galiba öyle oldu işe başlıcam diyodu galiba işe başladı bide bebek yogun oluyo heralde insallah kotu bısey yoktur öyle dusunmek ıstemıyorum.ben kızıma mamayı 100luk hazırlıyorum hala aynı bazen 110 ml su mama eklenınce ancak 120 oluyo sımdıye kadar kılo alımı ıyı dıye doktor mamayla sısırmeyelım cocugu demıstı mamayı ıcerken cok oynuyo bazen agzının sagına soluna cevırıyo oyun yapıyo ama normal bunlar heralde yeni yeni bişeyler kesfedip oyun yapmayı farkettiler ya bazen önlügüyle oyun oynuyoruz onu yakalamya calısıyo.haftaya asılar var salı gunu saglık ocagına gıtcez carsambayada doktordan randevu alırım ona gıderız bakalım sanki kilo almadı gibi geliyo ya hatta zayıfladı gibi neyse doktorda anlıycaz bakalım.kayınvlıdem sımdı ne alırsa o dıyo dısı falan cıkcak emeklıycek ozaman cok kılo alalmaz zaten dıyo amaaan saglıklı olsunda napıyım pofuduk olmasın kibar bi kız olsunneyse canım bitek ikimiz kaldık kendine ve tunaya iyi bak
Kys,meltem inşallah hayırlısıyla sizde anne olursunuz.Halev hayırlısı olsun canım,inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana.3 tanemi 1 tanemi tarnsfer olacak???
Cns Allah kızına sağlıklı ömür versin.Aptamilin kutusunda yazıyor belki biliyorsundur..2 aylık bebeğe önerilen günlük süt miktarı 650-850 diye.Benim oğlumun bu aralar iştahı yok ama günde 4-5 kez 3-4 saat arayla 125-150cc veriyorum.Tabi bu aralar o kadarda yemiyor.Ben önce emzirip sonra mama veriyorum. Geceleride sadece emziriyorum.
biz ek gıdaya basladık 3 gundur yogurt tanıyoduk ılk 2gun asagı yukarı tamamını tukuruyodu bugun yemeye basladı ve yarım cay bardagı yogurt yediyarında elma suyuna baslıyoruz bakalım...yasemincim senin maman milupa diilmi? bizimki suan asagı yukarı aynı mıktar mama yıyor...ya leftere face te aktif ama niye bizi terketti anlamıyorum
hepinizi öpüyorum kızlar halev haber bekliyoruz....
arkadaşlar salı günü transferim gerçekleşti 2 embriyo konuldu 1.kalite diğer 4 embriyomuda dondurttum 24ünde kanda baktıracağım inşallah Allahım herşeyin hayırlısını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?