• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

melike_ecesuu

Evli, Mutlu,Çocuklu <3
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
27.155
25
408
evetttttttt evlendik şimdi neler yapıyoruz bakalım hadi güzel gelinler hep beraber paylaşalımmm buyrun sohbeteeee ........???????????????

Son düzenleme:
bu kadar mı 2009 gelinleriiiiiiiii haydi buyrun gelin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus zemuszemus zemuszemus

hani yaaaa kimse yokmu arkadaşlarrrrrrrrr nerde bu 2009 gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile4

anaaamm niye kimsecikler gelmemiş buraya...
hiç 2009da evlenen yok herhalde meloşum :uhm:

Bi selam vereyim dedim...
26 temmuz 2009 geliniyim
Şuanda ev hanımıyım yerimseniben

hoşgeldin bitanem benimmm :16:
valla bende baktım hep 2010 gelinleri ve 2011 gelin adayları var hani 2009 yokmu diye acrtım ama kimse görmedi sanırımmm az biraz konusur dertleşiriz demiştim ama canım cok sevindim gelmenee:29: :16:

hani yaaaa kimse yokmu arkadaşlarrrrrrrrr nerde bu 2009 gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile4

geldim tatlım geldim sen çağırırsında ben gelmem mi hemde 2009 gelini olarak
ben haziran 2009 da ewlendim ew hanımıyım bebişimin gelmesini bekliyorum şuan sabırsızlıkla :49:yarışmaya adanadan katılıyorum şimdilik bu kadr:9:

2009 un gelini geldi hanımmmmmmmmmmmmm :12:selam kızlar bende 2009 mayıs lıyım :)

aa melike ecesuuuuu topik seninmiş yeni farkettim hayırlı olsun tatlım ben 2010 dayım ve bebekkkkk istiyorum artıkınnnnnnn

geldim tatlım geldim sen çağırırsında ben gelmem mi hemde 2009 gelini olarak
ben haziran 2009 da ewlendim ew hanımıyım bebişimin gelmesini bekliyorum şuan sabırsızlıkla :49:yarışmaya adanadan katılıyorum şimdilik bu kadr:9:

hoşgeldin hemşocummm :16:
ohhh ya ne güzellll ne mutlu sana saglıcakla gelsin inşallah bebişin ve darısıda bize olur inşallahhhhh:29: :emir_bebek: :16:

2009 un gelini geldi hanımmmmmmmmmmmmm :12:selam kızlar bende 2009 mayıs lıyım :)

aa melike ecesuuuuu topik seninmiş yeni farkettim hayırlı olsun tatlım ben 2010 dayım ve bebekkkkk istiyorum artıkınnnnnnn

evet tatlışım benim hoşgeldinnnn:29: :16:
ahhh canım hiç sorma aynı dertten müzdaribiz bende bebiş istiyorum hayırlısıyla inşallahhhh rabbim bizede hayırlı bir evlat nasip etsinnnn :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Back