Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm inşallah birsorun cıkmazsa yarın Allahın izniyle transfer olacagım... inşallah birsorun cıkmaz... içimde tatlı bir heyecan vardı saolsun cok düşünceli eşimin sayesinde moralim alt üst olduu.. yine sebepsiz yere tartısma cıkardı çocukca sakalar yapıyor paranın hesabını yapıyor... bugün iyice beni patlatma noktasına getirdii... suan moralim cok bozuk .songün neden stres yapıyorsun diom cokda umrumda dioooo... hem cocuk istiyor hemde beni laflarıyla yerden yere vuruyor... acaba tüp bebek benden dolayı yapılsaydı neyapardı acaba.inanın bana bu tüp bebege basladıgıma pişman oldum... hem hastane stresi okadar hormon yükleniyor birde evde sıkıntı.... inşallah tutarda birdaha buzorlu süreçten geçmem böle giderse tutmazsa b,rdaha yapapmam bu sıkıntılarla ,,kızlar bugünden sonra belki girerem kendinize iiyi bakın Allaha emanet olun ......
kys çok gençmişsin :)) çok şanslısın buyüzden. ne kadar genç olunursa ihtimaller o kadar çoğalıyor. inşallah tutunur bebiş. martta dimi tedavin? bir de hangi ülkedesin. çünkü işteyim diye yazdığın saat burda akşam dokuzbuçuğa denk geliyor :) sanırım epey bi saat farkı var aramızda.