• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

herkese slm pazartesiden beri edirnedeydim evime gittime kızlar çeyizlerim gitti evi temizleyip bir odamı yerleştirdim koçiş için gerisini kutular içerisinde bıraktım geldim dügünden sonra yerleştirecem çünkü tekrardan taşınacam lojman yüzünden içim biraz buruk hiçbirşeyim yerli yerinde değil sadece güneşliklerimi diktirdim taktım eşyalarıma güneş vurmasın diye o kadar oturma grubunu aldım beyaz eşyamı aldım halıları burdan kargoya verecegiz edirne tek kelimeyle el yakan bir memleket ankarada mesela 1ytl olan birşey abartısız söylüyorum orda 5 ytl valla zor bir memleket ama şirin biryer günler geçermi orda bilmiyorum kendimi o kadar yanlız hissetimki koca şehirde tanıdık kimsen yok ve bende ilk kez evimden ayrılacam bu daha da zor FMK inş yerine ulaşmıssındır hasret gider onlarla seni şimdi daha iyi anladım canım gurbetlik zormuş

kader bitrkaç gündür girmeyince acaba edirne ye gitti mi diye düşündüm...ne güzel bir çok şeyi halletmişsin..lojman işini anlamadım..yeni mi çıktı..yani evi tututunuz sonra lojman mı çıktı..herşeyin hayırlısı....

kızlar iki gündür profilime resmimi eklemeye çalışıyoruz..hata oluyor..eklediğimde sizi haberdar ederim..
adaşım büyük olasılıkla varmıştır evine....

evet artık çeyiiz toparlandı..kutulandı...nişanlım ve babası geldi..minibüse doldurduk.ve çeyizlerimin antalya yolculuğu başladı.. bu arada nişanlımıda gördüm ....biraz zayıflamış...umarım kazasız belasız giderler..bugün aklıma ne geldi....okulda bir öğretmen arkadaşımınız ablasının çeyizi bu götürülürken kaza geçeirmiş ve nişanlısı ölmüş...allah sevdiklerimizi başımızdan ayırmasın...bir ara annemde babamda gözleri doldu..çeyiz minibüse yerleştirilirken....

niyee kimse yooooookkk? mafoldumben profilime resmimi ekledik...:dance:beni merak edenler hadi profilime...:sm_cool:adaşım özellikle sen istiyordun....delikafadulden

tatlış daha lojman çıkmadı iki aya kadar çıkacağı söyleniyor maglum yeni evlenidiğimiz için birde düğünün her masrafını biz yaptığımız için lojmanın çıkmasını istiyorum şimdilik bir ev kiraladık temizledik baştan aşağı eğer lojman çıkmazsa badanası olacak kiraladığımız evin o yuzden bende koçiş için bir odayı yerleştirdim biraz mutfak malzemesi çıkardım bıraktım geldim öyle anlıyacağınız kızlar kandiliniz mübarek olsun valla ben kafayı yemek üzereyim 17 gündür bi ilaç içtim arkası kesilmedi adet oldum bitti ama bu lekelenme olayı bitmiyor 17 gündür sürüyor 4hapım kaldı bakalım 2 ci kutuda ne olacak tatlış şimdi bakmaya gidiyorum çünkü bende merak ediyorum seni bu arada allah kazasız belasız yerine ulaştırsın ne kadar güzel kayınpederin ilgileniyor benim bir çeyizim gitti hemde kargoyla onun ailesi hiç yardım etmedi varya koçiş üzülmeyeçegin bilsem düğüne gelmelerini bile istemiyorum ayyyyyy onlar yüzünden o kadar doluyum ki

profilin çıkmış yorumu oraya yazdım maşallahın var en kilolu olanınız benim valla

SEL evin çok hos döşenmiy bende pembe ve lila hastasıyım senikilerinede bayıldım güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allahım

fmk sanırım ya işlerle ugraşıyon yada net yok orda eeeeeee kolaymı herkes koşusturken sen calışıyordun sıra senin ev teleşında allah yardımcın olsun ama yanlız bırakma dalinada ayrıldıktan sonra sende yanlız bırakma tatlış kız sen nerelerdesin AĞUSTOS GELıNLERı nerelerdesiniz bizim şu lısteyi öne çekmek lazım kimler en önde bakalım bana son 17gün topiği açtığım ilk güne bakıyordum da daha 4ay var derken zaman nasılda akıp gidiyor allah yardımcımız olsun

tatlış kız nerelerdesin fmk gelmiyor sende gittin işlerinmi var canım fmk sanırım bulunduğu yerde net çekmiyor neyse bekliyorum topigin güzel alımlı gelinleri yanlız bırakmayın

Back