• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

kızlar ben ank.gatada yaptıracaktım 3 mikromu ama fikir değiştirdim.kendime iyi bir merkez arıyorum,lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

gen artı tavsiye ederim.sarp bey çok iyi ve deneyimli bi doktor.endometriosis 4.seviyede bi hastayım.1kere ameliyat oldum.ameliyatımı sarp bey yaptı.çok ilgiliydi.sonra tüp bebek denedik olmadı.şimdi 2.demeye başladık.haftaya yumurtalarım toplancak.bu sefer de tutmazsa yeniden ameliyat olucam.bu son şansım allahım inşallah bana bi mucize gönderir.gen art ta size para makinesi muamelesi yapmıyolar asla.önemsendğinizi hissedyosunuz....

arkadaslar ben de size katılabilirmiyim?bende cuma günü lucrine baslıorum.ilk denememiz.uzun protokol uygulıcakmısız.cok heyecanlıyım.tavsiye ve desteklerinizi bekliorum

Hoş geldin aramıza:)))Bende ayın 25 inde lucrine başlıyorum,senin kaçıncı denemen ve nerde yaptıracaksın??

merhaba kızlar bnm eşimde de morfoloji%0 bnde pko var sanırım mart giib düşünüyoruz microyu önerebileceğiniz merk.vrmı sanırım anatolia hş klinik özellikle erkek infde birde fiyatlardan bahsederesenzi çk sevinirim.ssk sız özel olarak ne kadar mal olur?şimdiden teşekkürler Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın inş....

benim ilk denemem.anatolia hakan beyin hastasıyım.hem aynı zaman da ilaca baslıoruz hemde meslektasız seninle yasemin33 bende kimyagerim ama suanda calısmıorum.senin kacıncı denemen?

slm arkadaşlar bende anatoliada mikrotese yapdıracaz kasımın 20 sinde lucrine başladım bende aranıza katılmak istiyorum daha önce yapdıranlardan bilgi almak isterim inş emeklerimiz boşa gitmez hepimiz sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza

benim ilk denemem.anatolia hakan beyin hastasıyım.hem aynı zaman da ilaca baslıoruz hemde meslektasız seninle yasemin33 bende kimyagerim ama suanda calısmıorum.senin kacıncı denemen?

Selam meslektaşım kaydirigubbakcemile5,benimde 1. denemem olacak.Bende şuan çalışmıyorum.Hepimiz için hayırlısı olsun:)))

slm arkadaşlar bende anatoliada mikrotese yapdıracaz kasımın 20 sinde lucrine başladım bende aranıza katılmak istiyorum daha önce yapdıranlardan bilgi almak isterim inş emeklerimiz boşa gitmez hepimiz sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza

Aramıza hoşgeldin lorasima,ben ve ebi yarın lucrine başlıyoruz.Dediğin gibi hayırlısıyla inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız ,Allah yardımcımız olsun..........

Selam arkadaşlar,
Ankarada değilim ama bende tedavimi Anatolia tüp bebek merkezinde yaptırdım. Sebepsiz infertiliteydi bizimkisi.
Şuan 5+4 hamileyim :) Darısı hepinizin başına inşallahh.. Bugün ilk defa ultrasona girecegim, bende onun heyecanı merakını yaşıyor endişeleniyorum.. Olabilecegini görün diye yazdım, nasipte varsa oluyor arkadaşlar gerçekten.. İçinizi ferah tutun elinizden geleni yapın.. Gerisi Rabbimize kalmış.. Hepinize kolaylıklar diliyorum.. Sorularınız olursa özeldende yazabilirsiniz seve seve cevaplarım..

Selam arkadaşlar,
Ankarada değilim ama bende tedavimi Anatolia tüp bebek merkezinde yaptırdım. Sebepsiz infertiliteydi bizimkisi.
Şuan 5+4 hamileyim :) Darısı hepinizin başına inşallahh.. Bugün ilk defa ultrasona girecegim, bende onun heyecanı merakını yaşıyor endişeleniyorum.. Olabilecegini görün diye yazdım, nasipte varsa oluyor arkadaşlar gerçekten.. İçinizi ferah tutun elinizden geleni yapın.. Gerisi Rabbimize kalmış.. Hepinize kolaylıklar diliyorum.. Sorularınız olursa özeldende yazabilirsiniz seve seve cevaplarım..

Tebrikler canımopuyorumnanaktan.Amin cümlemizin inşallah.Allah kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

arkadaşlar mrb,
benimde tutmayan ilk aşılamamdan sonra şimdi doğum kontrol hapına başladım, benimde eşimde morfoloji %2, ama ben 2 kez normal yolla hamile kaldım, (tabi kürtajla sonuçlandı), bende genart a gidiyorum doktorum sertaç bey ama hiç onun hatsasına rastlamadım, bende değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu deneyim açısında Sarp beyi tavsiye ediyorlar...

sevgili marall ben sertaç beyin hastasıyım sarp beyi öneren varsa ona git bence bu işlerde doktor neyse laboratuvarda o onun için fazla takılma.

yasemin sen ne zaman vuruyosun ignelerı.ben aksam vuruyorum oda bı olay oldu ama neyse.sabah mı aksammı daha ıyı epey kafa yordum doktor da sabah yada aksam farketmez dedi
bu arada herkese ıyı bayramlarrrr hayırlar guzellıkler ve hepimize hayırlı bebisler getırsın ıns

Back