• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

geçmiş olsun fmk çabuk düzel topikimin sarışın bombası tatlırüya sen ütü derdindesin bende ütü masası ay bir türlü alamadım gitti iyi birşey istiyom şöyle eğilmeyecek birşey valla annemler benden bıktı habere değiştiriliyor bizde nedense ortadaki demirler kaynaktan gidiyo anacım anlamadım ütümü hayırsız kaynannam almıs yaptığı iki şey var bi ütü bide rondo takı desen demesem daha iyi olur bir bilezik gerisini nişanlım yaptı çünkü ama ütü tefalın güzel ama kaça aldı bilmiyorum ama fmkya katılıyorum bence o kadar paraya yazık be canım yinede sen bilirsinde bu arada nirdesiniz bakıyom yoksunuz bakim oklava

severim seni ben kizzzz... yokuz cünki foruma giremiyorumdum daha az önce acildi hemen burda bittim :)

gecen sever korsanlar basmisti yine öyle bir sey oldu herhalde

kızlar foruma iki gündür giremiyom....saldırı olmuş....acı cehre ile ilgili olumsuz yorumlar olduğu için saldırıya uğramış...ıp nu. alınmış suç duyurusunda bulunulmuş....
ütü yü internetten aldık...çünkü fiyatı daha uygun....iyi bir ütü almam lazım olduğu için paraya kıydım....ikimizde iş nedeniyle klasık giyinen insanlarız...bol bol ütü yapacağım anlayacağınız.....

anaaaaaaaaaaaaa bune yahu ne oldu siteye göçtü sandım valla ayyyyy sizlerede alışınca aklım sizde kalıyo ne yaptılar diye düzeldinmi sarısın bombom benim bakim (fmk) tatlırüya hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanırsın inş o zaman iyi karar vermişsin hayrılısı ayyyyy kızlar 94 günüm kaldı dügüne günler çabuk geciyo kendimi niyeyse kesilcek kurban gibi hissediyorum durup durup ağlamak istiyorum ay bana bişeyler oluyor oysa düğün günümü iple çekiyorum hasret bitecek dimi ama onca seneden sonra kızlar isteme günü kahveye tuz koydunuz mu ben size kücücük anlatıyıım ben bi güzel kahveyi yaptım ama utandığım için kardesim götürdü tabi ben fincanın hangisini bilyodum giderken ona anlatım ama sen kalk tepsiyi iyi tutamıyorum diye çevir bi güzel tuzlu kahve kayınpedere gittimi tabi ajan olarak kapıya kadeşimi diktim oda bi bakmış kayınpeder içemiyor bi koşu geldi noldu dedim anlatmadı bende tabi görüyonmu nasıl beni seviyor nasıl içiyor diye havalara giriyorum ablamla kadeşimde fısır fısır gülüşüyorlar tabi moralim bozulmasın diye bide nişanlımı tebihlemişler ama 1 hafta sonra yüzük takılmaya gelindiginde tekrar kahve yaptım kayınpeder demesinmi benimki orta tuzlu olsun ben o dakikada anladımki tuzlu kahveyi nişanlım degil kayınpeder içimiy ben resmen bukelamun gibi renkten renge girdim kırmızı gömlegimle aynı rengi almıştım resmen ayyyyyyyy çok mu uzattım anlatmak istedim basımdan geçen tatlı bir anımı ama mutlaka düğün den önce nişanlıma tuzlu kahveyi içirecem alcam öçümü hemde karabiberli olcak nasıl oluyomuş renkten renge girmek ayyyyy kızlar okuduysanız gözlerinize saglık

anaaaaaaaaaaaaa bune yahu ne oldu siteye göçtü sandım valla ayyyyy sizlerede alışınca aklım sizde kalıyo ne yaptılar diye düzeldinmi sarısın bombom benim bakim (fmk) tatlırüya hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanırsın inş o zaman iyi karar vermişsin hayrılısı ayyyyy kızlar 94 günüm kaldı dügüne günler çabuk geciyo kendimi niyeyse kesilcek kurban gibi hissediyorum durup durup ağlamak istiyorum ay bana bişeyler oluyor oysa düğün günümü iple çekiyorum hasret bitecek dimi ama onca seneden sonra kızlar isteme günü kahveye tuz koydunuz mu ben size kücücük anlatıyıım ben bi güzel kahveyi yaptım ama utandığım için kardesim götürdü tabi ben fincanın hangisini bilyodum giderken ona anlatım ama sen kalk tepsiyi iyi tutamıyorum diye çevir bi güzel tuzlu kahve kayınpedere gittimi tabi ajan olarak kapıya kadeşimi diktim oda bi bakmış kayınpeder içemiyor bi koşu geldi noldu dedim anlatmadı bende tabi görüyonmu nasıl beni seviyor nasıl içiyor diye havalara giriyorum ablamla kadeşimde fısır fısır gülüşüyorlar tabi moralim bozulmasın diye bide nişanlımı tebihlemişler ama 1 hafta sonra yüzük takılmaya gelindiginde tekrar kahve yaptım kayınpeder demesinmi benimki orta tuzlu olsun ben o dakikada anladımki tuzlu kahveyi nişanlım degil kayınpeder içimiy ben resmen bukelamun gibi renkten renge girdim kırmızı gömlegimle aynı rengi almıştım resmen ayyyyyyyy çok mu uzattım anlatmak istedim basımdan geçen tatlı bir anımı ama mutlaka düğün den önce nişanlıma tuzlu kahveyi içirecem alcam öçümü hemde karabiberli olcak nasıl oluyomuş renkten renge girmek ayyyyy kızlar okuduysanız gözlerinize saglık

senin hikayen komik enazindan canim... ben nisanda öyle bir rezil oldum ki sinirimden agladim... cay tepsisini tuturdular mutfakda elme git dahit diye tepside en az 30 cay bardahi var altiklarda tepsinin bir kösesinde... direk caylari sunamiyorum yani, tepsiyi birakiyorum bardagi altin üstüne koyup öyle misafirler sunuyorum... bir tepsi agir iki ben ellerim titiriyor heyecan. Sen al bardagi altiga koy.. yamuk koymusum zangir zangir etti eldim bardak devrildi salonun orta yerine beyaz halinin üstüne...nasil utandim... bide misafirler gittikten sonra babamin balta gibi sözleri tuzu biberi oldu senağlama günlerce aklimdan cikmadi rezil oldum diye...
ama kabahat o cay tepsini elime tuturanlarda :oklava:

senin hikayen komik enazindan canim... ben nisanda öyle bir rezil oldum ki sinirimden agladim... cay tepsisini tuturdular mutfakda elme git dahit diye tepside en az 30 cay bardahi var altiklarda tepsinin bir kösesinde... direk caylari sunamiyorum yani, tepsiyi birakiyorum bardagi altin üstüne koyup öyle misafirler sunuyorum... bir tepsi agir iki ben ellerim titiriyor heyecan. Sen al bardagi altiga koy.. yamuk koymusum zangir zangir etti eldim bardak devrildi salonun orta yerine beyaz halinin üstüne...nasil utandim... bide misafirler gittikten sonra babamin balta gibi sözleri tuzu biberi oldu senağlama günlerce aklimdan cikmadi rezil oldum diye...
ama kabahat o cay tepsini elime tuturanlarda :oklava:

ayy cnm kıyamam..
cnm herkesın bı anısı var heralde benımde sözumde aptallaşıcagım tuttu kayınvalıdemle kayınpederımın elını öpmek aklıma gelmedı annem söledı kız gıt elını öp dıe..
az kaldı rezıl oluodum annem hemen toparladı olayı fısır fısır söledı hemen gıttım ellerını öptüm:)):roflol:

ben kayinvademi bir istemeye geldigine gördüm yani söz kesildigi gün
iki nisanda...
nisanda simdi bayanlar cember dahitiyorum kayinvalde icin daha agir igne oyali bir cember ayirmistik, d sirayla veriyorum ama baya kalabalik yerde minderlein üstündede oturuyorlar. Kalabalikta cikaramadim kayinvaldem hangisi di diye inanmasi zor biraz ama yanimda duran amcamin kizi gösteri kayanana bu diye... Öyle heyecanli oluyurm ki aklim basimdan ucup gidiyor adeta... ama bu benim bile komigime gitti... Ama bu güne kadar kimseye orda kaynanami taniyamadim demedim cay rezaleti yeter dimi ama

yazılarınızı okudum.....sizlere güzel bir anı olmuş.....minilya gelinliğini beğenmişsin....en zor yerini bence halletmişsin... birara gelinlik işi için uğraşmam gerecek.....

yazılarınızı okudum.....sizlere güzel bir anı olmuş.....minilya gelinliğini beğenmişsin....en zor yerini bence halletmişsin... birara gelinlik işi için uğraşmam gerecek.....

evt cnm en zoruda begenmek cunku o kadar gelınlık arasından model secmek cok zor hepsıde guzel modellerın ve en yakısanı secmek ıstıosun..inş sende o zor kısmını atlatırsın ama kafan cok yorulacak haberın olsun sımdıden hazırlıklı ol..

kız fmk ne halin var zaten bide sana tepsiyi vermişler ama şu kaynana olayına bittim boşvir gitsin valla kurbanda bi gördüm bi daha görmedim aramızda sadece 1,5saatlik yol var en fazlasından oda amannnnnnnnnnnnnnnn minilya simdiden hayırlı olsun artık eklersin bakarız en azından diktirirken fikir veririz

sonunda sitemiz düzelmişhihoyyyt.... bu arada ütüm geldi..sositososito..şimdide günlük çatal kaşık takımlarına bakıyorum.....sizler neler yapıyonuz:kahve:

Back