bugün hava çok sıcaktı...eminönüne gittim.çok yoruldum....12 kişilik .günlük kullanim için kaşık çatal takımı baktım..ama fiyatlar yüksek geldi.... almadım....
bugün hava çok sıcaktı...eminönüne gittim.çok yoruldum....12 kişilik .günlük kullanim için kaşık çatal takımı baktım..ama fiyatlar yüksek geldi.... almadım....
slm kızlar. Canım ikeada uygun fiyata çatal kaşık takımı var bn 6 kişiliğini 14tl ye almıştım çkda beğendim bi bak istersen
hayirlisi olsun daha uyguna denk gelince alirsin sende
eurovision izliyorum
6 kişilik derken nasıl?6 lı sadece kaşık mı?sanırım bu fiyata tam takım değildir ..çok ucuz olur....
canım kaşık çatal bıçak bide tatlı kaşığı indirim var 6lı aldım bn bi 6lı daha alcam
fiyat harika.delikafadulden...ama bana ikea biraz uzak..:uhm:..hiç gitmedim:çok üzgünüm:....izmir e döndüğümde bakarım..:sm_cool:.bencede 6 lı al...12 kişilik takım olur....a.s
slm kızlar nasılsınız bakalım valla kaç gündür giremiyordum ilaclarla ayaga kalktım bakalım ayyyy yazılalanları okudum bende sadece ben böyleyim diyodum aynı durum bende de var durup duruken aglamak istiyorum bide sınavlarımı var iki hafta sonra iyice sıkıldım günler geçtikçe ne yapcağımı bilmiyorum ne güzel sizler nerelerde oturacağınız biliyorsunuz ayın 1 de nişanlımın tayıni cıkacak bu yüzden nereye gitcegimi bile bilmiyorum şu iki hafta hayırlısı ile bi geçerse iyi olacak
Tatlırüya hayırlısı olsun canım balayı yeriniz. Darısı başımıza inşallah. Ama herkes o tarihte antalya sıcaktan çekilmez dediğinden bodrum düşnüyoruz biz. Hem uçak parasından yırtarız kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız bakalım valla kaç gündür giremiyordum ilaclarla ayaga kalktım bakalım ayyyy yazılalanları okudum bende sadece ben böyleyim diyodum aynı durum bende de var durup duruken aglamak istiyorum bide sınavlarımı var iki hafta sonra iyice sıkıldım günler geçtikçe ne yapcağımı bilmiyorum ne güzel sizler nerelerde oturacağınız biliyorsunuz ayın 1 de nişanlımın tayıni cıkacak bu yüzden nereye gitcegimi bile bilmiyorum şu iki hafta hayırlısı ile bi geçerse iyi olacak
merhaba kizlar...
basim cok cok agriyor. Bügün kendime nemlendirici maske aldim ve takma kirpik. sonrada gözlerim miyop oldugu icin gözlerimi kontorl ettirdim ve lens aldim dügünde lens takmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?