2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

merhaba kızlar, listeyi hazırlıyorum. ama tedavi de olanlar da yazsın olur mu ?
yasemin nane limon mideni epey rahatlatıyor ve bir de kırmızı elma bu ikisi mucize gibi. mide yanması varsa onu da hemen kesiyor. bakalım ultrasonda neler olacak epey belirgin bir bebek olmuştur.
bademir vallahi cok seviniyorum senin için. değerin ve rahim duvarın süper. ama cok dikkat et kendine. şimdi 5. haftanın içinde olmalısın. 7. haftayı bitirene kadar kendini herseyden sakın canım.
turtem maşallah sende de epey yumurta oluşmuş. en azından 5i 6sı 1. kalite olur insallah. cogu gitmiş azı kalmış. 11i 12si gibi yumurtalar toplanır sanırım. bu durumda pazartesi günü bebeklerin geçici yuvalarına konurlar :) aman diyim içebildiğin kadar su iç. beni doktorum cok uyarmıştı su konusunda. bizim gibi fazla yumurta üreten bünyelerin allah korusun ohss denen hastalığa yakalanma sansı biraz daha yüksek oluyormuş. ama ne kadar su içersen buu riskten o kadar uzaklasıyorsun. 1 mart gibi de hamile haberini alırız artık

inşallah cnm... tamam bende bol su tüketiyim evet ohss durumu bizde yüksek pko dan dolayı ... benim gonalfim bitmişti bugünde 340 milyon vermeyim diye iki kutu baska igne verdiler 60 aldım onları bugün kalçadan onu vurulacagım yarın tekrar ultrason var bakalım.. artık yarın belli olacak

turtem cnm çok su iç , ceviz fıstık çok ye ama bol sıvı almayı unutma ben öncekilerde idrara kalkmayayım die hiç su içmemiştim ama ne kadar su içersen o kadar iyiymiş çunku kanı hızlandırıyormuş tutunmasına yardımcı oluyor
ananasda yemiştim ben ama çok deil 1-2 dilim sadece
ne kadar yemene içmene bakarsan senin için ii olur inş seninde pozitif sonuç olur. cnm kib.

inşallah cnm hayırlısı olsun bakalım dediklerini tüketirim bol bol .. bugğn ultrasona girdim çatlatma ignesi yazdılar akşam 11 de vurulacagım inşallah Allahın izniylede cuma yumurta toplanacak vede bu arada eşimde tese ameliyatı olacakk...

turtem benimde cuma yumurtalarım toplandı çok dua et kuran oku leftere kenzun arş duasını demişti ben onu hergün okudum perşembe gecesi ve cuma günü mubarek gün çok dua et bende edecegim sana hayırlısı olsun inşallah.

lefte ben hiç işey hissetmiyorum arada rahmin düşecek gibi bişiler oluyor derin derin nefes alıyorum hemen geçior sonra sizdede öle olmuşmuydu...

canım ben ananas bayagı yemıstım hemde zevkle.kabak cekırdegı yedım ve cok su ıctım.hadı allah yardımcın olsun.
bademır valla ben hala ınanamıorum arada kasık agrısı oluyo bırden kalkınca ve sert oturunca ama onun dısında yok.ınsan ınanamıyor ben dun ultrasonda bebısımı gordum 2.5 cm olmus kolları bacakları var.kucucuk kalbı nasıl atıyor ınanılmaz bısey ya allah herkese tattırsın bunu gönülden dılıyorum.sende gorurusun ıns. ben 3 hafta sonra ense kalınlıgı ve ıkılı test ıcın gıtcem ıste böle...
leftere canım ölcumle kanı aynı gun verceksın dedı doktor.öncelık sırası varmı?bıde nasıl bısey anlatırmısın?

bademir normal bunlar hiç endişelenme. düşünsene rahmimiz yumurtalarımız ne kadar cok kurcalandı.. hem onların agrısı hemde bebeğin gitgide daha cok anneciğine yapışması rahmini etkiliyor. şimdi rahmin ömründe gecirmediği kocamaaaaaaan bir değişiklik gösteriyor ve fabrika gibi calışıyor. o yüzden hiç kafana takma. bol bol sıvı al dinlen.
ebi cok sevindim. büyümüş sıpacık valla :) 3 hafta sonra gördüğünde ise gözlerine inanamıycaksın. gercek bir mucize bunlar yaaa... öncelik sırası yok canım. beni önce ultrasona aldılar. ultrasonda bebeğinin kalp atımına vucut sekline bakıyorlar -ki bir insandan hiç farkı yok. kaburga parmak göbek ... ne ararsan oluyor bebekte :) -- sonra ense kalınlığını ölcüyor. yani başımızla omuzumuz arasında bir cukur oluyor ya, özellikle basımızı yukarı kaldırınca, o cukurun derinliğine ense kalınlığı deniyormuş. cukur ne kadar derin olursa o kadar iyi. ama allah korusun hiç cukur yoksa kötü. ama öyle birsey görülme ihtimali cok cok az. özellikle 35 yasın altındaysan. ki öylesin. sonra kan alıyorlar. kanda bebeğin genetik, kromozomsal hastalığı var mı, down sendromu var mı o belli oluyor. ama o test biraz uzun. yani kan alımı kısa ama sonucu hemen o gün almıyorsun. ben daha dün alabildim sonucu. çok şükür hiçbişey cıkmadı. saglıklıymış sıpam. insallah hepimizinki de saglıklı olur da hayırlısıyla kucagımıza da alırız. bu testlerde kendini sıkma. bir aksilik cıkma ihtimali cok düşük. aç ya da tok gitmen de farketmiyor. ama ben biraz aç gitmişim ki mide bebeği sıkıştırmasın da rahat göreyim diye. ama bu tamamen benim düşüncemdi. dr. demedi aç gel diye.
tutem yarın en güzel günlerinden birisi olacak insallah. tek kötü yanı sıkışık olman durumu. ama azıcık sık dişini. sonrası cok güzel. ya içimde öyle bişey var ki hepimiz tek bebek gidiyoruz sen düzeni bozacaksın gibi hissediyorum. sanki iki tane tutacak gibi bi his var içimde. sonra da cocuk yapmıycan sanki.:) sana hep ikiz yakıstırıyorum nedense :) hadi bakalım bunu öğrenmeye 13 gün kaldı. geri sayımın başladı :))

kızlar yaa, bugün cokkötü bir rüya gördüm. şimdi 4. ayımdayım ya. allahım korusun bebeğimi kaybetmişim. dr.a gidiyorum tutunamamıs diyor. iyide 4 aydan sonra mı tutunamadı diyorum. bir daha yaparız üzülme diyor. bu kacıncı diyorum. 3.yü denedik artık hep tutunamıyor diyorum. para da kalmadı ben artık yaptıramam diyorum. sonra bir aglıyorum ama nasıl, tahmin edersiniz nasıl bir aglamak oldugunu. herkes beni teselli etmeye çalısıyor. öyle bozuk moralle uyandım. anlamına baktım aglamak sevinçtir diyor. dün annem bir arkasının kızını anlatmıştı tüp bebek yaptırıyormş ama hiç tutunamıyormuş bebekler belki de ondan etkilendim. cok üzülmüştüm cünkü. bizim gibiler kadar kimse cocuk isteyenleri ve acılarını anlayamaz. keşke cocuk sahibi olamamak diye bir dert olmasa. isteyen herkesin olsa....

ebi çok evindim sen ögrandikten sonra ne kadar sürede bebegin göründü cnım bugun transferin 18 günü benim..

leftere sagol canım yaa kucuk ınsanlar tasıyoruz ya mucize gercekten kuzularımız :CüvCüv:
bademır nekadar surede gorundu derken neyı kastedıosun benım kan testlerımden sonra 3hafta sonraya gun verdı doktorum 5+4 ken keseyı gorduk 3hafta sonrada bebısı gordum 9haftadaydı.bundan sonrada ne zaman gorucem nasıl saglıklı mı telasın olucak kolay gelsın sanada saglıkla gecır ıns 9ayı bı nefeste al kucagına tabıııı hepımız ıns opuyorumnanaktan

canım hep öyle gecıor zaten her seferınde randevuyu iple cekıceksın benım sımdı 3martta randevum ıple cekıorum.saglıkla buyusunler de önemli olan o...

kızlar bugün yumurtalarım toplandı biraz agrım var evde dinleniyorum eşimde ameliyat olduu. onun durumuda iyi Allaha şükür yumurtalar 15 tane toplandı inşallah kaliteli olur dua edin kızlar ...

merhabalar bende ilk tup bebek deneyimimi ankarada yaptirdim hs klinik ama sonucu negatif . martta tedavim yine basliyor insallah.

bademir hep böyle ebinin de dediği gibi. artık habire beklemedeyiz. ben alıştım biraz. artık epey bişey atlattım. normal hamilelik kontrolleri başladı belki de buyüzden.
turtem biraz agrı normal, ben de epey agrı olmuştu. maşallah güzel bir sayı. bebekler pazartesi günü annelerinde olacaklar yani :) eşine de sana da gecmiş olsun. insallah hepsi cok güzel duruma gelir de burda hepberaber seviniriz.
kys hoşgeldin. geçmiş olsun öncelikle. insallah bu sefer olur. nerede yptırmayı düşünüyorsun? sizdeki problemler nedir?

tesekurler canim hos bulduk , ilk deneyimimde ankarada yaptirmistik ama sefillikten baska hic bisey deyildi keske orda yaptirmasaydim cok pisman olduk ama is isten gecti en berbat izinimdi dogru durust yatamadim ayakta gecirdim transfer sonrasi bu kez yurtdisinda kaliyorum burda yaptiracagim insallah olurda kurtulurum 9 yillik evliyim kanallarim kapaliydi actirdik bide hormonum bozukmus a.s sonuc 7 yildir hastanelerdeyim

lefterecigim hamile oldugunu yeni ogrendim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasit etsin tebrikler.

leftere sana bısey sorcam benım doktorum bana 3 mart a randevu verdı 2lı test ve ense kalınlıgı ıcın ondan 3hafta sonra yıne detaylı ultrasonla kontrol var sonra 3hafta sonrada yıne detaylı ultrasonla kalbıne falan bakılcakmıs.ama esım cok karsı cocuga cok zararlı ılkıne gıt bıdaha gıtme dıyo.bende doktorda bılıo zararlı olsda nıye ıstesın dıorum para kazanmak ıcın dıo.kayınvalıdem falanda ne sık gıdıosun dıo anlamadım bende doktor ne derse yapma taraftarıyım senın bu konuda bı bılgın varmı?sagol canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…