saç çiçeğin gerçekten güzel bende incili işiler düşünüyorum bakalım.
el çiçeğide çok uyumlu bence çok güzel olucak, ama gelinliğini göremedim canım
amin canım çok sağol. sence o arkasında çiçek varya popo üstünde onu yandan mı alsam ki :uhm:
sağol canım çok teşekkür ederim a.s.arzucum ankaradan gelicem istanbula
sel köşe takımın gerçekten çok hoş güle güle oturun.
evet canım gördüm ben onu gerçekten çok güzel güle güle giy bende bindallı giyicem kınamdatesekkür ederim canım iyisi senin olsun pek net değil orda ama idare eder gelinligimi tel sıgdıramadım kabarık kuyruklu bişey ama üst kısmını bi ara çekip koyabilirim kına abiyemi koymustum 17 sayfadaydı sanırım bakabilirsin
tabıkı tercıh zevk meselesı cnm bende abartıya bayılırım sımdıden dıyorum acaba nasıl bı gelınlıgım olacak dıye mutlaka yanımda bırılerı olmalı kı bana dur desın yoksa bastan asagı ya parlak taslı olur heralde :roflol::roflol:
seli gelingin çok hoşmus dalina seninki biraz bana sade geldi ama sorun bende ben çafçaflı süslü püslü şeylere bayılırm allah güzel hayırlı günde giydirmeyi nasip etsin
Bu uc model arasinda kararsizim
Merhabalar benimde düğünüm 08.08.2009'da kına gecem 06.08.2009 da zaman gittikçe yaklaşıyor sanırım herkesi heyecan sarmıştır. Ben geliklik araştırması yapıyorum hala. Henüz başlamadım diktirmeye. Diğer hazırlıklarda yavaş yavaş ilerliyor işte :)
merhaba canim... olmazmi heyecan, ne gariptir ki ben gelin olacagimi yani suan nisanli bir bayan oldugumu sanki yeni yeni fark ediyor gibiyim niye öyle oldu bilmiyorum. Bu zamana kadar nisanlimin almanya dil sertifikasi vize islemleri yok esya alma ev kurma filan bana hep bir sürü stress yapi söyle tadini cikarmadim sanki bosuna hep kendimi gerdim durum... bir türlü isleri akisina birakamiyorum..
suan allahima sonsuz sükürler olsun olaylar hic de benim korkugum gibi olmadi allah hep yüzümüze güldü....
Özendigim o gelinler vardi.. simdi allahtan bir mani olmasa ben de bir gelin oluyorum... bende jeton biraz gec düstü herhalde dert ve yasadigim sikintilardan dolayi yasadigim bunalimlarimi yeni yeni atmaya basladim. Suan bir karar aliyorum insallah allah yardim eder bundan sonraki zamaniin tadini cikararak devam etmek istiyorum.
Yuva kuruyorum allahin izniyle beni artik üzmelerine izin vermek istemiyorum... Suan cok duyguluyum bunun da sebebini bilmiyorum herhalde kafayi yemek üzeryim :sm_confused: öyle seylerle bas etmek zorunda kaldim ki bundan sonra huzur istiyorum..... bukadar duygusallik yeter Ben mutluluyum arkadaslarTüm kalbimle allah isteyen herkeze yuva kurmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?