halevcim oncelikle insallah bebeklerin simsiki tutunurlar canim.
arkadaslar bugun kayseride bi merkezi aradim adetin kacinci gunu baslariz falan diye tedaviye doktor turkiyeye gelmeden bir ay once dogum kontrol hapina baslamami soyledi.sizce dogum kontrol hapini biraktiktan sonra hemen adet olurmuyum sormayi unuttum. birde fiyati coguma geldi gibi 3600+ilaclar.sizler ne kadar verdiniz tedaviye, daha once 3750 odemistim ama iicinde hormon igneside vardi.off icimde oyle bi sikinti varki gitmek bilmiyor.
Lefterecim hosgeldin canim oncelikle basin sagolsun hastalik yaslilik zordur Allah kurtarmis Allah genclere omur versin.
Yasemincim senin tedavin iyi uygunmus bana cok dediler gibi bilmiyomda birde almanci falan diye dahami cok koparmaya calisiyorlar neyse. kayserililer pazarligi sever pazarlikmi yapmak lazim ne
halevcim oncelikle insallah bebeklerin simsiki tutunurlar canim.
arkadaslar bugun kayseride bi merkezi aradim adetin kacinci gunu baslariz falan diye tedaviye doktor turkiyeye gelmeden bir ay once dogum kontrol hapina baslamami soyledi.sizce dogum kontrol hapini biraktiktan sonra hemen adet olurmuyum sormayi unuttum. birde fiyati coguma geldi gibi 3600+ilaclar.sizler ne kadar verdiniz tedaviye, daha once 3750 odemistim ama iicinde hormon igneside vardi.off icimde oyle bi sikinti varki gitmek bilmiyor.
bide arkadaslar ben bu topik e ankarada tüp bebek yaptıracaklar oldugu icin girdim ama okuduguma göre herkes bebeklerinin yaptıklarını veya yediklerini yazmıs anlayamadım?????
Kızlar selam ........ maşallah bebişlerinize siz bizden daha büyüksünüz onun için sizin bebişlerin gelişimlerini ve beslenmelerini merakla takip ediyorum....... Leftere maşallah sütün yetmiş bu zamana kadar vee tabiii halen bebişlerini sütleriyle besliyen diğer arkadaşlara........ benim sütüm erken kesildi çoook sıkıntılı sıtresli günler yaşadım ve süt neredeyse bitti diyebilirim..... sabah akşam sütümü veriyorum onun dışında mamayla besleniyoruz dr.umuz 4. ay itibarı ile ek gıdaya başlıyacağız dedi..... Arya bu aralar çok huysuz 1. ayda çook gaz sıkıntısı vardı dr. kolik dedi hangi ilacı kullandıysak olmadı gaz sorunumuz bitmedi ..... 15 gündür Arya sakindi ama 4 gündür yine zıvanadan çıktı gece gündüz huzur uyku yok dün tekrar dr.a götürdük tek tek kontrol etti dr.hiçbirşeyi yok idrar yolları sorunu olabilir dedi idrar kültürü yaptırdık onunda sonucu çok geç çıkıyor bakalım hayırlısı ne çıkacak.....
Hepinizi öpüyorum görüşmek üzere .........
halavcim Allah yardimcin olsun insallah bir mucize olurda birden yukseliverir biliyorum cok zor ama kendini yipratma fazla lutfen.
Halevcim inşallah değerin yükselir,Allahtan hayırlısı.....
saolun kızlar güzel dilekleriniz için. allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimize.
kızlar bugün cilt kontrolüne gittik neyseki hersey yolundaymış. bir de hemen söyliyim, sakın dalin falan kullanmayın. ben sebamed kullandım ama mustelayı öneriyomuş tüm doktorlar. o da belli eczanelerde bulunuyor. heryer satmıyor.
yasemin ben benimkine geniş alan ayarladım iki gündür ama cok ugras vermesine ragmen dönemiyor. annemler bunu şişko olmasına bagladı :)) poposunu kaldıramıyomuşcok haraketli falan ama am dönemiyo popodan :)
sünnet konusunda ben de aynı, cok kararlydım ama dogunca cok minik geldi bana kıyamadım, hala da kıyamıyorum.
kys benimki epey pahalı olmuştu. 3 küsür tedaviydi. macs denen bi yönteme ayrı ücret ödedik. ilaçlar falan 5 milyarı buldu. ama şimdi daha ucuz. tek embriyo transferi kuralı cıktıgı için fiyatlar düştü.
csns senin bebiş nekadarlık şimdi? kolik bizde yasadık, sıkıntılı oluyo ama geciyor neyseki. hergün aynı saatte mi oluyo. bi de davranısı nasıl oluyor, yani bacaklarını karnına cekiyo mu neler yapıyo o sırada?
halev sonucu pzt almıycakmıydın? niye böyle erken tahlil yaptırdın? bir de dur bakalım hemen üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?