2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

hos geldin adasim..
öyle benim valiz hazir gibi.. bide iki tane bos valizim var biri nisanlimin biri benim.. dönerken lazim olacak..onlarin icinde ne koyup götürsem bilmiyorum ki bos bos da gitmezki..

abimlerde bugün sila yolunda.. almanyayi bitirmisler allah yolarini acik etsin arabayla yolculuk zor allah kaza bela vermeden varirlar insallah.. hemen hemen ayni zamanda varmis olacagiz cumartesi annem babam abimler ve bana kavusuyor.. allah izin verirse

ailene kavuşmana az kalmış...kazasız belasız hadi bakalım...haklısın o boş bavulu doldurmak lazım....a.sbizim çeyz serili olduğundan konu komşu geliyor onlarla uğraşıyoruz....delikafadulden

isin zor adasim.. cay yap yaninda pasta ver komsularla akrabalarla lak lak et..

bunlar beni de bekliyor.. biz bide kalabalik olacagiz abim yengem yegenlerim.. offfffffffffffffffffffffffff
düsündükce fenalik basiyor..

yok kız öyle değil..:bbo:. birşey ikram edilmiyor...öyle olsa ölürüm ..çünkü sadece mahallede 70 eve dağıltı..her evden en az bir kişi gelir...ikram olsa .kafamçokkarıştı...geliyorlar çeyize bakıp gidiyorlar...

caus mu vardi.. ben göremedim.. valla cok yazik ya cok da üzüldüm.. kötü bir sey mis gibi bukadar insan gözetlemek olmaz ki

bu akşam evde ilk defa gelinliğimi giydim.. moralim bozuldu... ütü gerekiyor..neyse bu o kadar önemli değil..ama benim gelinliğin yan tarafı biraz kalkıktı.. oraya biz iki kat yapmıştık ..bir kat güzel durmamıştı..o nedenle iki kat yapmıştık..kadın toplu iğne ile tutturmuş.. dikmemiş.. gelinliği giydiğimde zaten altaki bozulmuştu.. toplu iğne çıkmıştı.. yanlışlıkla diğer katıda çıkardık..dikili sandık..elimizde kaldı.. salak kadın o kadar para verdik.. şimdi bir gelinlikçi bulmam lazım hem ütü hem dikiş için...

Evet arkadaşlar dün bizim nikahımız kıyıldı o masaya oturmadan önce hiç heyecan filan yoktu hatta herkes dalga geçiyordu nasıl bir gelinsin diye ama o masaya oturduktan sonra ve imzayı atıktan sonra çok tuhaf oldum ya titriyordum heyecan dan sonra anneciğim ağladı mutluluktan herşey çok güzeldi ya yarın da memlekete gidicem düğün hazırlıkları için evimi düzenledik öğlenden sonra da gelinliğimi almaya gidicem inşallah düğün de güzel gecer :)) Size nikahdan bir kücük görüntü geri kalanı da albümüm de :)) allah herkesin mutluluğunu daim etsin

Eklentiler

• $İsmail Arzu Nikah 001 - Kopya.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 44

dün gece gec yattim sabahta erken uyandim.. calismiyorum bugün izinliyim..
gelinlik icin üzülme dikmeye unutmus akilli hemen cik diktirirt onu canim.

allah mestu etsin canimm. sen ne kadar sirin bir kizin allahim bebek gibi yüzün var kara kiz seni

canım çok şeker bir kızsın..allah mesut etsin..birbirinize yakışmışsınız...

adaşım bu gece mi yola çıkıyon?sanırım gittin.. iyi yolculuklar..kazasız belasız ailene kavuş canım...şimdi seni tatlı bir koşuşturma bekliyor.......

Arzu'cum cok sekersin sen ya, bakmaya doyamadim allah bir yastikta kocatsin sizi, cok tatlisin yazemuszemus

Fmk güzel bacim benim, hayirli yolculuklar dilerim sag saglim varirsin insallah

gece 11 de cikacaz 11.30 filan alnada oluruz enistem beni alana birakacak 1.30 da ucak kalkiyor

yüküm biraz agir geldi 6 kilo fazlam var

daha burdasin :)))

kilosunu 8 eurodan hesapliyorlar canim, iyi biri cikarsa belki sorun etmez.. bide gece ugrasmak istemez :))

valla bende ki bu rahatlik ne dir anlamadim allah hayir etsin bavullar duruyor holde cikarsam icinden bir seyler olacak ama canim bir sey yapmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…