fmk sen profilinde evli gözüküyon...nikah yaptınız sanırım....darısı bizlerin başına......
fmk oldukça anlamlı olmuş canım...
dalina otelinize baktım bungalow evler çok güzel göküyor...biz balayı antalya da düşünüyoruz ama yere karar veremedik..bizde bütçemize uygun bir yer bulamazsak bungalow evleri düşünüyoruz....
sevdiğimiz yanımızda olunca her yer tatil bizim için... benimde iki düğünüm olcak 2 gün arayla..anlaşılan ikimizde.çok telaşlı geçireceğiz...
ah ah ne güzel olurdu söyle rahat güzel bir tatil dügünden sonra ama malesef balayimizi evimzde gecirecegiz ama yalniz olacagiz yani büyüklerden kimse olmicakdügün gecesi almanyaya dönüyoruz benim ailem türkiyede olmus olacak esimin aileside zaten türkiyede yasiyor... ama güzel olurda ya söyle gezmek tozmak kafaya bir sey takmamak bütün stresi üzerimizden atmak rahatlamak bakalim kader kismet nezaman ilk tatilmizi allah kismet edecek
ah..ahh benim sevdiğim yanımdamı sanıyorsunuz....sadece okul tatillerinde 1 hafta süre ile görüşebiliyoruz...ikimizde farklı illerdeyiz... en son 18 nisanda görüştük..çünkü düğün salonumuzu tuttuk..ondan öncede geçen yıl bayramda görüşmüştük....
en güzeli sevdiğinin ellerini tutmak canım..sıkma canını... sevdiğin seninle olsun tatil için bir ömür vaktiniz var....
ah..ahh benim sevdiğim yanımdamı sanıyorsunuz....sadece okul tatillerinde 1 hafta süre ile görüşebiliyoruz...ikimizde farklı illerdeyiz... en son 18 nisanda görüştük..çünkü düğün salonumuzu tuttuk..ondan öncede geçen yıl bayramda görüşmüştük....
ben en son ne zaman görüştüğümüzü hatırlamıyom bile aşkım dedi geçen gün 6 ay olcak nerdeyse diye:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?