2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

benim için 6 gün kaldı...ilk düğünüme 6 gün ikincisine 8 gün kaldı.bende de heyecan yok...tam tersibu akşam canım sıkıldı biraz...
sıkma canını hayatım boşver herşey olacağına varıyor.

bana da arkadaşlar soruyor neler hissediyorsun diye inan birşey yok sanki ben gidecek gibi değilim

kızlar bana istanbul yolu gözüküyor..atama işlemleri için okula gitmem lazım..ve ordaki milli eğitime ..bu sene ilk defa eş durumu atamalarını 2-3 hafta öne çektiler...o nedenle bende sıkışıyorum.çünkü biz işlerimizi balayını ona göre ayarlamıştık.....hayırlısı atamam olsunda....

slm herkese tatlırüya mobilyalarını çok beğendim canım güle güle kullan bilirim o tayın işlerini hakkında hayırlısı olsun gönlünden geçeni allah nasip ettsin ayyyy bende de sorunlar tam gaz devam ediyor 11 günüm kalmasına rağmen hiç heyecan yok bazen sanki evlenecek ben değilmişim gibi geliyor allah yardımcım olsun tek istediğim huzur allahım sıkıntıda ve zor da olana sen yardım et amin

niye kimse yok???mafoldumben

yarın akşam atama işlemleri için istanbul'a gideceğim....çok ararsınız ama beni...:dilcikar:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

Salon takimlarimizi aldik bu gün ve evimizi ilk kez gördüm:kedi: cok begendim:kedi:

yarin gelinlik ve damatlik icin kosturacagiz, sonra yatak odasini alacagiz, zamanimiz olursada alyanslara bakacagiz

evinde güle güle oturmak nasip olsun...opuyorumnanaktanmobilyaları nereden aldınız...resimlerini bekliyorum,eminim ki çok güzeldir...biz sanayi gibi bir yerden bakmıştık...kolay gelsin...

evinde güle güle oturmak nasip olsun...opuyorumnanaktanmobilyaları nereden aldınız...resimlerini bekliyorum,eminim ki çok güzeldir...biz sanayi gibi bir yerden bakmıştık...kolay gelsin...

istikbalden aldik canim, dedigin sanayin orda..Dokuma diye geciyor zaten..

bu gün öldüm öldüm... nikah islemleri icin ordan oraya kosturduk olamaz böyle bir sey.. sonra beyaz esyalari getirdiler ordan oraya kostur onu al bunu getir.. neydi bu ya..

yarin insallah yatak odasini ve damatligi hal edecegiz..

kolay gelsin mutlulukreçetem heralde en rahatınız benim bir oda yerletirdim oturma grubu alarak o kadar diğer odalar bomboş inş benimde birgün evim olur biz lojman yüzünden beklemedeyiz bu yüzden hiçbirşey almadık henuz mobilya olarak bu arada gün yaklaşan arkaşlar nerelerdesiniz heyecan nasıl tatlış kolay gelsin valla fmka tam gitti sende gitme bari canım yaaaaaaaa

bende de hiç heycan yok, herşey relax.
bütün işlerimde tamam sadece düğünü bekliyoruz

bende atama işlemleri için istanbul a gittim geldim...dualarınıza ihtiyacım var... eş durumu tayinimin çıkma ihtimali çok az...bir iki sene ayrı geçirebiliriz...canım çok sıkkın... antalya ya sadece 8 okul ve 8 kişi açık göstermişler...ve puan üstünlüğüne göre atanıyor..benim yılım fazla olmasına rağmen okul i,stanbulda olduğu için puanım az...yani benden daha az öğretmenlik yapan biri okulu daha iyi puan veriyorsa puanı çoksa o atanır..ve büyük olasılıkla ben antalya ya gelemem...atamam çıkmazsa 1 yıl daha tayın için istanbul da kalırım...eşim antalya da... o kadar çok var ki eş durumu ile tayin bekleyanler...1 -2 sene ayrı kalanlar...

aranıza bende katıldım düğün günüm 2 ağustos,ve heyecandan stresten evlenemeden gidecem öbür tarafa

hoşgeldin sedaantalya hayırlı olsun şimdiden sanada çok heyecan yapma canım tadını çıkarmaya bak

tatlırüya allah yardımcın olsun aynı durumda ablamda ilk evlendiği sene öyle olmuştu zor ama bir sene öyle ayrılıktan sonra şimdi çok şükür birlikteler bekleyenlere allah sabırlar versin bu arada kına elbiseni hala göremedik kız ne zaman koyacan bekliyorum fotoları kızlar 6gün kaldı netcezzzzz gayrı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…