Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar fmknın açtığı bu sayfaya bnde birkaç toğuz modeli koydum bi bakın belki işinize yararhttp://www.kadinlarkulubu.com/gelinbasi-gelin-taci/274964-bunlarda-sectiklerim-zevkime-hitap-eden-gelinsaclari-2.html
annemlerin beğenmediği model bu işte :çok üzgünüm:
[/URL][/IMG]
kızlar bugün özdilek e gittim..havlu aldım...daha öncede almıştım...onlara dantel yaptırmıştım...yanlış hatırlamıyorsam şöyle...
10 dantelli havlu
4 iğne oyalı
6 normal hiç birşeysiz dantelliz
6 tanede banyo için sizlerin nasıl kızlar?benim dantelli havlular az sanırım...birde ben dişarda ördürüyorum....
bugün okulda kermes yaptık..bizim sattıklarımız öğlen bitti....ordan bakırköye geçtim...gelinlik ayakbası bakmaya ama istediğim gibi bulamadım....ordan şirinev lere geçtim...ordada istediğimden yok....eve yeni geldim ve çok yoruldum.....
hayirli geceler gelin adaylari...
bugün ne yaptim gittim bir leptop aldim. Nasil oldu kisa anlatyayim...
Ablamlarin evinde kiraciyim alti üstülü oturuyoruz, ben onlarin leptopunu kulaniyorudum göze batiyordu bu sabah baya bir belli etti ablam atisitik... ama ben gecen hafta kendimce bir karar almistim sinirlenince bagrip cagirmicam diye ve bu kararima uydum degerli leptoplarini yerine koydum. Dügün icin biriktiridigim parayla gittim leptop aldim... hesapda olmayan bir harcama oldu ama simdi mudarali degilim. Yalniz yasadigim icin isten sonra internet benim tek vakit gecirdigim bir aracti. Bide benim icin ayri bir önemi var cünki nisanlimla msn le konusuyordum bu da nedense göze batti.