gusma len bide o günama o gün istemede oldugu gibi midem yine bulanacak heycandan biliyorum kafamçokkarıştı
mutululukrecetem en yakınlarda sırada sen varsın sıkma canını ben 26 yaşımdayım birgün olsun yani bi amcamlarda dayımlarda annemsiz yatmış değilim ankaradan edirneye gidiyorum beni görün teselli bulun ve ben çok sulu gözlüyüm sıkma canını sen üzülünce anacığında üzülür kimler üzülmüyorki ama hayatını kanunu bu herşey hakkında çok güzel olacak buna inan ve o son dedigin seyleri iyi değerlendir canım
ben geldimopuyorumnanaktan....antalya ya gittik,geldik...nikahım kıyıldı,aile cüzdanını benkaptımzemuszemus..ayağına da ben bastım..:lepi:.zaten başka bir ihtimal olamazdı.. lmaz:.beyaz eşyalar alındı,oturma odası ve yatak odası da alındı.kaydirigubbakcemile5..gerisi duruyor...perdeler ,halılar,salon takımı,yemek odası..evlendikten sonraya kaldı..CADIARZU
ilceside güzeldir ya, en azindan daha sakin olur sırnaşık şey
benim son üc günüm.. yarin valizleri tekrar elden gecirecegim.. gelinlik ayakkabisi almistim onlarida yerlestirmem lazim, sonra ver elini antalya opuyorumnanaktan
askim bizi alacakmis havaalanindan zemuszemus
selam kızlar.benim düğünümde 08/08/2009 tarihinde.bende çok heyecanlanıyorum.zaman yaklaşıyor.herkese mutluluklar diliyorum şimdidennnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?