kızlar
biz de sanırım ağustos sonları için düğün tarihi alacağız.hazırlıklar yetişir mi sizce?
3,5 ay kaldı.çeyiz hazır sayılır.mobilyalar alınacak sadece.ev tutulacak.gelinlik-damatlık alışverişi vs..düğün salonu bilem tutulmadı.ama o sorun olmaz ayarlanacak.
yetişir mi?
evde pc cöktü giremiyorum siteye mesailerde isyerinden bakip bakip cikiyorum sulfat hayirlisi olsun insallah güzel bir gelinlik bulursun
kızlar
biz de sanırım ağustos sonları için düğün tarihi alacağız.hazırlıklar yetişir mi sizce?
3,5 ay kaldı.çeyiz hazır sayılır.mobilyalar alınacak sadece.ev tutulacak.gelinlik-damatlık alışverişi vs..düğün salonu bilem tutulmadı.ama o sorun olmaz ayarlanacak.
yetişir mi?
sulfat ne güzel evin içini yerleştirmeye başlamışsınız....bende moilyalara bakıyorum...salonu kesin beyaz ağırlıklı yapacağıma karar verebildim birtek..ama daha modeline karar veremedim...daha diğer odaların nasıl olacağına karar veremedim...
flamingo merak etme yetişir...benimde seninle aynı durumda...tek fark düğün salonumuzu tuttuk...onuda 3 hafta önce tuttuk.....benimde eşyalarım gelinlik v.s duruyor.....
günaydın bebikler, geçen hafta ev bakmaya gittik ama kafamıza göre bulamadık ve evin haline göre istedikleri kiraçok yüksekti.
haziranda öğrenciler çıkar daha rahat ev bulursunuz dediler. haziranın ortasında ev bakmaya gidicez yine.
ayrıca haziranın birinde gelinlik provalarım başlıyor.
istanbula gidip gelicem
günaydın bebikler, geçen hafta ev bakmaya gittik ama kafamıza göre bulamadık ve evin haline göre istedikleri kiraçok yüksekti.
haziranda öğrenciler çıkar daha rahat ev bulursunuz dediler. haziranın ortasında ev bakmaya gidicez yine.
ayrıca haziranın birinde gelinlik provalarım başlıyor.
istanbula gidip gelicem
Umarım istediğiniz gibi bulursunuz canım. Yaaa bak sen de haziranda başlıyorsun provalara aynı dönemlerde evleniyoruz. Bana bazı gelinlikçiler biraz daha durursan geç kalırsın filan demişti moralim bozulmuş epeyce. Halbuki 1.5 ayda filan dikiyolar rahatça. İnşallah ben de 10 güne kadar karar vericem
slm kızlar bir haftadır giremiyodum ablamlar taşındı onlara yardım ettim çocuklarla falan ilgilendim giremedim pek. Bu arada bnde bi gelişme yok kınalığımı hala almadım haftaya annemle gitçez bakmaya işallah beenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?