2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

amaniiiiiiiiiiiiin çok güzel bayıldımmm
ah canııııım allah yardımcın olsun neyse iyi yönden bak kiloları atmışsın
bazen bendede nefes daralması oluyo canım
arkadaşım benimde hep bacak aram ağrıyo doktora sormadım ama inşallah sakıncalı değildir
ah canııım azcık kalmış hayırlısıyla atlatırsınız
aaahhh bi çıksınlar sorucam ben ona poposunu ısırcam
canım bence hiç gerek yok ben almadım evde bir dünya havlu var baştan büyük bi tülbentle suyunu al sonra bi havluya sar birazcık tamam ama sen bilirsin heves ettiysen içinde kalmasın

Eki Görüntüle 183736

greencim demek istediğim bu tarz birşeyler olabilir altınada şık bir babet oldu bitti
ben burda 8 aylıktım

ayyy çok tatlıymışsın hamileyken canım bende hep bu tarz tunikler kullanıyorumda şimdi özendim azcık daha abiye tarzı olsun istedim cumartesi baktım pek istediğim gibi yoktu siyah boyunda taşları olan diz altı bi elbise aldım öyle çok abartıda değil iyi yani

slm sekerlerrrr :80:
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodum bi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş
sizler napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli bakimm

sağol şekerim geçmiş olsun eşiminde ağzının içinde çok yara olur doktor kenacort vermiş çok iyi ama hamileler için bilmiyorum inşallah geçer canım .güle güle yıka bebişini içinde bende alıcam o filelilerden annen doğru demiş hediyelerde gelicek ama dayanamıyoruz işte heveslenip alıyoruz gördüğümüzü amaaan napalım gelen hediyelerde ziyan olacak değil beğendiklerimizi kullanırız kalanları başkasına götürürüz bizde yada ikinciye de ayırabiliriz

iyi maş. yaramazına annesiii

yürüyünce iyi kilo verdirtir sanaa

almıyom daha banyo havlusu tamam

bu aradaa hamiş halin çok güselmiş cnm 8. ayda benim göbikte böylee büyüycek sanırım

vay halimee

değilmiii bilemiycem cnm

hakkında hayırlısı ama ben 3 .500 den yukarısını büyük diye görüyorum

etrafımda doğum yapanların çoğu

3 gibi hep ondan

evet bisim yaramas prensesimiss nerdeyse 10-12 gün önden gidiyor sormaa

nereye gidiyonn annem sennnnnnnn

cnm en son 3 hafta öncemi ne gittiğimde 1 kiloya yakındı ama 930 muydu 935 mi hatırlamıyorum tam

önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş kelebekimm

bu aradaa 2 hafta önce bende 7 kilo olmuştum

ama şuan kaç bilemiyorum

birde dikkat ettiğim halde bu kilo

cnm sürekli yemek istiyor ama

az yiyorum

nerden geliyo kilo anlamıyorum sanırım haftada 1 kilo

almaya başladım bu çok kötüü

biz doğumuu 15 kiloyla yaparıs heraldee

kızım yere eğilince filan çok tatlıı itiyoo

sıkışıyor artık sanırımm

birde aradaa pıt pıtt bişiyler atıyor kalp atışımı desemm ne oo acabaa ritmikk atıyoo elimlede

hissedebiliyorum gidince sorucam doktora:)

balık yağı hapı kullanıyormusun sen cnm ben balığı hiçmi hiç sevmiyorumda

onuda sorucam gidinceee

birde tam göğüs altımdan ayakları çıkıcak gibi oluyoorrr çok zorluyo oturuncaaa

bende ağzımdan çıkıcak kızım ayakların yakında diyorum gülüyorum

geçmiş olsun cnm bnmm iyiyim ben 4 ee kadar mutfaklarda işlerim bitmedii

yemek yap birde uzun zamandır tatlı yapmamıştım tatlı yaptım

çamaşır katladım

yorgunlardayım yani

aldıklarınızın resimlerinisi isteriss bis kısımlaa teysesiii

güle güle kullanın bu aradaa sen ne kadara aldın aldıklarınıı

kendimii kazıklanıyormuş gibi hissediyorum bazenn

melikem bende yarın hastane çantamı hazırlıyorum artık

yarın bebek beziyle --- dalin çamaşır deterjanı alıcam yıkıyım deterjanlada ütüleyip ççantamı hazır

tutuyım ne olur ne olmaz

prima yeni doğan alıcammm nasıl sizcee

-*-*-*DERYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:))))-*-*-*-

CNM bebek bezi tercihim iyimii???? sen ne kullanıyordun ilk doğduğundaa tecrübeli bir anne olarak sana sorıyımm

greneyes-*-*-

tşkrler cnm :)

bir süre bişiy almıyıcam tutabilirsem kendimii

çok tesekkürler bitanem benimmm evet kuzucum öle yaparızzzz

anladım kuzusum şimdiye beya olmustur artık büyüyolar bu son aylarda kuzucum

geçmış olsun canım ge.er ınşallah aldıklarında hayırlı olsun
yeterı kadar almak mantıklı doğduktan sonrada eksıklerını alırsın
annesi sağlıkla gelsın kuzucuk

şeyma o pıtpıtlar hıçkırıyo bebışlerıçerrde genelde o oluyo
son aylarda daha çok oluyo sureklı ıçerde su ıçıp ışıyo ya o sırada olurmuş
doktorum oyle demıştı bugunde ultrasonda yıne hıçkırıyodu rıtmık bı şekılde
belırlı aralıklarla pıt pıt oluyo genelde bu arada ben de prıma almıştım
ınşallah begenır bızım bebegın popişi
evet gelelım asıl konuya bu gun gıttım doktoruma
bebegım yenıde kordona dolanmış ve snaırım sezeryan olcam
çunku aşağı ınememış rahım yoluna gırmesı gerekıyo ama gırememış
bunun sebebıde kordon tabı sağlık olsun dedım bende kızım sağlıkla
gelsınde bende sezeryan olurum perşembe gunu yıne gıtcem
muhtemelen onumuzdekı hafta pazartesı sezeryan olcam kızım
3490 kg olmuş sağlığı ıyı çok şukur bu arada çatı muayenesıde oldum
korkulcak bışey deılmış 2 sanıye surdu eger bebek yerleşseydı normal
doğuma uygunmuş vucudum.

deryacım geçmiş olsun canım takma kafana fazla dişini sag salim çıkarır inşllh bebeginüzme kendini olurböyle herkezte düzelir inşllh canım

zehracım greencim babycim teşekkürler canlar
valla özledim hamiş halimi ne giyersen giy yok göbek çıktı yok popo çıktı derdi yok ne güzel

babycim önce molfix kullandım memnun kalmadım çiş geçiriyor tavsiye etmem

canbebe kullandım çok kalın geldi

prima en iyisi canım al hiç tereddüt etme ama primanın uyu oyna diye bezi iyi değil prima yeni doğan ve premium care kullanabilirsin

canım iyi olmasına sevindim olur annesi her bebek hasta olur düşer böyle büyüyorlar bebişler.Allah beterinden korusun canım geçmiş olsun tekrardan.demekki karnındayen belliymiş hareketli olacagı

Allah hayırlı etsin canım alırsın bişey kendine uygun takma kafana dekolte hoş durmaz bi bayana kapalılık daha çok yakışır

canım iyi olmasına sevindim olur annesi her bebek hasta olur düşer böyle büyüyorlar bebişler.Allah beterinden korusun canım geçmiş olsun tekrardan.demekki karnındayen belliymiş hareketli olacagı

sağolasın canım benim
evet canım bebek olmak ne zormuş ya insan dayanamıyor işte
amin baharcım

Canım geçmiş olsun o normal insandada çıkıyor çok kötü gerçekten inşllh geçer canım.Oooo sizde hazırlıklar başladıda bitiyo annesi güle güle kullansın inşllh.

İyiakşamlar hepinize nasılsınız görüşmeyeli?maşllah sohbet baya uzun olmuş ben girmeyeli negüzel ciciler almışsınız Allah saglıklı güle gle kullndırmayı nasip etsin hepinize.Baby 03 bebeginin cicileri çok güzel güle güle kullansın inşllh annesiBen herzaman girmeye fırsatım olmuyor girdikçe yazarım kızlar öpüyorum hepinizi görüşürüz:13:

evet zehracım saol kuzusummm
Canım geçmiş olsun o normal insandada çıkıyor çok kötü gerçekten inşllh geçer canım.Oooo sizde hazırlıklar başladıda bitiyo annesi güle güle kullansın inşllh.

çok tesekkürler baharcım iyiyiz canım cok şükür sen napıyon nasılsın bitanem benimm

bende prima aldım canım şimdilik sadece mega paket 3-6 bitane yenidogan alayım diom ama indirime girmiyoki pahalı ya yenidoganı 21 küsürdü ben düşün içinde 92 taneyi indirimli halde 17 e almıştım migrostan

Son düzenleme:

canım sık sık uğramaya çalış özlemişim sohbetini güzel tesellilerini
dikkat et kendine

evet canım prima kaliteli olduğu kadar pahalıda
sen çok uyguna almışsın bende 21-22 civarı alıyorum hep marketlerdeki indirimleri takip etmek gerek yoksa başa çıkamıyorsun özellikle ilk aylarda çok kullanıyorsun.
birde bezin numarası büyüdükçe fiyatı aynı oluyor ama içindeki bez sayısı azalıyor malesef

Son düzenleme:

evet canım onuda farkettimm yaa deryacım bu arada hasta bezini nasıl aldınız siz ortamı büyükmü :26:

Son düzenleme:
evet canım onuda farkettimm yaa deryacım bu arada hasta bezini nasıl aldınız siz ortamı büyükmü :26:

canım bilmiyorumki almadan gittim doğuma sonra ebeler eşime aldırmışlar getirdiklerinde de hiç dikkat etmedim boyutuna :26: boyunun pek fark edeceğini sanmıyorum çünkü sadece altına koyuyorlar öyle bebek bezler gibi bezlemiyorlar ama yinede orta boy al istersen.

canım valla bilmiomki ben 78 le hamile kaldım işte şimdii 85 kilo oldumm boyumda 172 bende karar veremedim acıkcası orta al diolar ama belden bantlı alıcam ben kusumm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…