası ---burun aplikatörünüde sipariş verdim bebedor ve chicco olucak

başkaa eksiklerim varsa söyleyin kendimee 2 takım sabahlıklı pijama takım aldım

birde gecelik sabahlık aldım başkaa ne almam lazım :44::44:
amaniiiiiiiiiiiiin çok güzel bayıldımmm:46:
selamlar arkadaşlar :54:

tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın
hepiniz iyisinizdir umarım
kaç gündür fırsat bulamadım girmeye
hayatımız problemlerle geçiyor oğlumun dişi çıkmadı henüz ama sıkıntıları fena arttı :50:
iştahsızlıkta başladı hiçbir şey yemek istemiyor ısrar etmeye kalkınca aşırı şekilde kusuyor uyku problemi hala devam ediyor :50: doktora gidicez yine bir kaç gün içinde :26:
bazen çıldıracak gibi oluyorum havalar ısınmadı gitti eve kapandık bunaldım kurudum ayakta herkes zayıflamışsın diyor. e tabi bazen sabah kahvaltısıyla akşamı ettiğim oluyor çok sıkıldım çokkkk :59:
stres stres stres kafayı yicem yakında :58:

baybcim meleğinin odası çok güzel sağlıkla büyüsün inşallah
pijama takımınıza bayıldımmm çok tatlı :16:

görüşürüz canlar :3: atom karıncam uyurken biraz dinleneyim dayak yemiş gibiyim :37:
ah canııııım allah yardımcın olsun neyse iyi yönden bak kiloları atmışsın
amin cnm hepberaber

öyle valla haklısın :16::61:

bencede hamilelerin biraz üsturuplu giyinmesi lazım

göbeği geripte dekolte giyinmenin alemi ne anlamam

çok kötü görünüyorlar oysakii:40:

evt cnm hareketler bazen sert gelebiliyor:emir_bebek:

allah yardımcımız olsun hepimizin

benimde nefesimi darlatıyo aradaa:19:
bazen bendede nefes daralması oluyo canım
gün verıyo derken tabıkı şu gun dıyemez heraldede
şu kadar zamanda gelır dıyebılır benım bı arkadaşıma 1 hafta
ıçınde gelır dedı ertesı gun geldı:))çatı muayenesı bıraz hızlandırıyormuş doğumu
bakalım benımkı ne zaman olcak ben de aslında mayıs annesıyım canım mayısın
ılk haftası ama mayıs annelerınde çok doğum yapan oldu şımdıden
ılla gununu beklemıyolar sezeryan olma ıhtımalıde var bence en geç 34 den
sonra herşeyı hazırlayıp beklmekte yarar var
son 15 gun:52::52::52:yuppiii

geçmış olsun canım geçer bebegın rahatsızlığı ınşallah
opuyorum kıpırdağını:))

bende yakıştırmıyorum hamılelere hıçbışekılde hoş durmuyo
estetik olarakta guzl bışe bulursun ınşallah ben pek kıyafet almadım
hamılelık boyunca ıkı tane tunık 1 tanede hamıle pantalonu aldım ama
tabı ben genelde evdeyım gezmekelre gıtsem daha çok şey alırdım:))
benım gobek delığım çıkmadı hala da demekkı herkeste olmuyo canım

çatı muayeeneme 2 gun kaldı dım dım
gecelerı bacak aram çok ağrıyo bılmıyorum orda nasıl
açıcam bacaklarımı:1::1:ayy bı olsamda rahatlasam ne gerıldım heee
arkadaşım benimde hep bacak aram ağrıyo doktora sormadım ama inşallah sakıncalı değildir
inşallah bebış sağlıkla gelsınde canım elımden geldığınce gırmeye çalışıırım
ben yanlızım yaşadığım şehırde bı muddet annem gelır gıder sonra yanlız kalırız
bebışnen baş başa ınşallah akıllı olur benı uzmez kendımı çok acemı hıssedıyorum
çocukları çok sevıyorum umarım becerırım bu annelık olayını şeyma ınan son anlar
geçmıyo dıyolardı ama geçtı herşey ruya gıbı gelıyo 15 gun ıçınde hayatımızda buyuk
bı değişiklik olcak ama nasıl olcak tahmın bıle edemıyorum tek ıstegım ALLAHIM
sağlıkla gelsın kuzum ısterse huysuz olsun ağlasın etsın ama sağlıklı olsun ınşallah
bı bakcan senınkıde geçmış
ah canııım azcık kalmış hayırlısıyla atlatırsınız
hepsi birbirinden tatlımış kuzum güzel günlerde kullanın bebişinle inşşş :nazar: :49: :29: :38: :38:
bende banyo küveti alıcam sen ne kadara aldın bide ayrı yeten filesi ne satılıyomus bakalım sen ne kadara aldın? sanki seninki daha minik duruyo benim gördüklerimden:26:
gögüs pedi az önce gördüm ama almadım herkese lazım olmuyo diye duydum ama eşime gösterdim bak canım lazım olunca gelir alırsın die ama ben yine duramam alır koyarım :1:
zaten hemen herseyi hazır kuzusumun saglık olsun bitanem hayırlı dogumlar şimdiden hepimize :69:

slm deryacımm iyi olmanıza sevindim canım kuzusunla allah daha çok iyilik versin inşşş :29: :nazar::emir_bebek: :38: :38:

burdayım bitanem benimm persembe günüm vardı dünde doktor kontrolüm ordanda arkadasa gectim eşimde görevdeydi oda oraya geldi sonra gece geldik evede :34:
allah razı olsun merak etmişin bitanem benimm çok öpüyorum senide bebişinidee :29: :nazar: :49: :38: :38:

slm canım hep aynı kuzumm hele benim küçüklükten beri göbegimin içine parmagımla dokunsam böle çok rahatsız oluyom onu doktoruma sölicem ama hep unutuom napalım kuzum şimdi yine mminikler bi kaç ay sonra acıtıcaklar bizi :5: tekmeleri ve dogum sancılarıyla düşünürken bile yoruluyom saglık olsun rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşş :29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

slm zehracım çok az kalmış tatlım benim hayırlı dogumlar inşş rabbim tek nefeste kurtarsın hayırlısıyla inşşş darısıda bize olsunnn :nazar: :emir_bebek: :29: :38: :38:
aaahhh bi çıksınlar sorucam ben ona poposunu ısırcam
ya ben şimdi resimlere baktımda pembe güzel bornoz takımı yoktu kızıma göre

hayal ettimde krem ayıcıklıda erkeklere göremi duruyorr :/

iyimi ettim kötümü bilemedim ama nihayetinde

banyodan sonra 5 dk giyicek ama kafama takıldı şimdi:44::26:
canım bence hiç gerek yok ben almadım evde bir dünya havlu var baştan büyük bi tülbentle suyunu al sonra bi havluya sar birazcık tamam ama sen bilirsin heves ettiysen içinde kalmasın
yaramazlık diz boyu teyzesi :9: asıl yürümeye başlayınca yandım ben maraton koşucusu gibi oluruz evde :9:

ya öyle oluyor doğunca daha çok hevesleniyorsun ben dışarı çıkınca bebek mağazalarından çıkmıyorum hiç kendime birşey almak aklıma bile gelmiyor.

canım ben birkaç hamile tişörtü dışında hiç hamile kıyafeti almadım hep büyük beden rahat giysiler tercih ettim kapri tarzında tayt üstüne uzun tunik yada elbise gibi mesela. zaten önde basket topu gibi birşeydi göbüşüm :1: elbiselerimi biraz daralttırıp bu yaz giymeyi düşünüyorum böylece boşuna almamış olurum. giyim tarzını bilmiyorum ama büyük beden çok güzel elbiseler var yada dediğim gibi taytla tuniği kombin yapabilirsin.
bende göbeği alttan görünen hamile görmüştüm burda hiç hoş değil :63:

canım bornozda kız erkek farketmez ki minicik birşey olacak ilk aylarda giyemez bile havlu daha rahat oluyor.
yürümeye başlayınca pembe alırsın zaten çabuk deforme oluyorlar bebişler sık yıkandığı için :emir_bebek:

zehracım sancılanana kadar bana çatı muayenesi yapılmadı erkenden yapmaları çok saçma :44:

melikecim nasılsın canım göbüş büyümüş :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 183736

greencim demek istediğim bu tarz birşeyler olabilir altınada şık bir babet oldu bitti :8:
ben burda 8 aylıktım :49:

ayyy çok tatlıymışsın hamileyken canım bende hep bu tarz tunikler kullanıyorumda şimdi özendim azcık daha abiye tarzı olsun istedim cumartesi baktım pek istediğim gibi yoktu siyah boyunda taşları olan diz altı bi elbise aldım öyle çok abartıda değil iyi yani

slm sekerlerrrr :80:
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodum :5: bi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer :34:
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş :nazar: :emir_bebek: :1:
sizler napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli bakimm :29: :38: :38:

bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodum :5: bi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer :34:
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş :nazar: :emir_bebek: :1:

sağol şekerim geçmiş olsun eşiminde ağzının içinde çok yara olur doktor kenacort vermiş çok iyi ama hamileler için bilmiyorum inşallah geçer canım .güle güle yıka bebişini içinde bende alıcam o filelilerden annen doğru demiş hediyelerde gelicek ama dayanamıyoruz işte heveslenip alıyoruz gördüğümüzü amaaan napalım gelen hediyelerde ziyan olacak değil beğendiklerimizi kullanırız kalanları başkasına götürürüz bizde yada ikinciye de ayırabiliriz

yaramazlık diz boyu teyzesi :9: asıl yürümeye başlayınca yandım ben maraton koşucusu gibi oluruz evde :9:

ya öyle oluyor doğunca daha çok hevesleniyorsun ben dışarı çıkınca bebek mağazalarından çıkmıyorum hiç kendime birşey almak aklıma bile gelmiyor.

canım ben birkaç hamile tişörtü dışında hiç hamile kıyafeti almadım hep büyük beden rahat giysiler tercih ettim kapri tarzında tayt üstüne uzun tunik yada elbise gibi mesela. zaten önde basket topu gibi birşeydi göbüşüm :1: elbiselerimi biraz daralttırıp bu yaz giymeyi düşünüyorum böylece boşuna almamış olurum. giyim tarzını bilmiyorum ama büyük beden çok güzel elbiseler var yada dediğim gibi taytla tuniği kombin yapabilirsin.
bende göbeği alttan görünen hamile görmüştüm burda hiç hoş değil :63:

canım bornozda kız erkek farketmez ki minicik birşey olacak ilk aylarda giyemez bile havlu daha rahat oluyor.
yürümeye başlayınca pembe alırsın zaten çabuk deforme oluyorlar bebişler sık yıkandığı için :emir_bebek:

zehracım sancılanana kadar bana çatı muayenesi yapılmadı erkenden yapmaları çok saçma :44:

melikecim nasılsın canım göbüş büyümüş :nazar::nazar:

iyi maş. yaramazına annesiii

yürüyünce iyi kilo verdirtir sanaa:1:

almıyom daha banyo havlusu tamam :1:

bu aradaa hamiş halin çok güselmiş cnm 8. ayda benim göbikte böylee büyüycek sanırım

vay halimee:27:

canım bılmıyorumkı her doktorun farklı galıba daha erken yapanlarda var
38 den sonra her an gelebılır dıyo doktorum benımde yarın 38+1 oluyo
bakalım bende merak edıyorum acaba normal olabılcekmı
açılmam falan varmı ayy ne meraklı oldum ya ara ara sancılarım oluyo
geceler zor tabı sancı daha çok oluyo bakalım yarın yazarım buraya sonuçları:)

şeyma kız 3700 çok buyuk bı bebek deılkı 4 ten sonrasını sezeryan yapıyolar genelde
hoş arkadaşın normal doğuma uygunmuydu yapısı nasıldı o da onemlı benım dana kızım
3300 şımdı yarın bakar doktor yınedee benımde heralde 3700 olur dıye duşunuyorum
doğana kadar

değilmiii bilemiycem cnm :19:

hakkında hayırlısı ama ben 3 .500 den yukarısını büyük diye görüyorum

etrafımda doğum yapanların çoğu

3 gibi hep ondan :38:

bende anlıcam bakalım kuzusumm inşş yaaa :34: bu ara beni ayakta uyutuyo benim oglan çok şükür ama böle yan yatınca bazen ittiriyo anne napıyon üzerime yatıon geri git der gibi :27: :1: bugünde bi bisküvi yemiştim sadece sabah 12 de kalkmıştım acıkmadım bide eşim uyuyodu onu bekledim anaa saat 2. olmustu tık tıklamaya basladı anne ben acıktımmm der gibi :nazar: :emir_bebek: :1: neyse kalktım bi makarna salata yaptım yedimde sustu çok şükürrr :9: :9:

yok kuzumm benim bebek tam aksine küçük sadece yüzü öle gibi dedi dr bey ben zaten şişko bi bebek olmasını hiç istemem saglıklı olsun yeterli dedigin gibi :nazar: :emir_bebek: senin bebiş yanlış hatırlamıyosam ölemiydi bi hafta öndenmi gidiyo demişti dr ne oldu son durumu kilosu ne canım :26:

tesekkürler tatlım benimm çok şükür bakalım bu ay cıktı yenice kuzum :nazar: :emir_bebek: :1:
herkes dio fotomu koydum face aaa hiç kilo almamışsın sadece göbüş oda pek bellid eil ama ne olucaksam sanki hamileyim die sisip çıkıcam sanırım onu bekliyolarr :27: :9: :9:
ben tam 6 kilo aldım tam suana kadar ve bu yüzdende doktorum beni takdir ediyo tabii bunda en büyük etken hem dikkat etmem hemde tansiyonum canım hayılrıısı olsun hakkımızda :34:

evet bisim yaramas prensesimiss nerdeyse 10-12 gün önden gidiyor sormaa

nereye gidiyonn annem sennnnnnnn:55::1:

cnm en son 3 hafta öncemi ne gittiğimde 1 kiloya yakındı ama 930 muydu 935 mi hatırlamıyorum tam

önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş kelebekimm:69:

bu aradaa 2 hafta önce bende 7 kilo olmuştum

ama şuan kaç bilemiyorum

birde dikkat ettiğim halde bu kilo :19:

cnm sürekli yemek istiyor ama

az yiyorum:39:

nerden geliyo kilo anlamıyorum sanırım haftada 1 kilo

almaya başladım bu çok kötüü

biz doğumuu 15 kiloyla yaparıs heraldee :59:

kızım yere eğilince filan çok tatlıı itiyoo

sıkışıyor artık sanırımm

birde aradaa pıt pıtt bişiyler atıyor kalp atışımı desemm ne oo acabaa ritmikk atıyoo elimlede

hissedebiliyorum gidince sorucam doktora:)

balık yağı hapı kullanıyormusun sen cnm ben balığı hiçmi hiç sevmiyorumda :43:

onuda sorucam gidinceee

birde tam göğüs altımdan ayakları çıkıcak gibi oluyoorrr çok zorluyo oturuncaaa

bende ağzımdan çıkıcak kızım ayakların yakında diyorum gülüyorum :60:

geçmiş olsun cnm bnmm iyiyim ben 4 ee kadar mutfaklarda işlerim bitmedii

yemek yap birde uzun zamandır tatlı yapmamıştım tatlı yaptım

çamaşır katladım

yorgunlardayım yani:75:

aldıklarınızın resimlerinisi isteriss bis kısımlaa teysesiii:38:

güle güle kullanın bu aradaa sen ne kadara aldın aldıklarınıı

kendimii kazıklanıyormuş gibi hissediyorum bazenn

melikem bende yarın hastane çantamı hazırlıyorum artık

yarın bebek beziyle --- dalin çamaşır deterjanı alıcam yıkıyım deterjanlada ütüleyip ççantamı hazır

tutuyım ne olur ne olmaz

prima yeni doğan alıcammm nasıl sizcee

-*-*-*DERYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:))))-*-*-*-

CNM bebek bezi tercihim iyimii???? sen ne kullanıyordun ilk doğduğundaa tecrübeli bir anne olarak sana sorıyımm

sağol şekerim geçmiş olsun eşiminde ağzının içinde çok yara olur doktor kenacort vermiş çok iyi ama hamileler için bilmiyorum inşallah geçer canım .güle güle yıka bebişini içinde bende alıcam o filelilerden annen doğru demiş hediyelerde gelicek ama dayanamıyoruz işte heveslenip alıyoruz gördüğümüzü amaaan napalım gelen hediyelerde ziyan olacak değil beğendiklerimizi kullanırız kalanları başkasına götürürüz bizde yada ikinciye de ayırabiliriz

çok tesekkürler bitanem benimmm evet kuzucum öle yaparızzzz :29: :38: :38:

bu aradaa hamiş halin çok güselmiş cnm 8. ayda benim göbikte böylee büyüycek sanırım

cnm en son 3 hafta öncemi ne gittiğimde 1 kiloya yakındı ama 930 muydu 935 mi hatırlamıyorum tam

ama şuan kaç bilemiyorum

sıkışıyor artık sanırımm

birde aradaa pıt pıtt bişiyler atıyor kalp atışımı desemm ne oo acabaa ritmikk atıyoo elimlede

onuda sorucam gidinceee

çamaşır katladım

yarın bebek beziyle --- dalin çamaşır deterjanı alıcam yıkıyım deterjanlada ütüleyip ççantamı hazır

tutuyım ne olur ne olmaz

CNM bebek bezi tercihim iyimii???? sen ne kullanıyordun ilk doğduğundaa tecrübeli bir anne olarak sana sorıyımm

anladım kuzusum şimdiye beya olmustur artık büyüyolar bu son aylarda kuzucum :29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

geçmış olsun canım ge.er ınşallah aldıklarında hayırlı olsun
yeterı kadar almak mantıklı doğduktan sonrada eksıklerını alırsın
annesi sağlıkla gelsın kuzucuk

ama şuan kaç bilemiyorum

sıkışıyor artık sanırımm

onuda sorucam gidinceee

çamaşır katladım

tutuyım ne olur ne olmaz

şeyma o pıtpıtlar hıçkırıyo bebışlerıçerrde genelde o oluyo
son aylarda daha çok oluyo sureklı ıçerde su ıçıp ışıyo ya o sırada olurmuş
doktorum oyle demıştı bugunde ultrasonda yıne hıçkırıyodu rıtmık bı şekılde
belırlı aralıklarla pıt pıt oluyo genelde bu arada ben de prıma almıştım
ınşallah begenır bızım bebegın popişi
evet gelelım asıl konuya bu gun gıttım doktoruma
bebegım yenıde kordona dolanmış ve snaırım sezeryan olcam
çunku aşağı ınememış rahım yoluna gırmesı gerekıyo ama gırememış
bunun sebebıde kordon tabı sağlık olsun dedım bende kızım sağlıkla
gelsınde bende sezeryan olurum perşembe gunu yıne gıtcem
muhtemelen onumuzdekı hafta pazartesı sezeryan olcam kızım
3490 kg olmuş sağlığı ıyı çok şukur bu arada çatı muayenesıde oldum
korkulcak bışey deılmış 2 sanıye surdu eger bebek yerleşseydı normal
doğuma uygunmuş vucudum.

selamlar arkadaşlar :54:

tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın
hepiniz iyisinizdir umarım
kaç gündür fırsat bulamadım girmeye
hayatımız problemlerle geçiyor oğlumun dişi çıkmadı henüz ama sıkıntıları fena arttı :50:
iştahsızlıkta başladı hiçbir şey yemek istemiyor ısrar etmeye kalkınca aşırı şekilde kusuyor uyku problemi hala devam ediyor :50: doktora gidicez yine bir kaç gün içinde :26:
bazen çıldıracak gibi oluyorum havalar ısınmadı gitti eve kapandık bunaldım kurudum ayakta herkes zayıflamışsın diyor. e tabi bazen sabah kahvaltısıyla akşamı ettiğim oluyor çok sıkıldım çokkkk :59:
stres stres stres kafayı yicem yakında :58:

baybcim meleğinin odası çok güzel sağlıkla büyüsün inşallah
pijama takımınıza bayıldımmm çok tatlı :16:

görüşürüz canlar :3: atom karıncam uyurken biraz dinleneyim dayak yemiş gibiyim :37:

deryacım geçmiş olsun canım takma kafana fazla dişini sag salim çıkarır inşllh bebegin:16:üzme kendini olurböyle herkezte düzelir inşllh canım:70:

zehracım greencim babycim teşekkürler canlar:71:
valla özledim hamiş halimi ne giyersen giy yok göbek çıktı yok popo çıktı derdi yok ne güzel :1:

babycim önce molfix kullandım memnun kalmadım çiş geçiriyor tavsiye etmem

canbebe kullandım çok kalın geldi

prima en iyisi canım al hiç tereddüt etme ama primanın uyu oyna diye bezi iyi değil prima yeni doğan ve premium care kullanabilirsin :34:

naporsunuz bebişler :8:

doktora gittik bugün oğluma yine idrar tahlili yapıldı temiz çıktı çok şükür ama soğuk almış oğluşum hırıltısı vardı öksürükte başladı dr ilaç yazdı :59: ya bu kadar koruyorum evden çıktığımız yok yinede nasıl hasta oluyor anlamadım :44:

oğluşum yine yaramazlık yaptı doktor teyzesinde :9: muayene olurken doktorun boynundaki şu kalp dinleme şeysini tutmuş çekiyor :60::60:

birde yan sedyede oğlum kadar bebek vardı kan alıyorlardı nasıl ağladı ya canı çıktı yavrunun bende ağlayacaktım nerdeyse. oğlumu giydiriyorum bebeğin ağladığını duyunca bizimkide dudak bükmeye başladı :9: bizim çapkın etrafındaki bebekleri süzüyor :60:

kıpır kıpır ya altını alırken bi sağa dönüyor bi sola sonra bi bakıyorum yüzüstü dönmüş bana minik poposunu gösteriyor :60::60::60::nazar::nazar::nazar:

karnımda da acayip hareketliydi sancılandığım gecenin akşamı karnımı yarıp çıkacak sandım çıkış yolu arıyor diye espiri yapmıştım sabahına doğdu :60::60:
minik erkekim benim rabbim nazalardan korusun yavrularımızı :nazar::nazar::nazar:

canım iyi olmasına sevindim :nazar:olur annesi her bebek hasta olur düşer böyle büyüyorlar bebişler.Allah beterinden korusun canım geçmiş olsun tekrardan.demekki karnındayen belliymiş hareketli olacagı:nazar::70::1:

selam kızlaaarr
pek bakamıyorum bu ara işim hiç bitmiyo haftaya kuzenimin düğünü var ne giycem ben yaaaaa ooffff göbek aldı başını mayalı poğaça gibi şişiyo .hamileyken çok fazla kıyafet almak istemiyodum zaten normalde giydiklerimin çoğu göğüs altından bollaşıyo amaaaaa göbek şişince dizde elbiseler mini elbise gibi etekler yukarı zıpladı ben hamilelere çok fazla kısa ve dekolteli elbise yakıştıramıyorum hoş durmuyo bence .bigün çıkıp bişeyler bakıcam artık.....

kızlar benim göbek deliğim dışarı pırtladı kıyafetlerimden bile belli oluyo niye öyle anlamadım herkeste oluyomu hamileyken acaba

bazen yaramaz çok sert tekmeliyo zıplıyorum tekmesi böyleyse doğumu düşünemiyorum :50:
Allah hayırlı etsin canım alırsın bişey kendine uygun takma kafana dekolte hoş durmaz bi bayana kapalılık daha çok yakışır:70::16:

canım iyi olmasına sevindim :nazar:olur annesi her bebek hasta olur düşer böyle büyüyorlar bebişler.Allah beterinden korusun canım geçmiş olsun tekrardan.demekki karnındayen belliymiş hareketli olacagı:nazar::70::1:

sağolasın canım benim :34:
evet canım bebek olmak ne zormuş ya insan dayanamıyor işte :59:
amin baharcım

Canım geçmiş olsun o normal insandada çıkıyor çok kötü gerçekten inşllh geçer canım.Oooo sizde hazırlıklar başladıda bitiyo annesi güle güle kullansın inşllh.:nazar::49::70:

İyiakşamlar hepinize nasılsınız görüşmeyeli?maşllah sohbet baya uzun olmuş ben girmeyeli negüzel ciciler almışsınız Allah saglıklı güle gle kullndırmayı nasip etsin hepinize.Baby 03 bebeginin cicileri çok güzel güle güle kullansın inşllh annesi:nazar::16:Ben herzaman girmeye fırsatım olmuyor girdikçe yazarım kızlar öpüyorum hepinizi görüşürüz:16::13::70::71:

geçmış olsun canım ge.er ınşallah aldıklarında hayırlı olsun
yeterı kadar almak mantıklı doğduktan sonrada eksıklerını alırsın
annesi sağlıkla gelsın kuzucuk

şeyma o pıtpıtlar hıçkırıyo bebışlerıçerrde genelde o oluyo
son aylarda daha çok oluyo sureklı ıçerde su ıçıp ışıyo ya o sırada olurmuş
doktorum oyle demıştı bugunde ultrasonda yıne hıçkırıyodu rıtmık bı şekılde
belırlı aralıklarla pıt pıt oluyo genelde bu arada ben de prıma almıştım
ınşallah begenır bızım bebegın popişi
evet gelelım asıl konuya bu gun gıttım doktoruma
bebegım yenıde kordona dolanmış ve snaırım sezeryan olcam
çunku aşağı ınememış rahım yoluna gırmesı gerekıyo ama gırememış
bunun sebebıde kordon tabı sağlık olsun dedım bende kızım sağlıkla
gelsınde bende sezeryan olurum perşembe gunu yıne gıtcem
muhtemelen onumuzdekı hafta pazartesı sezeryan olcam kızım
3490 kg olmuş sağlığı ıyı çok şukur bu arada çatı muayenesıde oldum
korkulcak bışey deılmış 2 sanıye surdu eger bebek yerleşseydı normal
doğuma uygunmuş vucudum.

evet zehracım saol kuzusummm :29: :38::38:
Canım geçmiş olsun o normal insandada çıkıyor çok kötü gerçekten inşllh geçer canım.Oooo sizde hazırlıklar başladıda bitiyo annesi güle güle kullansın inşllh.:nazar::49::70:

İyiakşamlar hepinize nasılsınız görüşmeyeli?maşllah sohbet baya uzun olmuş ben girmeyeli negüzel ciciler almışsınız Allah saglıklı güle gle kullndırmayı nasip etsin hepinize.Baby 03 bebeginin cicileri çok güzel güle güle kullansın inşllh annesi:nazar::16:Ben herzaman girmeye fırsatım olmuyor girdikçe yazarım kızlar öpüyorum hepinizi görüşürüz:16::13::70::71:

çok tesekkürler baharcım iyiyiz canım cok şükür sen napıyon nasılsın bitanem benimm :29: :38: :38:

zehracım greencim babycim teşekkürler canlar:71:
valla özledim hamiş halimi ne giyersen giy yok göbek çıktı yok popo çıktı derdi yok ne güzel :1:

babycim önce molfix kullandım memnun kalmadım çiş geçiriyor tavsiye etmem

canbebe kullandım çok kalın geldi

prima en iyisi canım al hiç tereddüt etme ama primanın uyu oyna diye bezi iyi değil prima yeni doğan ve premium care kullanabilirsin :34:

bende prima aldım canım şimdilik sadece mega paket 3-6 bitane yenidogan alayım diom ama indirime girmiyoki pahalı ya yenidoganı 21 küsürdü ben düşün içinde 92 taneyi indirimli halde 17 e almıştım migrostan :34:

Son düzenleme:

canım sık sık uğramaya çalış özlemişim sohbetini güzel tesellilerini :54:
dikkat et kendine :34:

bende prima aldım canım şimdilik sadece mega paket 3-6 bitane yenidogan alayım diom ama indirime girmiyoki pahalı ya yenidoganı 21 küsürdü ben düşün içinde 92 taneyi indirimli halde 17 e almıştım migrostan :34:

evet canım prima kaliteli olduğu kadar pahalıda
sen çok uyguna almışsın bende 21-22 civarı alıyorum hep marketlerdeki indirimleri takip etmek gerek yoksa başa çıkamıyorsun özellikle ilk aylarda çok kullanıyorsun.
birde bezin numarası büyüdükçe fiyatı aynı oluyor ama içindeki bez sayısı azalıyor malesef :20:

Son düzenleme:
canım sık sık uğramaya çalış özlemişim sohbetini güzel tesellilerini :54:
dikkat et kendine :34:

evet canım prima kaliteli olduğu kadar pahalıda
sen çok uyguna almışsın bende 21-22 civarı alıyorum hep marketlerdeki indirimleri takip etmek gerek yoksa başa çıkamıyorsun özellikle ilk aylarda çok kullanıyorsun.
birde bezin numarası büyüdükçe fiyatı aynı oluyor ama içindeki bez sayısı azalıyor malesef :20:

evet canım onuda farkettimm yaa deryacım bu arada hasta bezini nasıl aldınız siz ortamı büyükmü :26:

Son düzenleme:
evet canım onuda farkettimm yaa deryacım bu arada hasta bezini nasıl aldınız siz ortamı büyükmü :26:

canım bilmiyorumki almadan gittim doğuma sonra ebeler eşime aldırmışlar getirdiklerinde de hiç dikkat etmedim boyutuna :26: boyunun pek fark edeceğini sanmıyorum çünkü sadece altına koyuyorlar öyle bebek bezler gibi bezlemiyorlar ama yinede orta boy al istersen.

canım bilmiyorumki almadan gittim doğuma sonra ebeler eşime aldırmışlar getirdiklerinde de hiç dikkat etmedim boyutuna :26: boyunun pek fark edeceğini sanmıyorum çünkü sadece altına koyuyorlar öyle bebek bezler gibi bezlemiyorlar ama yinede orta boy al istersen.

canım valla bilmiomki ben 78 le hamile kaldım işte şimdii 85 kilo oldumm boyumda 172 bende karar veremedim acıkcası :5: orta al diolar ama belden bantlı alıcam ben kusumm :26:

Back
X