buldum sen sadece şal ve eşarp hediye et...içimden geldi de...düğünde giyersin filan deme ...emri vaki olur gibi algılamasınlar...
canım benim ya..bana bayramlarda hiçbirşey alınmadı...ailesini sen iyi tanıyorsun...nasıl tepki vereceklerini daha iyi bilirsin...hediye konusuna gelince bence bir kere daha al...anne ve babaya...
kardeslerine hediye alayim mi diye sormam... cünki tepgileri beni ilgilendirmiyor icimden gelmiyor hedi mediye yok kötü alisirlar sonra nezaket geregi yaptigim bir sey sonradan bir mecburiyete dönüsür verir.
Peki sen takiyormusun kafaya nisanlin ailesinin giyim tarzini konusma seklini
hayır takmıyorum...ailemde takmıyor...çevremizdekilerin dikatini çektiler ama...önemli değil...sonuçta onlarda daha iyi yerlerde doğup eğitim almak isterlerdi..hayat bu konuda eşit davranmamış..bu onların suçu değıl...bir şey söylüyeyim..mi. nişanlımın annesi beni istemede en yeni şalvarını babası yeni gömlekle gelmiş..vs.yani bize saygilarını öğrendikleri bildikleri şekilde gösteriyorlar..yani onlarda bizim gibi özen gösteriyor ama kendi kültürlerine göre...eminimki senin kayınvalınde özenerek elindeki en yeni giysisini çemberini takmıştım...belki hiç eşarpı olmamıştır.. o nedenle hiç canınısıkma...öyle kabulln..belki senin ailen öyle bir ortamda yaşyor olabilrdi..öyle düşün...ailesini öyle kabullenmen hem nişanlının da çok hoşuna gider..
canım benim ya..bana bayramlarda hiçbirşey alınmadı...ailesini sen iyi tanıyorsun...nasıl tepki vereceklerini daha iyi bilirsin...hediye konusuna gelince bence bir kere daha al...anne ve babaya...
cok haklisin aslinda... bana da sadece ben yasiyorum böyle seyler gibime geliyor du
nisanda taktigi cemberi yeniydi belliydi halinden bitek uyduramamisti... ben nisanlima da söyedim bazi seylerde evlat olarak siz hatalisiniz sizde annenize babaniza yol göstere bilirsiniz dedigim cok olmustur hadi bakalim tatli rüylar tatli rüya
banada bayramlarda bişi alınmadı :1no2: nişanda gördüler işte insan bişi alır demi bedenimide biliyolar genç ablasında var fikir verir ama nerde bi yelek ve patik göndermişler razaman bayramında kurbandada aşkım zaten askerdeydi gelemedi
bnde dedimki kurbanda geline kurban gelir ve bilezik takılır vede üst baş alınır bna bişi gelmedi o yüzden bi bilezik istiyom dedim ama yumuşak bi dille
herkes sordu ya kaynanan ne gönderdi bilezik alındımı kurban nerde diye çk kötü oldum :çok üzgünüm: sorun mal mülk dil ama kendi kızları yılan gibi bi ona yapmasınlar bakalım nsl kıyametleri koparıyolar
dini anlamda fark yok ..biz göçmenimiz..ailemdeki herkesin başı açık..ninemler hariç..onlarda tam tersi..benimde öyle kapanmamdan korkuyorlar...babam bir kere mesleğini bırakırsan kapanırsan sana hakkımı helal etmem dedi..zaten ne öyle bir niyetim var nede onun bir isteği var..birde ailesi sülalesi seracı..yani parayı sonradan bulmuşlar...dayısı teyzesi...sonradan görme..bize karşı patavazsız konuşmaları oldu...annemlerim canını çok sıktılar..
buldun kuraban getirecek bilerzik getirecekler öyle bir sey yapmis olsalar ne gururlanir insan ama... bana böyle bir gururu yasatmadilar sagolsunlar diyorum ya ot gelmisler ot gidecekler...
bende artik relax olmaya calisiyorum takmim diyorum hic kimseden hic bir sekilde 5 kurusluk bir beklentim yok artik... diyorumya keske hic hayal kurmasaymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?