2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

buldum sen sadece şal ve eşarp hediye et...içimden geldi de...düğünde giyersin filan deme ...emri vaki olur gibi algılamasınlar...

bilmiyorum bence bir sey aldigima sevinmesi gerek....
nisanliyken anne baba kiz kares erkek kardes ve evli ablasina hediye aldim öyle gittim türkiyeye.. bana hic bir hediye vermediler nikahmizi kiydigimiz halde bile...
simdi dügün icin gidiyorum ve artik hic bir hediye alasim yok bitek kayinvademe dedigim gibi bir bluz bir sal alirim... artik hediye alma sirasi bende diye düsünüyorum yalnis mi düsünüyorum. Elin gelinleri bayramlar seyranlarda hediyeler allirlar gelinlere bayramlik kiyafet alinir yada altin filan bana hic bir sey almadilar

buldum sen sadece şal ve eşarp hediye et...içimden geldi de...düğünde giyersin filan deme ...emri vaki olur gibi algılamasınlar...

süper fikir aslinda

bir sal bir de esarp :jeyyar:

bu hediyeye daha fazla bir sey demek gerekmez sanirsam

bide bi teyze var kayinvaldemin kardesi oda cok takiliyor onda bir sal alsam

ama bütün sülaleyi ben giydiremem onlarda artik baksin baslarinin caresine.. bide burdan yani almanyadan arkadaslar tandiklarda gelecekler dügüne rezil olmak istemiyorum

canım benim ya..bana bayramlarda hiçbirşey alınmadı...ailesini sen iyi tanıyorsun...nasıl tepki vereceklerini daha iyi bilirsin...hediye konusuna gelince bence bir kere daha al...anne ve babaya...

canım benim ya..bana bayramlarda hiçbirşey alınmadı...ailesini sen iyi tanıyorsun...nasıl tepki vereceklerini daha iyi bilirsin...hediye konusuna gelince bence bir kere daha al...anne ve babaya...

öyle mi diyorsun ama kardeslerine ablasina filan dah birseycik yok onlar bana hediye alsin... babayada bir gömlek ozaman

sen aileyi daha iyi tanıyorsun..nasıl istersen öyle yap...çünkü ben nasıl tepsi vereceklerini davranışlarını bilemem...yada nişanlına sor..annene babana hediye alacağım kardeşlerine alayım.mı? gibisinden...

kardeslerine hediye alayim mi diye sormam... cünki tepgileri beni ilgilendirmiyor icimden gelmiyor hedi mediye yok kötü alisirlar sonra nezaket geregi yaptigim bir sey sonradan bir mecburiyete dönüsür verir.

Peki sen takiyormusun kafaya nisanlin ailesinin giyim tarzini konusma seklini

hayır takmıyorum...ailemde takmıyor...çevremizdekilerin dikatini çektiler ama...önemli değil...sonuçta onlarda daha iyi yerlerde doğup eğitim almak isterlerdi..hayat bu konuda eşit davranmamış..bu onların suçu değıl...bir şey söylüyeyim..mi. nişanlımın annesi beni istemede en yeni şalvarını babası yeni gömlekle gelmiş..vs.yani bize saygilarını öğrendikleri bildikleri şekilde gösteriyorlar..yani onlarda bizim gibi özen gösteriyor ama kendi kültürlerine göre...eminimki senin kayınvalınde özenerek elindeki en yeni giysisini çemberini takmıştım...belki hiç eşarpı olmamıştır.. o nedenle hiç canınısıkma...öyle kabulln..belki senin ailen öyle bir ortamda yaşyor olabilrdi..öyle düşün...ailesini öyle kabullenmen hem nişanlının da çok hoşuna gider..

bu akşam biz burdayız kader nerdesin?ıKı GECEDıR YOKSUN...klava:umarım ters birşey yoktur...sınavlardan kafanı kaldıramıyon sanırım...

ben yatıyorum...yoksa sabaha kadar uykusuz kalacağızmirmirmirmir...yarın masko ya gideceğim...saloni markasının beğendiğim tyatak odası v.s var..fiyatlarını öğreneceğimzemuszemus...yarın akşam görüşürüz...a.s.

peki canim tesekkür ederim... cok güzel yazmsin saol

cok haklisin aslinda... bana da sadece ben yasiyorum böyle seyler gibime geliyor du

nisanda taktigi cemberi yeniydi belliydi halinden bitek uyduramamisti... ben nisanlima da söyedim bazi seylerde evlat olarak siz hatalisiniz sizde annenize babaniza yol göstere bilirsiniz dedigim cok olmustur hadi bakalim tatli rüylar tatli rüya

banada bayramlarda bişi alınmadı :1no2: nişanda gördüler işte insan bişi alır demi bedenimide biliyolar genç ablasında var fikir verir ama nerde bi yelek ve patik göndermişler razaman bayramında kurbandada aşkım zaten askerdeydi gelemedi
bnde dedimki kurbanda geline kurban gelir ve bilezik takılır vede üst baş alınır bna bişi gelmedi o yüzden bi bilezik istiyom dedim ama yumuşak bi dille
herkes sordu ya kaynanan ne gönderdi bilezik alındımı kurban nerde diye çk kötü oldum :çok üzgünüm: sorun mal mülk dil ama kendi kızları yılan gibi bi ona yapmasınlar bakalım nsl kıyametleri koparıyolar

kk yı keşvedene kadar bnde biçok şeyin sadece benim başımda olduğunu sadece çevreme bakarak yorum yapıyodum çk üzülüyodum, kendi ailemdede bazı sorunlar var de kendimi harab ettim yüzüm güzüm sivilce oldu feci kilo verdim, artık daha iyiyim polyanacılık yapıyom herşeyin iyi tarafını buluyorum veya umursamamaya çalışıyom, bazem biriktiği için patlıyorum ama eskiye nazaran daha iyiyim

buldun kuraban getirecek bilerzik getirecekler öyle bir sey yapmis olsalar ne gururlanir insan ama... bana böyle bir gururu yasatmadilar sagolsunlar diyorum ya ot gelmisler ot gidecekler...

bende artik relax olmaya calisiyorum takmim diyorum hic kimseden hic bir sekilde 5 kurusluk bir beklentim yok artik... diyorumya keske hic hayal kurmasaymisim

canım bence asıl sorun göçmenlik gibi çünkü göçmenler illa kızlarımız oğullarımız göçmenle evlensin isterler benim nişanlımın aileside selanik göçmeni ama çook eski annem pek fazla bişi demedide babam pek istemiyo gibi sanki, anneme diyorum bazen bn biliyorum babam istemiyo aşkımı diye susuyo pek gönlü yok gibi...
yapabileceğim bişi yok valla bişi dediklerinde ablamın durumunu atıyom ortaya ablam daha biz bulgaristandayken kaçtı kocaya 17 yaşındaydı ve boşandı şimdi ikinci evliğinde ve yine ailemin onaylamadığı 2 çocuklu biriyle evlendi ve göçmen değil ablamın çalışmasına izin vermiyo gezmeye salmıyo vs. benimde öyle olacağımımı sanıyolar nedir bilmiyorum ama bişi dediklerinde ablama neden bişi demediniz diyom direk ne kaçtım nede gizli saklı iş yaptım çıkarken tanıştırdım sonada nişan
bizdede maddi sorunlar bn çalışamıyorum malesef yabancı uyruklu olduğum için sorun çıkıyo bi sürede çalışamıcam sanırım babam ablama maddi destek veriyo sürekli bna yok düğün yapçaz diyo annem bna mı sordu diyo buna çok üzüldüm ağladım ama artık napim bi şekilde şu düğünü atlatalımda artık
benim en büyük avantajım annem hep destek çıkıyo hep arkamda canı çıkıyo çalışırken ama hep yanımda oda üzülüyo çünkü bnde çk ağlıyorum
arkadaşlar gördüğünüz gibi kendi ailemizdede sorunlar var o yüzden şu erkek tarafınınkileri bizim ailemizdede sorun oluyo buda doğal diye karşılıyalım daha inanın daha az üzülcez.
kendi babamız böle yapıyosa onların yapması doğal dicez katlancaz evlenince herşey daha güzel olcaka.s.

bnde çok hayal kurdum annesine şöle davrancam böle davrancam annemden ayırmıcam ama nerdeeeeeee, o sülalede bi anassı iyidi oda zıt oldu artık ama napalım
akşam hatırlatta isteme gününü ve nişanı anlatıyım şimdi aşkımlada konuşuyom :)
uzun sürcek biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…