2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

fmk cim bende göçmenim ve hala bulgaristan vatandaşıyım bu yüzden evraklarım bulgaristandan gelcek bizde bunlarla boğuşuyoz evraklar ordan toplancak biz izmirde uğraşıp duruyoz. Vatandaşlık işlemlerimdede sorun çıktı hala tc vatandaşlığımı alamadım bu yüzden devlet memuru olamıcam birkaç yıl ve doğal olarak çalışmıyom şu anda, maddi sorunlar tüm evleneceklerde var canım allahım herkese yardım etsin:Saruboceq:

ohhhhhhhhh kızlar valla çoşmuşsunuz öncellikle fmka davetiye yazın çok hos olmuş balayına gelince aglamak istiyorum nişanlım çalışacagı için yapamıyacagız ama olsun biz hep ayrı yerledeydik onun için evin her koşesi bana balayı gibi gelir kısmet bi dahaki yaza allah ömür versinde o da olur bu arada agustos gelinleri olarak dikkatimi çekti ayy hepimizde baya ayrı kalmışsız nişanlılarımızdan valla artık onu kavuşmak için düğün bahane oldu bana ayyyy napim çok bekledik buarada iki haneli rakamlara düştük geri sayım için bakalım 90günümüz falan kaldı kazasız belasısız hayırlısı ile biter inş bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

metnimi begendigin icin saolasin.. ee benim de yas 28 biraz agir takiliyorum herhalde dügün metnimde yasimiza basimiza uysun istedim )

Canım düğün izmirde mi olcak, nereyi tuttunuz? Biz de baktık baya yere ama haftaya kesin karar vercez, h.içi olcağı için sorun yaşamayız herhalde hihoyyyt

bir tanesini izmirden tuttuk..pınarbaşından...düğün salonları öyle bildiğimiz kapalı mekan değil...üstleri açık..bazıları sarmaşıklı genelde duvarlarından su akıtılıyor...umarım anlatabilmişimdir.....fiyatları 2ooo-6000 arası değişiyor...herşey dahil fiyatlara...haftaiçi fiyatlar nerdeyse yarıya iniyor...

canım bende bulgaristan göçmeniyim...ama biz geleli 19 yıl oluyor..umarım en kısa zamanda halledebilirsin...izmir de nerde oturuyon?

canım bende bulgaristan göçmeniyim...ama biz geleli 19 yıl oluyor..umarım en kısa zamanda halledebilirsin...izmir de nerde oturuyon?

canım 10 yıl oldu geleli annemler aldı vatandaşlıklarını bu yaştan sona onlara çokda lazım dil asıl bna lazım bnde sorun çıkıyo 3 yıl sonra işallah kesin hallolcak:çok üzgünüm:

geldim ve kaçıyorum bugün ayakta uyuyuyorum sizlerede iyi gecelerden demeden uyuyamadım iyi geceler kızlar allah rahatlık versin herkese inş uyandığınız her gününüz daha güzel şeyler getirir sizlere
yerimseniben

günaydın kızlar.a.s...bugün çalışmıyorum...bende bu saate kadar uyudum:1closedeyes:... birazdan dışarı çıkacağım...3 ay sonra düğünüm varkaydirigubbakcemile2 ben daha ütü mü almadım...eskiden tefal düşünüyordum şimdi philips azur düşünüyorum... çıkayımda fiyatlarına bakayım... uygun fiyata bulursam alırım....kaydirigubbakcemile5

merhaba canlarım yoksunuz geliyorum gidiyorum

bugün buralar tatil mesai yok evdeyim temizlik yapacaktim sabah boynumda sinir sikisti salanamiyorum

kızlar alışverişten geldim...ama ütüyü alamadım.kafamçokkarıştı..çok pahalı...4640 modelini istiyom...peşin 320 istiyorlar... ünlü bir alışverişsitesinde 260 lira 8 taksite kadar...nişanlıma söyledim ordan alayım diye...limitimde yüksek olduğundan birşey olur diye korkuyo:mymeka:... onun limiti az arada bir ordan birşeyler alıyo.akşama bakarız dedi..Şeniz..bakalım ne yapacağız....
bu arada adil ışıktan 10 lira ya:1shok: gri renkte klasık bir etek aldım..fiyatı görünce dayanamadım..birde etekleri çok severim...beyaz babete ihtacım vardı onuda aldım....kızlar flormarda rujlarında kampanya var..3 al iki öde...tanesi 8.5lira...ihtiyacı olanlara duyurulur...anlayacağınız bugün kendime çalıştım..:lepi:...

güle güle kulan aldiklarini... o fiyata herhalde cok marifetli bir ütüdür... askinda biraz daha uyugun ütü de alabilirsin... ben ütümü idinirmde almistim 30 tl ye geliyordu 15 euruyo almistim tanilmis marka. Cok iyi ütülüyormu hayir delikafadulden pek memun degilim ama ütüyü sevmedigim icin yetiyor bana ütü icin okadar para haracamaya kiyamam

geçmiş olsun fmk çabuk düzel topikimin sarışın bombası tatlırüya sen ütü derdindesin bende ütü masası ay bir türlü alamadım gitti iyi birşey istiyom şöyle eğilmeyecek birşey valla annemler benden bıktı habere değiştiriliyor bizde nedense ortadaki demirler kaynaktan gidiyo anacım anlamadım ütümü hayırsız kaynannam almıs yaptığı iki şey var bi ütü bide rondo takı desen demesem daha iyi olur bir bilezik gerisini nişanlım yaptı çünkü ama ütü tefalın güzel ama kaça aldı bilmiyorum ama fmkya katılıyorum bence o kadar paraya yazık be canım yinede sen bilirsinde bu arada nirdesiniz bakıyom yoksunuz bakim oklava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…