2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

herkesin geleceğini sanmıyomki
aman parada gözüm yok zaten senin dediğin gibi salon dolsun yeter zaten takıdan sonra pek kimse kalmıyo
oynayanlar olsun yeter bn hiçoturmucam gelin damat oturunca diyerleride pek oynamak istemiyo

evet gercektende öyle oluyor... ben oyanmasini bilimiyorum asilinda ama yinede salanir dururum ... canlilik gelsin diye.. eyer dügün günü aynaya bakinca hosuma gidersem kendime güvenim artar döner dururum artik gelinligimi bi göremedim ki kimya oldu. Para da gözüm olsa ne olacak bizlerden kimse cok bir sey takmaz takilanda salonun parasi ödenir okadar

bizim burdaki salon 1100 olduğu için takılar kapatır herhalde
ama tekirdağdaki 2500 takılar kapatmaz gibi geliyo bakalım nolcak CADIARZU
amannn güzel geçsinde artık napalım, sorunsuz atlatalım yeter

slm kızlar neler yapıyosunuz hazırlıklar nasıl gıdıyor epeydir gıremedim..buarada ben hulya..sımdıden memnun oldum agustos gelınleri..

dalina izmir dekini düğün salonu çok uygun tutmuşsunuz...biz 2000 e tuttuk...biz pınarbaşında oturuyoruz ve orada çok fazla düğün salonu ve çay bahçeleri var....siz nerden tuttunuz...

dalina izmir dekini düğün salonu çok uygun tutmuşsunuz...biz 2000 e tuttuk...biz pınarbaşında oturuyoruz ve orada çok fazla düğün salonu ve çay bahçeleri var....siz nerden tuttunuz...

canım biz bucadan tuttuk ama gündüz o yüzden uygun gecesi iki yıl önce 2500 dü şimdi nsl bilmiyorum

kader bayrampaşa karakolu biliyorum diyemem.ama ..istanbul otogarı esenler bayrampaşa diye geçiyor...otogarın içinde bir karakol var bayrampaşa karakolu yazıyor...orasımı değil mi bilemiyorum...bu arada bizimde 7 senelik bir arkadaşlığımız var....desenize kızlar ağustos gelinleri hep dertli....
fmk gelinliğini ölçülerini yolladım öyle dikiliyor demişsin...umarım bir aksilik çıkmaz...çünkü ben ölçülerimi sanırım doğru alamazdım.......

kızlar dün yazdığım konu için babamı aradım ama meşgule verdi...konuşamadım...o temmuzda diyorsa ne yazıkki öyle olacaktır...dediği dediktirde....

kızlar dün yazdığım konu için babamı aradım ama meşgule verdi...konuşamadım...o temmuzda diyorsa ne yazıkki öyle olacaktır...dediği dediktirde....

1-2 gün geçsin yine konuşmaya çalış canım böle çk kötü olcka yoksa nişanlınada mahçup olcaksın

1-2 gün geçsin yine konuşmaya çalış canım böle çk kötü olcka yoksa nişanlınada mahçup olcaksın

kaç kere mahçup oldum....ailemin beni dolduruşa getirmesi ile iki sdefa ayrıldım...ama onsuz nefes alamadım için hep döndüm...bana karşı inancını yitirdiğini söyledi...her ailenen bir şey söylediğinde beni bırakıp böyle gidecekmisin..neyse bunlar geçmişte kaldı...
canım senin sıkıntının nedir? anlatırsan burdayım...

ne diyebilirim ki... bende alamam saniyorudum ama mecbur kalinca aldim iste kimesdende yardim aldmadim en zoru sitimi ölcmek oldu :bbo:

ay kızlar sıkıntıdan olmucak işlerle uğraşıyorum yaaaaaa
2 yıl önce amcamın oğlunun düğününde gidiğim siyah bi abiye vardı ama alelacele aldığım için siç seviyorum onun önüne boncuk işliyorum kaydirigubbakcemile2 güzel olursa teyzoşun oğlunun kınasında gicem :teytey:

bugün gözlerim dört köse olmadiya ekrana bakmaktan daha hic olmaz herhalde

iyi geceler kizlar ben rahatim bursi tatil yarin is yok oleyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…