kolay gelsin.umarım istediğin gibi kınalık bulursun....kemeraltına baktınız mı? oralarda çok var......ben kınalık almayacağım... kınayı aile içinde yapmayı düşünüyoruz.Şeniz...zaten iki gün arayla iki düğün yapacağız....yeterince yorulacağım....kafamçokkarıştı
yok caNIM evi izmitten bakıcaz. ama gelinliğim istanbulda dikiliyor, zeytin burnuında. hgörümcem orda oturuyorda onun arkadaşı gelinlikçi istediğim gibi yapıcak inşallah.sanırım istanbul da ev tutacaksınız...haklısın ev kıraları gerçekten çok yüksek....gelinlik provalarına az kalmış...ben hala hazır mı alsam diktirsem mi bilemedim....ben straplez istiyom benimki açık olmaz:mymeka: diyor...ama diğerleride hoşuma gitmiyor.klava:....
kınalık yani bindallı dimi canım şakkıdıcanım bnde iki düğün yapçam ama 6 gün araylaama yinede kınamı yapçam benimkide evimizin katısında olcak zaten nişanımda öle olmuştu, ama kınalık alcam bindallıyıda akrabamızdan alcam aşkıma onuda ödetmek istemiyom çünkü herşeyi aşkım ödüyo kayınvalidem pek karışmıyo hiçbişeyesenağlama
kınalık yani bindallı dimi canım şakkıdı
ayyyyyyyyyyy kızlar çok hastayım belim tutuldu ve kıpırdayamıyorum bunuda zorla yazıyorum hafta sonu teyze kızını evlendirdik ankarada hava baya soğuk olduğu için kına günü iyi üşütüm oynayacam diye ama gördügüm kadarıyla baya yol katetmişsiniz hadi herkese iyi geceler
kadercim geçmiş olsun bel ağrısını bn çok çok iyi bilirim işalla en kısa düzelirsin
ayyyyyyyyyyy kızlar çok hastayım belim tutuldu ve kıpırdayamıyorum bunuda zorla yazıyorum hafta sonu teyze kızını evlendirdik ankarada hava baya soğuk olduğu için kına günü iyi üşütüm oynayacam diye ama gördügüm kadarıyla baya yol katetmişsiniz hadi herkese iyi geceler
günaydın kızlar.
beni hüzün basmaya başladı artık sanırım.
evden ayrılacağımı düşündükçe kötü oluyorum
hemde nasıl varya çok üzülüyorum bazen, bazende mutlu oluyorum ne biliiimBende karisik duygular icindeyim bir yandan huzun bir yandan mutluluk senağlama
evi istanbula gelince mi tutacaksınız arzu.Evet ya aynen, ben 30 gun sonra zaten istanbulda olcam allahin izniylen ilk ayrilik basliyor yani, ailemi dusununce huzun var, nisanlimi dusununce mutluluk, ben tam ortadayim ...
evi istanbula gelince mi tutacaksınız arzu.
bizde haziranın ortası gibi tutucaz.
izmitten tutucaz.Su an interneten bakiyoruz benim begendiklerime gidip bakiyor iste sonra karar vercez, simdiden tutmayi dusunuyoruz cunku daha cok isimiz var hepsini 1 ay icinde yapmamiz gerek, o yuzden, nerden tutcaksiniz evi ?
izmitten tutucaz.
haziranın biride gelinlik provalarım başlıyorkaydirigubbakcemile3
benim gelinliğin modeli belli zaten, dikilmeye başlancak sadece.Insallah istedigin bir ev ve gelinlik modeli bulursun canim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?