How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

bnde çok hayal kurdum annesine şöle davrancam böle davrancam annemden ayırmıcam ama nerdeeeeeee, o sülalede bi anassı iyidi oda zıt oldu artık ama napalım
akşam hatırlatta isteme gününü ve nişanı anlatıyım şimdi aşkımlada konuşuyom :)
uzun sürcek biraz

bende msn deyim hatirlatirim

ooo kızlar baya dertlenmişsiniz bakıyorum da ben açmayayım o zaman hiç ağzımı :delphin:
evimiz tutuldu, önümüzdeki hafta istanbula gidicem gelinlik provası için dönüştete evimi görücem hihoyyyt

ooo kızlar baya dertlenmişsiniz bakıyorum da ben açmayayım o zaman hiç ağzımı :delphin:
evimiz tutuldu, önümüzdeki hafta istanbula gidicem gelinlik provası için dönüştete evimi görücem hihoyyyt

hayirli ugurlu olsun... ne kadar kalacaksin istanbulda

ben geldim...bugün ist...kapalı...güneş yok ve serin...dişarı çıkacaktım vazgeçtim..
dalina sende bizim gibi pek dertliymişsin ..en azından annen yanında..benim yanımda kimse yok...

hayirli ugurlu olsun... ne kadar kalacaksin istanbulda
sanırım 2 gün kalabilicem canım, sonra dönücem, haziranın sonuna doğru bir provam daha olur sanırım ondan sonrada düğünden 15 gün önce gider gelinliğimi alır dönerim. delikafadulden

sen ne yaptın gelinlik işini

hihoyyyt bulgaristandan bekerlık kağıdım falan geldi sonundaalkisalkisalkis yarın tercüme ettirim noterdede onaylatıp evlendirme dairesine gitçem tmm mı bunlar diye
veeeeeeeeee haziran sonu temmuz başı gibi nikahımız kıyılcak :dance:
aynı günde herhalde imam nikahımız kıyılır zemuszemus

Benim gelinlik isim halen yerinde sayiyor... hic bir sey bilmiyorum gecen hafta modaci aramis atölyede dikilyor magazaya gelsin mankene giydirip fotograflarini atacagim demis... bide aksessuarlarin da resimlerini atacakti bende sececektim hic bir mail resim gelmedi catlayacagim. Belki gelinlik resimilyle aksessuarlari birlikte gönderir... ne güzel ya ben gidemiyorum provalara ezbere dikiliyor yani ölcülerimi verdim bakalim nasil bir sey ortaya cikacak ya istedigim gibi olmasa ondan da korkuyorum

hihoyyyt bulgaristandan bekerlık kağıdım falan geldi sonundaalkisalkisalkis yarın tercüme ettirim noterdede onaylatıp evlendirme dairesine gitçem tmm mı bunlar diye
oooooo hadi gözün aydı bakalım, inşallah bi aksilik çıkmadan halledrisin işlerini canım Şeniz

Benim gelinlik isim halen yerinde sayiyor... hic bir sey bilmiyorum gecen hafta modaci aramis atölyede dikilyor magazaya gelsin mankene giydirip fotograflarini atacagim demis... bide aksessuarlarin da resimlerini atacakti bende sececektim hic bir mail resim gelmedi catlayacagim. Belki gelinlik resimilyle aksessuarlari birlikte gönderir... ne güzel ya ben gidemiyorum provalara ezbere dikiliyor yani ölcülerimi verdim bakalim nasil bir sey ortaya cikacak ya istedigim gibi olmasa ondan da korkuyorum
neden gelemiyorsun canım, e ev falan da tutulmadı o zaman sizin fisfisfis

vereliniortak kutlarim...nikahin kiyilmasi deisik bir duygu benden söylemesi karamasik duygular güzel korku hersey bir arada opuyorumnanaktan

neden gelemiyorsun canım, e ev falan da tutulmadı o zaman sizin fisfisfis

ev hazir ben suan o evde yasiyorum... damat türkiyeden gelecek

maddi yönden gelemiyorum aslinda sadece para yüzünden degill... gelinlik istanubul üsküdarda dikiliyor... bizim memlekte ordu annem babam müsade etmezler tek basima istanbulda bir otelde kalmayi günübirlik de olurdu aslinda ama istabulda kimsemiz olmadigi icin zor benim icin benim icin degil annem babam istemez diye hic konusunu bile etmedim

maddi yönden gelemiyorum aslinda sadece para yüzünden degill... gelinlik istanubul üsküdarda dikiliyor... bizim memlekte ordu annem babam müsade etmezler tek basima istanbulda bir otelde kalmayi günübirlik de olurdu aslinda ama istabulda kimsemiz olmadigi icin zor benim icin benim icin degil annem babam istemez diye hic konusunu bile etmedim
anladım canım haklısın o zaman, annenlerde haklılar yani. ama keşke sen yaşadığın yerde diktirseydin gelinliğini, ücretini yine damat öderdi, içine sinerdi en azından...
teşekkür ederim canım
darısı bize inşallah canım :utangac:

teşekkür ederim canım bakalım nsl bi duygu nikahım kıyılınca anlıcam -tatlicadiarzu-
gelinlikte işallah istediğin gibi olur ve içine sinera.s.

jtosik kız sen nerdesin okuyup okuyup kaçıyon :oklava:
anlat bakalım neler yapıyon hazırlıklar ne alemde

Ha ha daha yeni eve geldim. Ilk okul ögrencisine ders veriyorum hafta sonlari ;)
Ben Nikah fidanlarimi aldim, Kinamda DJ'yi ayarladim.
Eksik olan: Dügün icin Orkestra, ve süsleme. Gerci onlar ilede anlastik. Eeeeh Üni bitti, simdi is ariyorum... Ama sanirim dügünden sonra ancak o is olur... Su an zaten Ünide Arastirmaci olarak calisiyorum.

Ehhh herkes dertli bakiyom da mafoldumben Kizla hersey güzel olacak. Herkesin sivesi degisiktir. Insanlari bu tür seylerden yargilamamak lazim. Insanlik yani. Belkide sizin siveniz baska birisine garip geliyordur. Mesela Almanya dogumlu insanlarin almanca sivesi vardir...

Ha ha daha yeni eve geldim. Ilk okul ögrencisine ders veriyorum hafta sonlari ;)
Eksik olan: Dügün icin Orkestra, ve süsleme. Gerci onlar ilede anlastik. Eeeeh Üni bitti, simdi is ariyorum... Ama sanirim dügünden sonra ancak o is olur... Su an zaten Ünide Arastirmaci olarak calisiyorum.

Ehhh herkes dertli bakiyom da mafoldumben Kizla hersey güzel olacak. Herkesin sivesi degisiktir. Insanlari bu tür seylerden yargilamamak lazim. Insanlik yani. Belkide sizin siveniz baska birisine garip geliyordur. Mesela Almanya dogumlu insanlarin almanca sivesi vardir...
pek bişey kalmamış canım seninde baya kolaylamışsın işleri.

bizde hallettik orkestra ve fotoğrafçıyı, bi pasta siparişimiz verilecek. süslemeleride kendimiz yapıcak. görümcem tül alıcak topla salonun çeşitli yerlerinde kullanıcaz.

umarım herşey çok güzel olur hepimiz için hihoyyyt

dogru diyorsun... ben bukadar dert problem etmezdim bunlari benim cevrem bunu alay konusu etmeseydi. Sanki bizim akarabalar cok kibar konusuyor bundan sonra takmicam zaten beni terapi ettiniz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Insallah canim. Ha bide Videocu eksik, ama onu babam halledecek. Ama en komik olan. Isimiz belli olmadigi icin, yasiyacagimiz sehir, ülke belli degil. Yani ev filan kurmadik ;=)))
Dügünden sonrA uzuuuuuunnnn bir balayi olacak yani kaydirigubbakcemile3

ne soracagim bennnn

kinam icin calgici yada dj tutlacak
ben dj den yanayim daha güzel oluyor sarkilar.. nisanlimin ayarliyacak nekadar dj parasi
bi anlatirmisin

Back