2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

nerdesini sorusuna cevap vermek istiyorum.. ben bütün bos vaktimi kk da geciriyorum arkadas cevremden biraz uzaklastim bilerek ve istiyerek handi derler ya nerde cokluk orda b..., isteydim isten sonra alis veris yaptim biraz erzak aldim yemek yaptim kendime filan simdi de burdayim.... hii sunu da belirteyim benim kendime ait pc yok genlede ablamlarinkini kulaniyorum.. ben ablamin alt katinda oturuyorum

ayyyyy ne güzel ozledim çalışmayı yaaaaa bende ablamın bebişine bakıyorum finallerim var onlara çalışmaya çalışıyorum artık düğün sonu çalışmaya başlarım bulursam bu arada bütün şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum allah şehit ailelerine sabır versin inş üzerimizdeki bu toz bulutu artık gider bir kaç gündür yeter bu kadar şehit verdigimiz dualarım onlarla acıkçası bugun bu olanlara canım çok sıkın içimden birşey yapmak gelmiyor

Dügün davetiyemiz icin bu yaziyi hazirladim gecen sene nisanimizdan sonra. Nisanlima söyledim cok güzel düsünmüsün dedi bende ok budur ozaman dedim alt kismidakini kendim uyarladim bir seneden beri fikrim deismeigine göre bu benim yazim olacakir insallah ...allah kismet ederse :asigim:

"Kişinin sahip olduklarının en hayırlısı:
Allah'ı zikreden bir dil, ona şükreden bir kalp
ve imanı doğrultusunda yaşamına yardımcı bir eştir
."

Mukaddes aile müessesesini kurmak için,
düzenlemiş olduğumuz düğün törenimizde
hayır dualarınızla birlikte teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır
.

daha davetiyeye yazdıracağımız metne de karar vermemiz lazım dimi, çooook işimiz var çok

fmk oldukça anlamlı olmuş canım...
dalina otelinize baktım bungalow evler çok güzel göküyor...biz balayı antalya da düşünüyoruz ama yere karar veremedik..bizde bütçemize uygun bir yer bulamazsak bungalow evleri düşünüyoruz....

fmk sen profilinde evli gözüküyon...nikah yaptınız sanırım....darısı bizlerin başına......

Nikahimizi yaptik islemler yüzünden... Nisanliyiz ama aslinda nisanli nikahli

darisi tüm isteyenlerin basina:asigim:

canım biz iki düğün arasında balayı yapmak istemiştik o yüzden ayvalık tarafını seçmiştik zamandan kazanalım diye birici düğün izmir ikincisi tekirdağ. Ama erkek tarafıyla biraz sorunlar yaşadık o yüzden balayı tarihimizi değiştirdik ama otelimizde bi değişiklik yapmadık beğendik artık diye, ben hep fethiye tarafını istiyodum ama nasip olmadı seneye artıkkaydirigubbakcemile5

sevdiğimiz yanımızda olunca her yer tatil bizim için... benimde iki düğünüm olcak 2 gün arayla..anlaşılan ikimizde.çok telaşlı geçireceğiz...

ah ah ne güzel olurdu söyle rahat güzel bir tatil dügünden sonra ama malesef balayimizi evimzde gecirecegiz ama yalniz olacagiz yani büyüklerden kimse olmicak dügün gecesi almanyaya dönüyoruz benim ailem türkiyede olmus olacak esimin aileside zaten türkiyede yasiyor... ama güzel olurda ya söyle gezmek tozmak kafaya bir sey takmamak bütün stresi üzerimizden atmak rahatlamak bakalim kader kismet nezaman ilk tatilmizi allah kismet edecek

en güzeli sevdiğinin ellerini tutmak canım..sıkma canını... sevdiğin seninle olsun tatil için bir ömür vaktiniz var....

sevdiğimiz yanımızda olunca her yer tatil bizim için... benimde iki düğünüm olcak 2 gün arayla..anlaşılan ikimizde.çok telaşlı geçireceğiz...

evet canım baya bi telaşlı olcaz hele senin yol yorgunluğunda olcak ama sonrası güzel olcak işalla aşkım hep yanımda olcak 6 aydır aşkımla görüşemiyoruz askerde olduğu için:çok üzgünüm: taaa 15 haziranda gelcek izine...... çooook beklem lazım çoook

kuzum sana balayı ne gerek sen zaten benim gibi ayrısın beraber olunda o eksik oluversin. Başbaşa kumrulular gibi evinizde ohh ne güzel:sm_cool:

ah..ahh benim sevdiğim yanımdamı sanıyorsunuz....sadece okul tatillerinde 1 hafta süre ile görüşebiliyoruz...ikimizde farklı illerdeyiz... en son 18 nisanda görüştük..çünkü düğün salonumuzu tuttuk..ondan öncede geçen yıl bayramda görüşmüştük....

ben en son ne zaman görüştüğümüzü hatırlamıyom bile aşkım dedi geçen gün 6 ay olcak nerdeyse diye:çok üzgünüm:

Canım düğün izmirde mi olcak, nereyi tuttunuz? Biz de baktık baya yere ama haftaya kesin karar vercez, h.içi olcağı için sorun yaşamayız herhalde hihoyyyt

günaydın kızlar, dalinacım balayı otelinize baktım çok güzel, biz hala karar veremedik yaa

Günaydin kizlar..

en güzeli sevdiğinin ellerini tutmak canım..sıkma canını... sevdiğin seninle olsun tatil için bir ömür vaktiniz var....

morel verdiniz icin tesekkür ediyorum

ben en son ne zaman görüştüğümüzü hatırlamıyom bile aşkım dedi geçen gün 6 ay olcak nerdeyse diye:çok üzgünüm:

bunlari duyduktan sonra sükür halime... nisanlim türkiyede ben almanyada ama yineden baya görüsebiliyoruz... 2008 senesinde 3 kere türkiyedeydin 2009 da nisanlim buraya geldi temmuzdada ben allah izin verirse türkiyedeyim dügün nedeniyle...

Bitanemle tanisdiktan sonra bütün birikimlerin türk hava yollarina gitti diye bilirim :roflol:
hem askimla görüstüm hem thy kalkindirmak icin yardimci oldum. Yaz sesonunda ucak biletler cok cok pahali oldugu icin balayi malayi yok bize zaten okadar izinimde yok. 2000 ytl bi tek ikimizin biletti zaten... pasaport cikardi 500 ytl vize islemleri yine bir ton para ursamasi da camabsi... düsünüyorumda bunlar icin harcadimiz paralari ne güzel baska bir sekilde degerlendirebiirdik... tatil evimize esya yada bana bilerzik alirdik. Ne yapalim güllü seven dikenine katlandir ama maddi yönden baya zorlaniyoruz. Heleki anlatmama gerek yok aslinda nisanlim ufacik bir maas bundanda kredi borclari ödüyor... Ailesi dügünde yardim edecek baska sekil zaten altindan nisanlim tek basina kalkmasi imkansiz..gelinlik taki salon dügünfotolari kina gecesi bohcalar bunlari buraya yazarken yine icime sikinti basti kafamçokkarıştı
Yuva kurana allah yardim edermis... Allah hepimize yardimci olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…