Canım düğün izmirde mi olcak, nereyi tuttunuz? Biz de baktık baya yere ama haftaya kesin karar vercez, h.içi olcağı için sorun yaşamayız herhalde hihoyyyt
fmk cim bende göçmenim ve hala bulgaristan vatandaşıyım bu yüzden evraklarım bulgaristandan gelcek bizde bunlarla boğuşuyoz evraklar ordan toplancak biz izmirde uğraşıp duruyoz. Vatandaşlık işlemlerimdede sorun çıktı hala tc vatandaşlığımı alamadım bu yüzden devlet memuru olamıcam birkaç yıl ve doğal olarak çalışmıyom şu anda, maddi sorunlar tüm evleneceklerde var canım allahım herkese yardım etsin:Saruboceq:
canım bende bulgaristan göçmeniyim...ama biz geleli 19 yıl oluyor..umarım en kısa zamanda halledebilirsin...izmir de nerde oturuyon?
bugün buralar tatil mesai yok evdeyim temizlik yapacaktim sabah boynumda sinir sikisti salanamiyorum
kızlar alışverişten geldim...ama ütüyü alamadım.kafamçokkarıştı..çok pahalı...4640 modelini istiyom...peşin 320 istiyorlar... ünlü bir alışverişsitesinde 260 lira 8 taksite kadar...nişanlıma söyledim ordan alayım diye...limitimde yüksek olduğundan birşey olur diye korkuyo:mymeka:... onun limiti az arada bir ordan birşeyler alıyo.akşama bakarız dedi..Şeniz..bakalım ne yapacağız....
bu arada adil ışıktan 10 lira ya:1shok: gri renkte klasık bir etek aldım..fiyatı görünce dayanamadım..birde etekleri çok severim...beyaz babete ihtacım vardı onuda aldım....kızlar flormarda rujlarında kampanya var..3 al iki öde...tanesi 8.5lira...ihtiyacı olanlara duyurulur...anlayacağınız bugün kendime çalıştım..:lepi:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?