2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

leftere dikkat kendine , diş agrısıda zor inşallah kısa sürer dayanırsın cnm... suan sanırım 11 yumurta var fazla birsey söylenmiyor bugün sordum gelişmesi normal dedi pazartesi tekrar kontrol dedi.. benden önceki arkadasıma pazartesi tekrar gel dediii gelişim iyi degilmiş böyle giderse tedavi iptal edilecek denmiş.banada pazartesi gel dediler bende korktumiyi degil diye sordum ama bana normal dediler... ben leftere etlik de yaptırıyorum zaten eşim pazartesi izin alacakmıs kan felan verecek ozamn söyleyecek böyle saçmalıkmı olur dedi sinirlendi bende ne diyim kendimi strese sokmak istemiyorum neyapalım mecbur ödeyecegiz artık

etlik devlet hastanesi değil ni, nedenbu kadar cok ücret istiyor. bana biraz fazla gibi geldi. ama sen kendini sıkma. başa gelmiş artık dönemezsin. bir yardımı olur mu bilmiyorum ama bazı bankalar tüp bebek kredisi veriyor ve ödemede cok kolaylık saglıyorlar. dosya masrafı ve faiz oranları cok düşük. eşinin sigortalı işi varsa ve ödediğiniz baska bir kredi yoksa hastaneden tüp bebek yaptırdıgınıza dair bir yazı ile bankaya idiyorsun. üç gün içinde hemen ödemeyi yapıyorlar. ama şimdi bunları sen düşünme eşine bırak bir seferlik. 11 yumurta da güzel bir sayı. bir daha ki kontrole gittiğinde imkan bulursan kac mm. olmuşlar onları öğrenmeye calış. o sana en azından bir fikir verir yumurta toplama zamanı hakkında. vermese bile ben yardımcı olurum. uzman oldum yumurtalar konusunda bir de e2 değerini ve rahim duvarı kalınlıgı sor. önceden bilgimiz olsun. sıkıştırabildiğin kadar sıkıstır doktoru yada hemşireyi. ben onun yerine caktırmadan dosyama bakıp rakamları ezberliyordum. bir 2 dakika dosyanı ele gecirebilirsen bi kenara not al, fsh değerin, yumurta sayın, yumurta mm leri ve e2. bütün bunları öğrenmek senin de içini rahatlatır.

Canım sagol tebiki siz suan uzmanlarımızsınız... fsh degerim 4,5 tsh 2 digerleride normaldi..anestezi için bulunan dosyada yeni verdigim bu kanlarda vardı.oradan baktım....digerlerinide pazartesi sorarracam tüp bebek kredisine gelince canım eşim cekmez faizli ne olursa ondan kaçıyoruz... eşim namaz lı abdestli buyüzden faizden uzak durur günah oldugu için,,,, zaten ...saolsun ablam 2 bilezik yollayacak... suan bir sorun yok canım

aslında eşin bir yandan da dogrusunu yapıyor. ama hala saskınım nasıl bu kadar cok isterler diye. her nakadar bebeklerimize paha biçilemese de keşke devlet biraz bizi düşünse...

cok saol yasemin. şimdilik agrı hafifledi cok sükür. sen nasılsın neler yaptın? nasıl gidiyor bebiş?

kızlar hamileyim çok şükür Rabbime.. 12. degerim 113 çıktı pazartesi sabah tekrar kan vercem...

turtem bende etlikde yaptırdım hiç para ödemedim sadece ilaç ve 2. denemem old. icin transfer zamanı 350 tl vezneye yatırdım ama ben ssk lıyım güvencen yoksa yda ssk tüp bebek şartlarını karşılamıyorsan paralı yaptırırsın onu çok ii konuş ama ben çok memnunum oradan serdar bey çok ii bi doktor ben inan çok zor bi hastaydım eşimde aynı şekilde başımıza gelmeyen kalmadı bebegim mücize gibi geldi bize darısı sana cnm ...bende pazartesi sabah orda olcam adım beyhan inş. görüşürüz orda.

leftere cnm bu duygu anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öle 10 yıllık evliyim bu kadar yıl bunu bekledim gece sabaha kadar uyuyamadım ne yapacağımı şaşırdım böle garip bi duygu inş hiç bir sorun çıkmaz hayırlısıyla Allah hepimize nasip eder..ıyi geceler size inş. bu gec e uyurum bende..........

bademir hadi gözün aydın allah tamamına erdırsın ıns. cok sevındım tebrık ederım :lepi:
leftere gecmıs olsun ya benımde bı curuk dısım var yanındakı 20lık curutuyo dıye tedavıden önce cektırmıstım ama dolgusnu yaptıramadım sımdı o ve baska bı dısım arada benı de yokluyo ama yapıcak bısey yok cok dıkkat etmek gerekıomus agız bakımına enaz sıkıntıyla gecırırız ıns hamılelıgımızı
turtem bende anlamadım sen den bu ıstenen paraları özel merkez parasına denk gelıcek nerdeyse ben anatolıada 3750 ye yaptırdım 900 de ılaclar tuttu.neyse bebıslerımız kıymetlıler napalım hayırlısıyla mutlu haberı alınca hepsını unutyo ınsan kolay gelsın canım

merhaba sizleri sürekli takip ediyorum arada yorum da yazıyorum bu arada bütün hamile arkadaşları tebrik ediyorum. leftere senin diş ağrını okuyunca belki faydası olur diye bildiğim birşeyi paylaşmak istedim . ağrıyan dişin üstüne kuru karanfil koyarsan ağrıyı geçiriyor .istersen bir dene geçmiş olsun

kızlar merhaba herkese uzun bir aradan sonra :) malum ancak toparladım kendimi. lefterecim bebişlerin sayısı bire düşmüş yeni gördüm çok geçmiş olsun Allah öbürüne sağlık sıhhat versin inşallah. ebi senin hamilelik haberinide yeni gördüm biraz geç oldu ama çok tebrikler canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.BADEMıR çok ama çokkkkk sevindim inan çok dua etmiştim senin için piskediyle konuşuyoruz sürekli az çok bilgim vardı senin durumundan ikimizde sana hep dua ediyorduk inan çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah eşin içinde çok geçmiş olsun.

arzumm cok tesekkür ederim. bugün komşum söyledi ve yaptım mükemmel oldu :) masamın üstü kuru karanfil dolu artık. ama agrı kesici içmek zorunda kalmama cok sevindim. yarın kadındogum bölümü olan bir dişciye gideceğim. ama dişcilerden acaip korkuyorum yani böbrek nakli mi kanal tedavisi mi desler böbregi secerim herhalde, o derece yani... ebi sen en iyisini yapmışın ben o kadar cesur olamadım. inşallah en zaiyatla atlatırız bu dönemleri...
BADEMıR kaç gündür çatlattın beni :))) allah kucagına almayı, sağlıkla bir ömür cocugunu büyütmeyi nasip etsin. gercekten cok sevindim. hele ki anlattıgın durumlarından dolayı inan ki cok istiyordum hamile olmanı. şimdiiiiiiiii sen de hamişler kervanına katıldın. yeni dönemin yeni heyecanların yeni bekleyişlerin hayırlı olsun. bu topikte bir sans olduguna inanmaya başladımkızlar. gerçekten ... sanki katılan herkes sırayla hamile kalıyor. allah bozmasın insallah hep böyle devam etsin. sanıyorum sadece nöbetci melek üzücü bir olay yasadı ama onun da bu sene yavrusu olacak buna inanıyorum. diyorum ki bir liste yapayım. herkes tedaviye başladığı günü, transfer tarihini ve sonucunu yazsın. böylece tarih sıralamasına göre bir liste hazırlayalım diyorum. peşpeşe doğumlarımız olacak sanırım. tedavisi sürenler de yazsınlar ama onlar da en az hamileler kadar anne adayı. ben inanıyorum başarısızlıklar olmayacak insallah. böylece sırayla birbirimizi doğuma yollarız :))
bademir ayrıca cok dikkatli olmayı unutma. dr verdiği ilaçlar harici ilaç alma, sakın ama sakın agır iş yapma. bol vitaminli şeyler ve saf meyve suları iç. göbek üstüne de yatma :)

turtem yarın ultrasonun var dimi? yumurta boyutlarını öğren olurmu :)

cnm saol sabah hastanedeydim değerim katlanmış rahim dvarı 26 mm olmuş doktor çok ii old. söledi gerçekten bir mucize buu inş. Allah herkeze nasip eder...

nöbetcimelekçok tşk. ederim bu 3. denememdi bi çok sorunun için geldi bebişim inanın sizler içinde hep dua ediyorum....

Bademir tebrikler canım,Allah tamamına erdirsin.ınşallh kucağımızada alırız bebişlerimizi:)))))))))))))))

Leftere ben yazim o zaman,5 aralık tedaviye başladığım gün,21 aralık transfer tarihim,2 ocak test tarihim,sonucum:160.......

merhabaa kızlar bilgisayarım arızalıydı tamirdeydi yeni geldi girebildim siteye :) bademir cok sevindim bu mutlu haberine bugün bende oradaydım eşimle beraber gelmiştim... Yazını daha önceden okusaydım seni bulurdum belkiii isimle cagırıyorlardı benim adım da meltem cnm belki cagırdıklarında duymussan hatırlarsan... bizim ssk , evlilik süresi vede yasımdan dolayı devlet karıslamıyor ücretli busebepten dolayıda bazı seylere para ödüyoruz bugün sadece kana verdim ultrasonu hemşire yardımcı oldu..devlet giittikçe abartıyor herseyii...bende hastaneden vede doktorlarımdan cok memnunum eşim bile tutmazsa bile yine burda yaptırırız dio.... bu arada leftere cnm yumurtalar 16 ,14,13,12,11,10,9 hepsinden 2 ser tane felan cnm bugünde gonalf vuruluyorum bitiyor birdaha yazmmadılar cnm ...yarın tekrar gidiyorum....çatlatma ignesini yazarlar herhalde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…