bnde çok hayal kurdum annesine şöle davrancam böle davrancam annemden ayırmıcam ama nerdeeeeeee, o sülalede bi anassı iyidi oda zıt oldu artık ama napalım
akşam hatırlatta isteme gününü ve nişanı anlatıyım şimdi aşkımlada konuşuyom :)
uzun sürcek biraz
ooo kızlar baya dertlenmişsiniz bakıyorum da ben açmayayım o zaman hiç ağzımı
evimiz tutuldu, önümüzdeki hafta istanbula gidicem gelinlik provası için dönüştete evimi görücem hihoyyyt
sanırım 2 gün kalabilicem canım, sonra dönücem, haziranın sonuna doğru bir provam daha olur sanırım ondan sonrada düğünden 15 gün önce gider gelinliğimi alır dönerim. delikafaduldenhayirli ugurlu olsun... ne kadar kalacaksin istanbulda
oooooo hadi gözün aydı bakalım, inşallah bi aksilik çıkmadan halledrisin işlerini canım Şenizhihoyyyt bulgaristandan bekerlık kağıdım falan geldi sonundaalkisalkisalkis yarın tercüme ettirim noterdede onaylatıp evlendirme dairesine gitçem tmm mı bunlar diye
veeeeeeeeee haziran sonu temmuz başı gibi nikahımız kıyılcak :dance:
aynı günde herhalde imam nikahımız kıyılır zemuszemus
neden gelemiyorsun canım, e ev falan da tutulmadı o zaman sizin fisfisfisBenim gelinlik isim halen yerinde sayiyor... hic bir sey bilmiyorum gecen hafta modaci aramis atölyede dikilyor magazaya gelsin mankene giydirip fotograflarini atacagim demis... bide aksessuarlarin da resimlerini atacakti bende sececektim hic bir mail resim gelmedi catlayacagim. Belki gelinlik resimilyle aksessuarlari birlikte gönderir... ne güzel ya ben gidemiyorum provalara ezbere dikiliyor yani ölcülerimi verdim bakalim nasil bir sey ortaya cikacak ya istedigim gibi olmasa ondan da korkuyorum
hihoyyyt bulgaristandan bekerlık kağıdım falan geldi sonundaalkisalkisalkis yarın tercüme ettirim noterdede onaylatıp evlendirme dairesine gitçem tmm mı bunlar diye
veeeeeeeeee haziran sonu temmuz başı gibi nikahımız kıyılcak :dance:
aynı günde herhalde imam nikahımız kıyılır zemuszemus
neden gelemiyorsun canım, e ev falan da tutulmadı o zaman sizin fisfisfis
oooooo hadi gözün aydı bakalım, inşallah bi aksilik çıkmadan halledrisin işlerini canım Şeniz
anladım canım haklısın o zaman, annenlerde haklılar yani. ama keşke sen yaşadığın yerde diktirseydin gelinliğini, ücretini yine damat öderdi, içine sinerdi en azından...ev hazir ben suan o evde yasiyorum... damat türkiyeden gelecek
maddi yönden gelemiyorum aslinda sadece para yüzünden degill... gelinlik istanubul üsküdarda dikiliyor... bizim memlekte ordu annem babam müsade etmezler tek basima istanbulda bir otelde kalmayi günübirlik de olurdu aslinda ama istabulda kimsemiz olmadigi icin zor benim icin benim icin degil annem babam istemez diye hic konusunu bile etmedim
darısı bize inşallah canımteşekkür ederim canım
ev hazir ben suan o evde yasiyorum... damat türkiyeden gelecek
maddi yönden gelemiyorum aslinda sadece para yüzünden degill... gelinlik istanubul üsküdarda dikiliyor... bizim memlekte ordu annem babam müsade etmezler tek basima istanbulda bir otelde kalmayi günübirlik de olurdu aslinda ama istabulda kimsemiz olmadigi icin zor benim icin benim icin degil annem babam istemez diye hic konusunu bile etmedim
pek bişey kalmamış canım seninde baya kolaylamışsın işleri.Ha ha daha yeni eve geldim. Ilk okul ögrencisine ders veriyorum hafta sonlari
Ben Nikah fidanlarimi aldim, Kinamda DJ'yi ayarladim.
Eksik olan: Dügün icin Orkestra, ve süsleme. Gerci onlar ilede anlastik. Eeeeh Üni bitti, simdi is ariyorum... Ama sanirim dügünden sonra ancak o is olur... Su an zaten Ünide Arastirmaci olarak calisiyorum.
Ehhh herkes dertli bakiyom da mafoldumben Kizla hersey güzel olacak. Herkesin sivesi degisiktir. Insanlari bu tür seylerden yargilamamak lazim. Insanlik yani. Belkide sizin siveniz baska birisine garip geliyordur. Mesela Almanya dogumlu insanlarin almanca sivesi vardir...
Ha ha daha yeni eve geldim. Ilk okul ögrencisine ders veriyorum hafta sonlari
Ben Nikah fidanlarimi aldim, Kinamda DJ'yi ayarladim.
Eksik olan: Dügün icin Orkestra, ve süsleme. Gerci onlar ilede anlastik. Eeeeh Üni bitti, simdi is ariyorum... Ama sanirim dügünden sonra ancak o is olur... Su an zaten Ünide Arastirmaci olarak calisiyorum.
Ehhh herkes dertli bakiyom da mafoldumben Kizla hersey güzel olacak. Herkesin sivesi degisiktir. Insanlari bu tür seylerden yargilamamak lazim. Insanlik yani. Belkide sizin siveniz baska birisine garip geliyordur. Mesela Almanya dogumlu insanlarin almanca sivesi vardir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?