- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
reflümü saymazsak iiyim tatlım dün akşamdan beri beni kıwrandırıyo walla kızım beni iice zorluyo teyzeleri sona yaklaştıkça
neler yaptınız bakem ben yokken
bende iyiyim tatlışım gece giremedim gezmdeydik polis eşi arkadslarla beraberdik sonrada eşim uyuyalım dedi cünkü sabah 7 de gitti göreve
hadi yaa ah canım çok gecmiş olsun bende de var valla reflü naparız gariiiiii yegen yorma anneciniiii bakk gelince öpreim seniiiiiii haaa
bizde gezmedeydik akşamda gelince yorgundum uyudum hemen
tatlım inşallah rabbim bebiş nasip eylesinde herşeyede katlanıyo insan ben başka zaman olsa nazlanır tuzlanırdım şimdi kızım için herşeyi çekiyorum dünde yazmıştım hamileliğim başındn beri bir sürü sıkıntı yaşadım ama olsun hepsine değecek allahımın izni ile
bahar cıktın mı canım hani mesajın gelmediii banaaa
evet canım yaa bende diyom sanırım en büyük fedakalıgımda kilo almak olucakkk ona bile razıyım yeterki gelsin bebişim aslında moralim bozuldu az önce klomen kullanan bi arkadas ilk kullanmasıymış adet olmus dün offffff bende cok ümitlenmiştim hani derler ya bi umut.....
ay canım benim hattan düştüm şimdi yolluyorum özelden afiyet olsun sanada canım benim
canım Allah tan hayırlısını dileyelim önce saglık huzurumuz olsunda yazgımızda neyse o olur isyan etmemek lazım sende ümidini yitirme daha yeni evlisin yaa
evet canım yaa bende diyom sanırım en büyük fedakalıgımda kilo almak olucakkk ona bile razıyım yeterki gelsin bebişim aslında moralim bozuldu az önce klomen kullanan bi arkadas ilk kullanmasıymış adet olmus dün offffff bende cok ümitlenmiştim hani derler ya bi umut.....
günaydın kızlar........ hepiniz iyisinizdir umarım hava yine güneşli ve güzel ben yine yanlızım of offf
walla tatlım ben henüz 3 kilo aldım 7. ayımdayım bişey yiyemiyorum zaten sadece meyveyi yiyebiliyorum doyasıya zaten gebelik şekeride çıktı dua ediyorum bol bol sizler için rabbim bir an önce sizi meleklerinize kawuştursn die
çok tesekkğr ederim bitanem benim naber nasılsınnn
sağol canım benim
iyiyim sen nasılsın?
hoşgeldin fısıtıgımm gelim mi kuzuuu burasıda öleee yada sen gellll
günaydın kızlar........ hepiniz iyisinizdir umarım hava yine güneşli ve güzel ben yine yanlızım of offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?