fmk tşkler ama lazer yaptırmam imkansız diyebilirim geçen hafta gelinlikçiye gittiğimde utandım valla cumartesi tekrar gitçegim için aldım artık aldım bikere bakayım sonuç nasıl olcak umarım pişman olmam
Cumartesi günü evimizi tutucaz allahin izniylen dün aksam nikah sekerimizi siparis verdik, ani defterimizide, birtek davetiye eksik, bugun de blenderimi ve robotumu aldim set olarak ve cok az kaldi nisanlima kavusmama, çok mutluyum bu hafta, allah bozmasin :asigim:
hayirli olsun canim baya is görümüsünüz gözün aydinyerimseniben
Saol canim :1hug: en güzeli yakinda sevdigimin yaninda olmam tabii. Senin hazirliklarin nasil gidiyor ?
ne desem canim idare ediyorum iyi gidiyor adetten olmus... uzaktan agri yürütmeye calisiyorum organisasionu zor oluyor birz, artik yoruldum diye bilirim hem maddi hem manevi. Bi hayirlisiyla atlatasak su dügünü de rahatda kavussak. Nisanlimin ailesinin maddi yönden durumlari iyi degil.Bende artik yoruldum... cok cok ferdakarlik yapmak zorunda kaliyorum kendi aileme hic bir sey yanstimiyorum bir tatsizlik olmasin diye. anlatmakla bitmez söylemeye biraz cekiniyorum ama benim dügünden hefesim kaciyor gibi hayallerim farkliydi keske hic hayal kurmasaydim.
bnde aynı durumdayım canım hevesim kaçıyo yavaş yavaş herkesi idare etmekten yoruldum valla senağlama
kızlar sizleri çok iyi anlıyorum..sanırım hpimizin bende dahil sorunları var...bende sorunlar yüzünden uyku sorunu yaşıyorum...ailem n baştan beri nişanlımı istemediler..ve hep bir sorun çıkıyor...en çokta annem gönülsüz ve işi yokuşa sokuyor....bazen diyorum iyi ki şu an ailemin yanında değilim...çünkü beni bu konuda çok sıkıyorlar....
kızlar yazmaya utanıyorum ama yazıyorum benim göbegimde tüyler var agdayla aldım biraz gögsümdede var ama onları almadım inşallah daha kötü çıkmaz karınca yumurtası kremi sürdüm dügün tarihi yaklaşıyor tatili gidicez öyle tüylü kötü gözüküyor birde nişanlımın da beni öyle görmesini istemem sizlerde de öyle problemi olan var mı ?
fmk dalin allah hepimize sabır versin....benim ev eşyaları alınacak ama nasıl alınacak bile belli değil....yine huzursuzluklar çıkacak....çok canımsıkılıyor....bazen nişanlımda anlamıyor....işte o zaman delirecek gibi oluyorum.. psıkolojik olarak kendimi güçlü görmüyorum...çünkü şu ana kadar yaşadığım sıkıntılar brnde iz bıraktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?