Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ilk denemem.anatolia hakan beyin hastasıyım.hem aynı zaman da ilaca baslıoruz hemde meslektasız seninle yasemin33 bende kimyagerim ama suanda calısmıorum.senin kacıncı denemen?
slm arkadaşlar bende anatoliada mikrotese yapdıracaz kasımın 20 sinde lucrine başladım bende aranıza katılmak istiyorum daha önce yapdıranlardan bilgi almak isterim inş emeklerimiz boşa gitmez hepimiz sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza
Selam arkadaşlar,
Ankarada değilim ama bende tedavimi Anatolia tüp bebek merkezinde yaptırdım. Sebepsiz infertiliteydi bizimkisi.
Şuan 5+4 hamileyim :) Darısı hepinizin başına inşallahh.. Bugün ilk defa ultrasona girecegim, bende onun heyecanı merakını yaşıyor endişeleniyorum.. Olabilecegini görün diye yazdım, nasipte varsa oluyor arkadaşlar gerçekten.. İçinizi ferah tutun elinizden geleni yapın.. Gerisi Rabbimize kalmış.. Hepinize kolaylıklar diliyorum.. Sorularınız olursa özeldende yazabilirsiniz seve seve cevaplarım..