2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Baya koptum buralardan site saldırısından girme hevesimiz kalmadı ki. Bi çeyiz topiğine ciciler ekledim o kadar. Tüm sayfaları okuyamadım baya ilerlemişsiniz. Ben de cuma günü gelinlik bakmaya gidicem. Gönlüme göre bişey bulamazsam diktiricem mecburen

Evimizin dün kliması takıldı, portmanto için son ölçüler alındı. ınşallah 10 gün sonra monte edilcek. Yatak odasını da hazır almak yerine odamızın ölçülerine uygun yaptırmak istiyoruz. önce portmanto gelsin de sonra sıra yatak odasında

evde pc cöktü giremiyorum siteye mesailerde isyerinden bakip bakip cikiyorum sulfat hayirlisi olsun insallah güzel bir gelinlik bulursun

kızlar
biz de sanırım ağustos sonları için düğün tarihi alacağız.hazırlıklar yetişir mi sizce?
3,5 ay kaldı.çeyiz hazır sayılır.mobilyalar alınacak sadece.ev tutulacak.gelinlik-damatlık alışverişi vs..düğün salonu bilem tutulmadı.ama o sorun olmaz ayarlanacak.
yetişir mi?

sulfat ne güzel evin içini yerleştirmeye başlamışsınız....bende moilyalara bakıyorum...salonu kesin beyaz ağırlıklı yapacağıma karar verebildim birtek..ama daha modeline karar veremedim...daha diğer odaların nasıl olacağına karar veremedim...
flamingo merak etme yetişir...benimde seninle aynı durumda...tek fark düğün salonumuzu tuttuk...onuda 3 hafta önce tuttuk.....benimde eşyalarım gelinlik v.s duruyor.....

offf kaç gündür kapalıydı deli oldum yaa

günaydinnnnn benim cepede hic bir gelisme yok en son boynum tutulugunu söylemistim size bugün tam bir hafta oldu... dün doktora gittim ortopedi dokturuna sevk verdi bakalim hayilisi aslinda bugün daha agrim sizim kalmadi ama dokturun demesine göre boynuma bir sey kaymis...
evdeki leptopta cökmüs vaziyette bakalim belki abim düzeltecek.. ne kadar alismimsim buraya evde KK giremeyince patladim

yetisir canim.. mobilya gelin damat alisverisi dediigin ne ki bir günde hal olur paraya bakan seyler.... salon bilemem augostos ayi dügün ayi hemen ayarlayin salonu derim... geri kalani takma kafana..öptüm

offf kızlar günaydın.
benim hemen hemen herşeyim bitti.
mobilyalarım yapımda şuan. ev tutulacak ona göre perdelerim tüllerim ve halılarım alınacak.
damatlığı da geçen hafta hallettik. bir tek damat bohçası kaldı. onu da bu ay ki maaşımla almayı planlıyorum hayırlısıyla.

fmk çok geçmiş olsun.....umarım hemencecik düzelirsin..
sel nr güzel eşyalarını halletmişsin...senin yerinde olmayı isterdim...benim eşyalar hala duruyor.
bizde balayı işini hallettik...kemerde palmet resort hotele rezervasyon yaptık....bir tanıdık vasıtasıyla indirimde yapıldıi...

evde pc cöktü giremiyorum siteye mesailerde isyerinden bakip bakip cikiyorum sulfat hayirlisi olsun insallah güzel bir gelinlik bulursun

Bulamadım canım, çok moralim bozuldu üstelik. Bugün baktım biçok yere ama gelinliklerin üstünü beğendim ama beğendiğim alt olmadı yaa. Bir de 20 gün önce bana henüz erken diyen gelinlikçiler şimdi geç kalmayalım hemen karar vermeniz lazım dikilcekse filan dedi. Geldiğimden beri herşey üstüme geliyor sanki. Daha bütün işler duruyor senağlama

Halledersin canım. Çeyiz hazırsa ıvır zıvırla uğraşmazsın diğerleri zaten paraya bakar

Bizim düğün tarihi belli ama daha salon bile tutmadık. 2-3 alternatif arasında karar vercez haftaya ayarlıcaz.Ama sorun yaşıyacağımızı sanmıyorum çünkü düğünümüz salı günü olcak. Gittiğimiz yerlerde hep h.içi boştu her yer 20 gün önce baktığımızda. Balayımız da duruyor henüz, para ve banka sorunu yaşadık ay sonuna kaldı. Kazık fiyata balayına gitcez. Mobilyalar duruyor. Offfff bu gün çok panik oldum ya ruhum daraldı senağlama Ama en azından mobilayaların renk ve modellerini belirledim. Ev hazır ve beyaz eşyalar alındı

kızlar anneler günü nedeniyle makyaj ürünlerinde yarı yarıya indirim var....hihoyyyt.......bende loreal den fondaten pudra ve allık aldık...25 yaşındayım (15 GÜN SONRA GıRECEĞıM) şimdiye kadar hiç kullanmadım.:bbo:...bu yaştan sonra makyaj yapmayı öğreneceğimlaelaelaelaelae.....
kızlar bizlerde ilerde anne olacağimiz için bizlerinde anneler günü kutlu olsun....
ben ailemden uzaktayım senağlama istanbulda yım...ailem izmirde annemi ve kayınvalimi aradım onları kutladım.....kayınvalideleri unutmayın....

günaydın bebikler, geçen hafta ev bakmaya gittik ama kafamıza göre bulamadık ve evin haline göre istedikleri kiraçok yüksekti.
haziranda öğrenciler çıkar daha rahat ev bulursunuz dediler. haziranın ortasında ev bakmaya gidicez yine.
ayrıca haziranın birinde gelinlik provalarım başlıyor.
istanbula gidip gelicem

Umarım istediğiniz gibi bulursunuz canım. Yaaa bak sen de haziranda başlıyorsun provalara aynı dönemlerde evleniyoruz. Bana bazı gelinlikçiler biraz daha durursan geç kalırsın filan demişti moralim bozulmuş epeyce. Halbuki 1.5 ayda filan dikiyolar rahatça. İnşallah ben de 10 güne kadar karar vericem

slm kızlar bir haftadır giremiyodum ablamlar taşındı onlara yardım ettim çocuklarla falan ilgilendim giremedim pek. Bu arada bnde bi gelişme yok kınalığımı hala almadım haftaya annemle gitçez bakmaya işallah beenirim

sanırım istanbul da ev tutacaksınız...haklısın ev kıraları gerçekten çok yüksek....gelinlik provalarına az kalmış...ben hala hazır mı alsam diktirsem mi bilemedim....ben straplez istiyom benimki açık olmaz:mymeka: diyor...ama diğerleride hoşuma gitmiyor.klava:....

benimde sorduğum gelinlikçiler 1.5 - 2 ay yeterli dediler.a.s... birde gelinliğe karar verebilsem....:bbo:

kolay gelsin.umarım istediğin gibi kınalık bulursun....kemeraltına baktınız mı? oralarda çok var......ben kınalık almayacağım... kınayı aile içinde yapmayı düşünüyoruz.Şeniz...zaten iki gün arayla iki düğün yapacağız....yeterince yorulacağım....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…