• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

o netten aldığım foto.bu yüzden askılı gibi durmuş içindeki biraz zayımış da yukarı kaymı gelinlik büyütünce farkettim normalde straptez göğüs çatalı kısmında hafif ovallik var.

aşkıma kavuşmama az kaldı 15 haziranda izne çıkıyo anasının yanına gitçek ve ayın 20sinde bursaya gelcek kuzenimin düğününe, 7 ayın ardından ilk kez görüşçez:dance::dance: ilk kez bu kadar ayrı kaldık birbirimizden

aşkıma kavuşmama az kaldı 15 haziranda izne çıkıyo anasının yanına gitçek ve ayın 20sinde bursaya gelcek kuzenimin düğününe, 7 ayın ardından ilk kez görüşçez:dance::dance: ilk kez bu kadar ayrı kaldık birbirimizden

ne güzel...nişanlın nerde?niye uzakta ?ben de nişanlımı okullar kapanınca görücem...antalya yanına gidicem...ev hazırlığı nikah filan...

ay.. kıyamam ben sana....allah kavuştursun...
fmk ne yaptın foto işini canım?

Günaydin kizlar
henüz cevap gelmedi ama pozlari yazdirdim hepsini yanimda götürecegim örnek olarak bizde öyle poz verir fotografcida poza bakarak o acidan ceker

ok ok anlasildi bende bustiyer alacagim. gelin ic camasir topigine bitane gördüm söyle sade hic bir islemesi yok o hosuma gitti... insallah bende öyle bitane bulurum fiyatlari ne kadar bustiyerlerin

canım bak bu benim üstiyer gelinlikçinin yanındaki iç çamaşırcıdan almıştık 30 tlye aldık
my.php
[/URL][/IMG]

canım bak bu benim üstiyer gelinlikçinin yanındaki iç çamaşırcıdan almıştık 30 tlye aldık
my.php
[/URL][/IMG]

buda benim istedigim gibi sade 0 dantel cok güzel bende böyle alacagim allah izin verirse
söyle kalip gibi olayim delikafadulden

calisiyorum suan sirketteyim giremiyourm cok fazla evde insallah uzun uzun buralarda olurum :-)

kızlar yazmaya utanıyorum ama yazıyorum benim göbegimde tüyler var agdayla aldım biraz gögsümdede var ama onları almadım inşallah daha kötü çıkmaz karınca yumurtası kremi sürdüm dügün tarihi yaklaşıyor tatili gidicez öyle tüylü kötü gözüküyor birde nişanlımın da beni öyle görmesini istemem sizlerde de öyle problemi olan var mı ?

canım bendede var o problem ergenliğe girdiğim yıllarda aklımın zoru neyse bir iki kez jiletle almıştım göbeğimi şimdi bisürü oldu -tatlicadiarzu-
göğsümdede bir iki tel çıkıyo onuda cımbızla alıyom
ama şu göbek çk kötü alıncada pek tuhaf oluyo bakalım bn napçam senağlama

keşke 1-2 tel olsa sorun etmicem ama çok var göbegimi alınca güzel oldu bir problem yok ama zaten alınmadık yerimiz yok birde o çıktı alıncak yerler azmış gibi offf offf

iki kez cikmis yazim sildim

Son düzenleme:
edacim üzüme... göbekte yok bende cok sükür sakin jilet vurma bögegine daha da kalin ve sert olurlar... Acanim senin yerinde olsam lazer yaptiririm... tühlerden kurtulmanin tek yolu lazerdir alexandira lazer iyimis diyorlarya bi arastir istersen ama adayla aldigin icin tekrardan tülerin cikmasini beklemen gerek tabi. Göbek yumsak olugu icin korkarimki tülerin derinin altin kalir yukari cikamaz sana tavisyem göbegeni düzenli olark kesele ve peeling yap kil dönmesi olmasin

fmk tşkler ama lazer yaptırmam imkansız diyebilirim geçen hafta gelinlikçiye gittiğimde utandım valla cumartesi tekrar gitçegim için aldım artık aldım bikere bakayım sonuç nasıl olcak umarım pişman olmam

Cumartesi günü evimizi tutucaz allahin izniylen dün aksam nikah sekerimizi siparis verdik, ani defterimizide, birtek davetiye eksik, bugun de blenderimi ve robotumu aldim set olarak ve cok az kaldi nisanlima kavusmama, çok mutluyum bu hafta, allah bozmasin :asigim::nazar:

Back