• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

eda yanlış hatırlamıyorsam nişanlın küçük bir kaza geçirmişti...çok geçmiş olsun...teyzeniz çok gençmiş mekanı cennet olsun...allah geride kalanlara sabır versin...doğru diyorsun ölümden başka şeylerin çaresi bir şekilde oluyor...

kızlar fmknın açtığı bu sayfaya bnde birkaç toğuz modeli koydum bi bakın belki işinize yararhttp://www.kadinlarkulubu.com/gelinbasi-gelin-taci/274964-bunlarda-sectiklerim-zevkime-hitap-eden-gelinsaclari-2.html

hemen bakıyorum...bizim kızlar açmışta bakmam hiç...dalin sende foto eklemeye hemen alıştın....ben yine beceremiyom...
ben düğünümde kesinlikle topuz istemiyom...saçlarımı açık maşalı filan yaptırmayı düşünüyorum...sacımın yanınada bir çiçek...

tatlı rüya bnde topuz düşünmüyorum çünkü saçım toplu olunca burnum çk ortaya çıyooo:asigim: o yüzden açık bişi istiyom bi model beğendim ama kimsecikler beğenmedi :çok üzgünüm: nişandada maşa yaptırmıştım ama ince maşayla yapmışlar herhalde bide öle bi sprey sıkmışlarki saçım dondu hareket bile etmiyodu doğal dildi
düğünde kalın bukleler olabilir az spreyli tabikide

annemlerin beğenmediği model bu işte :çok üzgünüm:
my.php
[/URL][/IMG]

canım resme büyüterek baktım...sacın üstündeki kabarıklığı sevmedim...topuzlarda da kullanıyorlar bence ordada hoş olmuyor ...sanırım sen çok beğendim...o zaman benim yorumuma bakma...önemli olan senın beğenmen ve içine sinmesi canım...

izmirdeki düğünde taç takacağım için biraz kabarık olması lazım yoksa taç görünmüyo tabi herkesin zevki bn açık model bulunca ekliyimde seninde işine yarayan olur belki çünkü pek açık model yok malesef :çok üzgünüm:

kızlar bugün özdilek e gittim..havlu aldım...daha öncede almıştım...onlara dantel yaptırmıştım...yanlış hatırlamıyorsam şöyle...
10 dantelli havlu
4 iğne oyalı
6 normal hiç birşeysiz dantelliz
6 tanede banyo için sizlerin nasıl kızlar?benim dantelli havlular az sanırım...birde ben dişarda ördürüyorum....

ben havlularimin sayisini bilmiyorum... dantelli havularimin sayisi cok az evde suan iki üc tane var, gelin sandigimda kac tane var bilmiyorum. Dantelli havlu benim icin önemli degil cünki kulanisli bulmuyorum bitane süz icindir asilir belki banyoya okadar. Cok cok severk aldigim özdilek havlu ve bornoz takimim var okadar cok seviyorum ki kulanmaya nasil kiyacam bilmiyorum. Ben böyleyim bir seyi sevim kulnamaya kiyamiyorum :-)
Internetten bakip begenmistim türkiyeye gelincede özdilegin orient modeini buldum aldim rengi olsun yumsakligi cok güzel kadife gibi sanki...

benimde oyalılar 10 taneden az ve oya yaptırdığıma pişmanım hiç kullanışlı dil ve oyalatmaya bisürü para verdik, benim bütün havlularım özdilek hepsinide severek aldım :dance:

annemlerin beğenmediği model bu işte :çok üzgünüm:
my.php
[/URL][/IMG]

hic bir sey anlayamdim fotograflar cok ufak ve sacmodeli dogru düzgün görünmüyor
nisan fotograflarima bi bak istersen belki sana fikir olur hem topuz hem yandan sac sarkiyordu. Kuaförde sac modellerine bakarken kesinlikle yandan sarkan sac istemiyorum dedim sevmiyorum ve begenmemistim ama yandan sarksin daha güzel olur dedi ve beni dinlemedi :roflol: yüksek kabarik topuz istiyorum dedim ikisinin karmasi oldu :-) ama dügünde allah izin verirse kaparik toplu bir topuz olacak :asigim:

gelin ayakkabımı aldımmmmm :dance::dance:
my.php
[/URL][/IMG]

cok güzel ve zarifler. güle güle giy... dügünden sonrada degerlendirip giyebilecegin hos bir abiye ayakkabi

kızlar bugün özdilek e gittim..havlu aldım...daha öncede almıştım...onlara dantel yaptırmıştım...yanlış hatırlamıyorsam şöyle...
10 dantelli havlu
4 iğne oyalı
6 normal hiç birşeysiz dantelliz
6 tanede banyo için sizlerin nasıl kızlar?benim dantelli havlular az sanırım...birde ben dişarda ördürüyorum....

Canım ben sayılarını net bilmiyorum ama havlu delisiyim diyebilirim. Gözüm doymuyor. Sanırım 25 tane kadar oyalı havlum var. Annemin zoruyla kaydirigubbakcemile3 Bunlardan bikaçı damat havlusu dediklerinden. Onun dışında 15 tane kadar da oyasız bambu, ya da hazır süslü havlulardan filan var. Belki de daha fazla. Bir de kesin görümcemler de örüyordur. Ömür boyu havlu almam artık :roflol:

gelin ayakkabımı aldımmmmm :dance::dance:
my.php
[/URL][/IMG]

Çok zarif ve şıklar :nazar:. O gün ayağını hiç acıtmasın, iyi günlerde kullan. Benim daha onlar ancak son aya kalır :bbo:

bugün okulda kermes yaptık..bizim sattıklarımız öğlen bitti....ordan bakırköye geçtim...gelinlik ayakbası bakmaya ama istediğim gibi bulamadım....ordan şirinev lere geçtim...ordada istediğimden yok....eve yeni geldim ve çok yoruldum.....

hayirli geceler gelin adaylari...

bugün ne yaptim gittim bir leptop aldim. Nasil oldu kisa anlatyayim...

Ablamlarin evinde kiraciyim alti üstülü oturuyoruz, ben onlarin leptopunu kulaniyorudum göze batiyordu bu sabah baya bir belli etti ablam atisitik... ama ben gecen hafta kendimce bir karar almistim sinirlenince bagrip cagirmicam diye ve bu kararima uydum degerli leptoplarini yerine koydum. Dügün icin biriktiridigim parayla gittim leptop aldim... hesapda olmayan bir harcama oldu ama simdi mudarali degilim. Yalniz yasadigim icin isten sonra internet benim tek vakit gecirdigim bir aracti. Bide benim icin ayri bir önemi var cünki nisanlimla msn le konusuyordum bu da nedense göze batti.

bugün okulda kermes yaptık..bizim sattıklarımız öğlen bitti....ordan bakırköye geçtim...gelinlik ayakbası bakmaya ama istediğim gibi bulamadım....ordan şirinev lere geçtim...ordada istediğimden yok....eve yeni geldim ve çok yoruldum.....

slm, hayret niye zevkine göre bulamadin ki cok cesit var istanbulda. Ne tarz düsünüyorsun

hayirli geceler gelin adaylari...

bugün ne yaptim gittim bir leptop aldim. Nasil oldu kisa anlatyayim...

Ablamlarin evinde kiraciyim alti üstülü oturuyoruz, ben onlarin leptopunu kulaniyorudum göze batiyordu bu sabah baya bir belli etti ablam atisitik... ama ben gecen hafta kendimce bir karar almistim sinirlenince bagrip cagirmicam diye ve bu kararima uydum degerli leptoplarini yerine koydum. Dügün icin biriktiridigim parayla gittim leptop aldim... hesapda olmayan bir harcama oldu ama simdi mudarali degilim. Yalniz yasadigim icin isten sonra internet benim tek vakit gecirdigim bir aracti. Bide benim icin ayri bir önemi var cünki nisanlimla msn le konusuyordum bu da nedense göze batti.

ablanla aranda sorun olmasına üzüldüm...kardeşsiniz sonuçta...neyse leptopun hayırlı olsun...tam düğün öncesi seni masrafa sokmuşlar...leptopa para vereceğine çeyizlik bir şey alabilir veya evine eşya alabilirdin...olsun canım her işte bir hayır vardır...paran buna kısmetmiş demekki..bende senin bugün yokluğunu farkettim...bende ailemden uzaktayım...benim bir ev arkadaşım var ama yüzünü pek görmüyorum...yani bende yalnızım ve çok sıkılıyorum...bende senin gibi burada vakit geçiriyorum....

Back