- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 162
- 123
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.341
amaniiiiiiiiiiiiin çok güzel bayıldımmmbuyrın ODAMISIN dekoru teyseleriii
odamısda mayıs sonu gelicek
[/URL][/IMG]
annesi kendine pijama takımı alırda kısına almasmı
takım oldukk teyselerrrrrrrrrrrr
[/URL][/IMG]
emzikimise bakınn kelebek ağzını yiycem senin kısıııııııım
[/URL][/IMG]
bornoz takımımız:=))
nevresimimiz
küvetimiz
göğüs pedleri ikisinide deniyim hangisi güzel acaba die karar veremeyerekten hem chicco hem bebedor aldım kızlar
alt açma örtüsü
bebek banyo süngerimis:)
[/URL][/IMG]
işte kapı süsümüzz
[/URL][/IMG]
uyku setimiss
[/URL][/IMG]
hastane terliklerim
[/URL][/IMG]
kısımın uyku arkadaşı DÖNENCESİ
zıbınları ve alt pijamaları
[/URL][/IMG]
anannemisin aldığı ciciler
[/URL][/IMG]
bizden şimdilik bukadar teyselerii :))
eksikler var tabi ama çoğu gitti azı kaldı
birkaç takım pijama almayı düşünüyorum kızımaa
takı yastığı bebek sepetide lazım
tarağı ---- tırnak makası ---burun aplikatörünüde sipariş verdim bebedor ve chicco olucak
başkaa eksiklerim varsa söyleyin kendimee 2 takım sabahlıklı pijama takım aldım
birde gecelik sabahlık aldım başkaa ne almam lazım :44::44:
ah canııııım allah yardımcın olsun neyse iyi yönden bak kiloları atmışsınselamlar arkadaşlar
tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın
hepiniz iyisinizdir umarım
kaç gündür fırsat bulamadım girmeye
hayatımız problemlerle geçiyor oğlumun dişi çıkmadı henüz ama sıkıntıları fena arttı
iştahsızlıkta başladı hiçbir şey yemek istemiyor ısrar etmeye kalkınca aşırı şekilde kusuyor uyku problemi hala devam ediyordoktora gidicez yine bir kaç gün içinde :26:
bazen çıldıracak gibi oluyorum havalar ısınmadı gitti eve kapandık bunaldım kurudum ayakta herkes zayıflamışsın diyor. e tabi bazen sabah kahvaltısıyla akşamı ettiğim oluyor çok sıkıldım çokkkk
stres stres stres kafayı yicem yakında
baybcim meleğinin odası çok güzel sağlıkla büyüsün inşallah
pijama takımınıza bayıldımmm çok tatlı
görüşürüz canlaratom karıncam uyurken biraz dinleneyim dayak yemiş gibiyim
bazen bendede nefes daralması oluyo canımamin cnm hepberaber
öyle valla haklısın
bencede hamilelerin biraz üsturuplu giyinmesi lazım
göbeği geripte dekolte giyinmenin alemi ne anlamam
çok kötü görünüyorlar oysakii
evt cnm hareketler bazen sert gelebiliyor
allah yardımcımız olsun hepimizin
benimde nefesimi darlatıyo aradaa
arkadaşım benimde hep bacak aram ağrıyo doktora sormadım ama inşallah sakıncalı değildirgün verıyo derken tabıkı şu gun dıyemez heraldede
şu kadar zamanda gelır dıyebılır benım bı arkadaşıma 1 hafta
ıçınde gelır dedı ertesı gun geldı:))çatı muayenesı bıraz hızlandırıyormuş doğumu
bakalım benımkı ne zaman olcak ben de aslında mayıs annesıyım canım mayısın
ılk haftası ama mayıs annelerınde çok doğum yapan oldu şımdıden
ılla gununu beklemıyolar sezeryan olma ıhtımalıde var bence en geç 34 den
sonra herşeyı hazırlayıp beklmekte yarar var
son 15 gunyuppiii
geçmış olsun canım geçer bebegın rahatsızlığı ınşallah
opuyorum kıpırdağını:))
bende yakıştırmıyorum hamılelere hıçbışekılde hoş durmuyo
estetik olarakta guzl bışe bulursun ınşallah ben pek kıyafet almadım
hamılelık boyunca ıkı tane tunık 1 tanede hamıle pantalonu aldım ama
tabı ben genelde evdeyım gezmekelre gıtsem daha çok şey alırdım:))
benım gobek delığım çıkmadı hala da demekkı herkeste olmuyo canım
çatı muayeeneme 2 gun kaldı dım dım
gecelerı bacak aram çok ağrıyo bılmıyorum orda nasıl
açıcam bacaklarımıayy bı olsamda rahatlasam ne gerıldım heee
ah canııım azcık kalmış hayırlısıyla atlatırsınızinşallah bebış sağlıkla gelsınde canım elımden geldığınce gırmeye çalışıırım
ben yanlızım yaşadığım şehırde bı muddet annem gelır gıder sonra yanlız kalırız
bebışnen baş başa ınşallah akıllı olur benı uzmez kendımı çok acemı hıssedıyorum
çocukları çok sevıyorum umarım becerırım bu annelık olayını şeyma ınan son anlar
geçmıyo dıyolardı ama geçtı herşey ruya gıbı gelıyo 15 gun ıçınde hayatımızda buyuk
bı değişiklik olcak ama nasıl olcak tahmın bıle edemıyorum tek ıstegım ALLAHIM
sağlıkla gelsın kuzum ısterse huysuz olsun ağlasın etsın ama sağlıklı olsun ınşallah
bı bakcan senınkıde geçmış
aaahhh bi çıksınlar sorucam ben ona poposunu ısırcamhepsi birbirinden tatlımış kuzum güzel günlerde kullanın bebişinle inşşş
bende banyo küveti alıcam sen ne kadara aldın bide ayrı yeten filesi ne satılıyomus bakalım sen ne kadara aldın? sanki seninki daha minik duruyo benim gördüklerimden:26:
gögüs pedi az önce gördüm ama almadım herkese lazım olmuyo diye duydum ama eşime gösterdim bak canım lazım olunca gelir alırsın die ama ben yine duramam alır koyarım
zaten hemen herseyi hazır kuzusumun saglık olsun bitanem hayırlı dogumlar şimdiden hepimize
slm deryacımm iyi olmanıza sevindim canım kuzusunla allah daha çok iyilik versin inşşş
burdayım bitanem benimm persembe günüm vardı dünde doktor kontrolüm ordanda arkadasa gectim eşimde görevdeydi oda oraya geldi sonra gece geldik evede
allah razı olsun merak etmişin bitanem benimm çok öpüyorum senide bebişinidee
slm canım hep aynı kuzumm hele benim küçüklükten beri göbegimin içine parmagımla dokunsam böle çok rahatsız oluyom onu doktoruma sölicem ama hep unutuom napalım kuzum şimdi yine mminikler bi kaç ay sonra acıtıcaklar bizitekmeleri ve dogum sancılarıyla düşünürken bile yoruluyom saglık olsun rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşş
slm zehracım çok az kalmış tatlım benim hayırlı dogumlar inşş rabbim tek nefeste kurtarsın hayırlısıyla inşşş darısıda bize olsunnn
canım bence hiç gerek yok ben almadım evde bir dünya havlu var baştan büyük bi tülbentle suyunu al sonra bi havluya sar birazcık tamam ama sen bilirsin heves ettiysen içinde kalmasınya ben şimdi resimlere baktımda pembe güzel bornoz takımı yoktu kızıma göre
hayal ettimde krem ayıcıklıda erkeklere göremi duruyorr :/
iyimi ettim kötümü bilemedim ama nihayetinde
banyodan sonra 5 dk giyicek ama kafama takıldı şimdi:44::26:
yaramazlık diz boyu teyzesiasıl yürümeye başlayınca yandım ben maraton koşucusu gibi oluruz evde
ya öyle oluyor doğunca daha çok hevesleniyorsun ben dışarı çıkınca bebek mağazalarından çıkmıyorum hiç kendime birşey almak aklıma bile gelmiyor.
canım ben birkaç hamile tişörtü dışında hiç hamile kıyafeti almadım hep büyük beden rahat giysiler tercih ettim kapri tarzında tayt üstüne uzun tunik yada elbise gibi mesela. zaten önde basket topu gibi birşeydi göbüşümelbiselerimi biraz daralttırıp bu yaz giymeyi düşünüyorum böylece boşuna almamış olurum. giyim tarzını bilmiyorum ama büyük beden çok güzel elbiseler var yada dediğim gibi taytla tuniği kombin yapabilirsin.
bende göbeği alttan görünen hamile görmüştüm burda hiç hoş değil
canım bornozda kız erkek farketmez ki minicik birşey olacak ilk aylarda giyemez bile havlu daha rahat oluyor.
yürümeye başlayınca pembe alırsın zaten çabuk deforme oluyorlar bebişler sık yıkandığı için
zehracım sancılanana kadar bana çatı muayenesi yapılmadı erkenden yapmaları çok saçma :44:
melikecim nasılsın canım göbüş büyümüş
Eki Görüntüle 183736
greencim demek istediğim bu tarz birşeyler olabilir altınada şık bir babet oldu bitti
ben burda 8 aylıktım
ayyy çok tatlıymışsın hamileyken canım bende hep bu tarz tunikler kullanıyorumda şimdi özendim azcık daha abiye tarzı olsun istedim cumartesi baktım pek istediğim gibi yoktu siyah boyunda taşları olan diz altı bi elbise aldım öyle çok abartıda değil iyi yani