2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

dogru diyorsun... ben bukadar dert problem etmezdim bunlari benim cevrem bunu alay konusu etmeseydi. Sanki bizim akarabalar cok kibar konusuyor bundan sonra takmicam zaten beni terpi ettiniz kaydirigubbakcemile3
Ben mesela Malatyaliyim. Bazi akrabalariminda bu yüzden Dogu sivesi vardir. Kimisine hos geliyo, kimisine gelmiyo. Hicde takmam insanlarin degislerine. Bu KÜLTÜR ile alakalidir.
Benim dedem mesela Salvar giyer. Ben cok güzel ve tatli buluyorum. Cünkü bu onu yansitiyo. Baska insanlar gibi ici farkli, disi farkli degil yani. Oldugu gibi alkisalkisalkis

haaaaa aklıma gelmişken geçen annemle alışverişe gitmiştik, kına örtümü ve ldivenlerimide aldık kaydirigubbakcemile3

Benim kinam almanyada olacak canikom. 300 €'ya anlastik DJ ile. Ben Org calmama rahmen, Org sevmiyom. EEEhhh koca orkestrada tutacak halimiz yok ;=)) O yüzden DJ istedim...

oooooooooo ağustos gelinleri hemen hemen tam kadro burda, birlik lazımış demek hihoyyyt

istanbulda kalmiyorumsun sen kina niye almanyada oluyor...
valla ben dj daha cok seviyorum müzik kalitesi daha yüksek

Yüksek Lisansi Almanyada okudum. Lisansi Istanbulda. Ailemde burada...
Ama ben Istanbula dönecegim. Isim belli olsun buyrunnnnnnnnn
Ünide bitti zaten bir haftadirli. Dügün Istanbulda olacak... Annemde bari gelemiyenler kinana gelsin dedi.
Yani kinam kalabalik olacak.

bizim izmir deki düğün herşey dahil...pastası süslemesi güvercini dj ...ama antalyada farklı oluyormuş..hepsi tek tek tutuluyormuş..oradan salonu ayarladık..pasta şarkı foto v.s nişanlım araştırıyor...

Son düzenleme:
bende XXXXXXXXXXXsildimxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım sonunda gelgi onca uğraşın ardından
benimde adım sevda

ok siliyorum sizimi

tatlirüyayla adasim ordan akliniza getirirsiniz... ben rica ediyorum forum icerisinde isimle hitap edilmesin tandik biri cikar istemedimiz ne de olsa burda bi cok seyimizi paylasiyoruz dikkatli olmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…