2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

fmkcım bilgisaayrın hayırlı olsun canım
tatlırüye işalla istediğin modeli daha fazla yorulmadan bulursun :Saruboceq:
bnde şimdi bişiler yiyorum çok acıktım napim zaten kilo almaya çalışıyom

slm, hayret niye zevkine göre bulamadin ki cok cesit var istanbulda. Ne tarz düsünüyorsun

ben abiye tarzı kesinlikle istemiyoru:1no2:m...günlük de kullanabileceğim tarzda istiyorum...önü açıkfisfisfis...yanlardan bir tarafı açık...topuğu 6-7 cm ve biraz kalın topuk...topuğun beyaz olması lazımyerimseniben.deri istiyorum.....model kapamda...ama bulamıyorum...bir kaç tane beğendim ama onların beyazı yoktu...ayyy.yazınca baktımda ne çok şey istiyormuşum.:bbo:..neden bulamadığımı çok belli oluyor:uhm:...zor beğenen bir insanım allahtan nişanlımı beğenmişim..:asigim:.şaka bir yana nişanlıma hiç pas vermiyordum...ama sonradan beni sevdiği için sevdim.opuyorumnanaktan.

tatlirüya sen spor tarzi istiyorsun anladigim kadariyla insallah bulursun mutlaka vardir henüz biraz zamanin var bulursun

çok şey istemiyon arkadaşım topuğu beyaz olmayanları bn de pek sevmedim üstü bayaz altı başka renk, erbil süelde çk model vardı bi bak istersen

kizlst tv de kavak yelleri izliyorum sezon filanli cok heyecanli

ayyyyyyy
kaza yapiyorlarrr
ben cok az filme duygulanirim cok güzel bölüm olmus cok duygulu

kader nerelerde ya teketti bizi valla
yada sınavlar kızcağızı çıldırttı-tatlicadiarzu- bi yandan düğün bi yandan sınav napsın garibim naniknanik

saol sanada tatli rüyalar ben henüz yatmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…