2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

senağlamasenağlama
transferim olmadı döllenme oldu ama hücre olmamış çok üzüldüm ama nasip böyleymişsenağlama

leftere az kalmıs belkı cınsıyetınıde ogrenırsın.ayyy benım kontrol gunum bı turlu gelmıo.neyse 8gun kaldı.ya ben su transferden sonra falan yatınca kılo aldım.54 le basladım tedavıye suan 55.5 oldum doktor ılk 3 ay kılo almasan daha ıyı dedı ama ben yatınca alıyorum.hafıf tembellık var tabıı eskısı gıbı delı gıbı ıs yapamıorum evde ama cok sukur ıyıyım.bazen unutuyorum yaa hamıle oldugumu tuhaf bısey.benım ıdrar kulturunde bakterı cıktı antıbıyotık verdı doktor duocıd dıye bı zararı olmaz dedı bakalım onu kullanıorum sımdı.ıns fazlasına gerek kalmaz.kendınıze ıyı bakın anneler opuyorumnanaktan

turtem insallah bu sene senden de dinleyeceğiz hamilelikte yaşadıklarını. nasıl gidyor simdi? neler yapıyorsun?
yasemin üzülme, insallah öbüründe olacaktır. peki böyle bir durumda tedaviyi başa alıyorlar mı yani ne zaman baslayacaksın diğer denemeye? her işte bir hayır vardır ya insallah olacak hiç ümidini yitirme.
ebi kilo almamaya dikkat et. cok fazla yatmana gerek yok çok yorulmada tabi ama dikkatli olmaya calış.gerçi kilon gayet güzelmiş. keske bende 54le baslayabilseydim :)

Leftere canım,kalp atışlarını duymak çok garip bir duyguydu.Hala inanamıyorum,içimde var olduğunu bilmek çok güzel:)))ınşallh canım Allah kucağımızada almayı nasip eder inşallah:))))

leftere bende bugün gonalfe göbekten basladım .korktum göbekten yapamam die ama hiç acımadı inşallah hep öle olur :)

mrb kızlar benim transferin 8. günü bugün

hiç bi belirti yok arada kasıklarda batma oluyor başka hiç bişi yok .. Çok üzülüyorum keşke bi belirti olsada umutlansam... lefter , ebi sizde belirti varmıydı lütfen yazarmısınız ayrıca bana 1 tane embriliyo transfer edildi çok umudum yok. Yarın test yapmak istiyorum çıkar galiba....

turtem hayırlı olsun, acımaz zaten hep öyle gider merak etme :)
bademir transferin hayırlı olsun insallah bebeğin sımsıkı tutunur. transfer edilen embriyo nasıldı? kacıncı kalite, kac hücreliydi? belirtiler konusuna hiç takma kafanı. belirti inanki olmuyor. en fazla adet olacakmışsın gibi belirti olur. bak benim üç ay bitti, hala okadar az belirtim var ki ultrasonda görmesem inanmıycam. bazı kişilerde belirti olmuyor. hala göğüs uclarım koyulaşacak diye bekliyorum ama tık yok. sitelerde yazan belirtiler her kişiye göre değişiyor. ve zaten 8. günde bişey olmaz. ben ilk başta ikizlere hamileydim. buna ragmen belirti yaşamadım. ve 8. gün idrarda tek çizgi cıktı. 9. gün cok hafif silik bi çizgi cıktı. şimdi senin bebiş tek oldugu için tutmuş olsa da idarda cıkmaz. az daha sık dişini şunun şurasında 3 günün kalmış. sonra kanda baktır. umudunu da kaybetme. belirtilerle de sıkma canını. ancak bebek sana tutunacak ondan 1 hafta gececek ki belirtilerin baslasın. inşallah tutmustur. haberlerini bekliyorum.

saol cnm benim inş tutunmuştur çok dua ediyorum inşallah sizlerde saglıkla kavuşursunuz bebeklerinize....
Benim bu son şansım eşim amaliyat oldu buarada yumurtalıgını aldılar tümor çıktı biyandanda ona üzülüyorum... ınşallah gelirde bebişim yüzümüzü güldürür....

Ayrıca 1. kaliteydi kaç hücreli bilmiyorum cuma toplandı pazartesi transfer edildi 8 hurelidir di tahmin ediyorum yanlış bilmiyorsam 2,4,8, die katlanarak gidio galiba...

bademir bencede belırtı arama kendını yıpratma bendede hıc bır belırtı yoktu hala da tam hamıle havasına gıremedım o ayrı.benım hala bulantım falan yok bundan sonrada olmaz heralde annemdede olmamıs hıc.ya ama kıs ya hareketsızlıkten kılo almak daha kolay ben zaten kısın 2kılo alırım yıne alıyorum yavas yavas.ya leftere bendede o belırtıler yok hala bıraz goguslerım buyudu sadece.bazen suphelenıorum sonra bısey olsa kanamam olur deyıp kendımı yatıstırıyorum.tuhaf bı duygu ıste panıklemek ıcın yer arıyorum.
bademırcım dıkkat et ve sabırlı ol moralını bozma az kalmıs dayan ıns guzel haberlerını beklıoruz

ebi panikleme, bizde de böyle belirtisiz gidiyor demek ki:) bugün ultrason ve ikili test günümdü :) çok şükür sıpam saglıklı 7 santim olmuş. beyni, ense kalınlığı, kalbi çok iyiymiş maşallah. ama nasıl hareketli inanamazsın :) böyle bişey görecegim hiç aklıma gelmezdi. kese dar geliyor sanki ayaklarıyla keseyi tekmeliyor genişletmek ister gibi. ultrasonum cok uzun sürdü onun yüzünden. dr. ölçümleri alabilmek için epey ugrastı. ama uzun sürmesi işime de geldi omurgası, elleri parmakları herseyini izledim. bu arada erkek gibi dedi dr. iki üç haftaya daha net görürmüşüz. ama erkege cok benziyormuş :) yani sen içini ferah tut, biz bi anormaliz herhalde :) ne zaman anlıycaz hamile oldugumuzu bilmiyorum. son güne kalmasında...
bademir sen ne yaptın. merak ettim seni. eşin için cok gecmiş olsun. ama ikinizde moralinizi bozmayın. insallah bebeğinize kavusursunuz. haberlerini bekliyorum.

cnm bir gün arayla idrar testi yaptım ikisindede silik 2. çizgi çıktı kan yaptırmaya korkuyorum....Ama korkmanın bi anlamı yok biliyorum yoksada boşa beklemekde istemiyorum bugün kesin kan testine gidecem....

bademir, ikisinde de silik ikinci çizgi çıktıysa bebişin vardır gibime geliyor. iyice merak ettim. bugünkü kan testinden sonra haber ver olur mu. biliyorum bugün senin için cok zor bir gün. onca emek, ümit hepsinin sonucunu alacaksın, ve kan verdikten sonra sonucu alacagın saati beklemek nasıl bir duygu cok iyi biliyorum. ama içini ferah tut. kendini iyiye de kötüye de hazırlama. streste girmemeye calış. bana öyle geliyor ki güzel bir sayı cıkacak testin sonucunda.

bademir peki sende belirti oldugunu hissettiğin birşey var mı? yani bizde belirti olmadı diye sende de olmayacak diye birsey yok. her kişide farklı tabi.

hadi bademirrr sonuc ne meraktan öldük yaaa...
leftere cok sevındım canım bebegını doya doya seyretmıssın masallah ne guzel saglıklı olması.demek erkek gıbı gorunuyomus canım benım saglıkla al kucagına ıns.bende salı gunu gıtcem doktora ölüyorum meraktan esim dalga gecio eve ultrason aleti alalımmı dıye ama napıyım merak edıyorum buyudumu nasıl saglıklı mı?ya benım karnım buyuyo gıbı gelıo ama suan ıcın ımkansız 4 ayda buyumezmı karın ama eskı halıme gore fark var,kıloda alıyorum galıba 56 olmusum ben ılk 3 ay hıc kılo almamayı hedeflıodum ama napalım.su havalar guzellessın yurus yaparız bıde ben 3 ay dolunca hamıle pılatesıne baslamayı dusunuyorum.doguma falan cok faydası oluyomus.ayyy hemen yaptım planlarımı yıne neyse dıkkat et kendıne ve bebıseee opuyorumnanaktan

ebi salıya bişey kalmamış, bende merak ediyorum seninkini. bu karnın büyüme olayı cok ilginç. benimde olması gerekenden erken büyüyor. hani ben uyduruyorum diycem ama herkes aynı seyi söylüyor. bende araştırdım. mesela benim bacaklarım uzun ama gövdem kısadır. bu vücut yapısına sahip olanlar, iç karı geniş olmayanlar ve zayıf olanlarda ( senin gibi :) göbek daha hızlı cıkarmış. birde cok sıvı alıyorsan vay haline bu arada eşin cok haklı aslında. evde bir ultrason aleti olsa yemeyi içmeyi unuturdum herhalde :))) kaç liradır ki, çok pahalımıdır?

bademir catlıyorummmmmmmmmmm......... ne yaptın ??? gelmedi mi daha sonuç? yoksa yaptırmadın mı ?

bademir inşallah olumlu sonuÇlarla gelirsin merakla haberini bekliyoruz... kızlar benimde bu arada yumurta taikibim sürüyor. normalde ilk tüp bebege basladıgımızda doktor hastaneye yatırılan ücretin içinde ultrasonlar tetkikler felna hepsi kapsıyor demişti doktor. bugün 3 ultrasona gircektim..bundan sonra bu ultrason ve kanlar için ayriyetten para ödeyecegimiz sölendi bir arkadasla baana...benim anlamadıgım ve eşimin sinir oldugu konu neden basta bize söylenmediii budurumm... ilaçımda bugidişle yetmiyecek .. suan hastaneye yatacak 2400 ve ayr,yetten 400 var ,,, dahili olarak cıkarılan ultrason kan ücretleri, mikro tese , ekleenn ilaçlar bakalım ne kadar tutacak ... ablamdan borç iistedim arkadaslar bakalım hakkımızda hayırlısı Allah yardım eylesin hepimize..

turtem niye böyle yapmışlarki, nerede oldu bu? maalesef ki bu tüp bebişler cok masraflı. inş. emeğin de masraflarında boşa gitmez. cok zor yaaa.... ama merkeze söyle bence, neden bastan söylemediniz ki diye. zor duruma soktunuz beni de bence. bilsinler en azından herseyin farkına vardıgını...
bu arada diş agrısından ölcem. şimdi acilden geldim ama hamileyim diye cekmiyorlar. biraz da iltihap yapmış. ne olacak bakalım cok merak ediyorum. zaten hamile kaldıgımdan beri basıma gelmeyen kalmadı. nerdeyse bütün hastalıklar birer birer geciyor benden (( valla bebeişim iyi dayandı onca seye inşallah sonuna kadar da dayanır. insallah bende dayanırım bu diş agrısına ((

turtem yumurtaların ne kadar ve kac tane olmuş bu arada? beynim biraz yavas calışıyor agrıdan ancak aklıma geldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…