bu akşam evde ilk defa gelinliğimi giydim.. moralim bozuldu... ütü gerekiyor..neyse bu o kadar önemli değil..ama benim gelinliğin yan tarafı biraz kalkıktı.. oraya biz iki kat yapmıştık ..bir kat güzel durmamıştı..o nedenle iki kat yapmıştık..kadın toplu iğne ile tutturmuş.. dikmemiş.. gelinliği giydiğimde zaten altaki bozulmuştu.. toplu iğne çıkmıştı.. yanlışlıkla diğer katıda çıkardık..dikili sandık..elimizde kaldı.. salak kadın o kadar para verdik.. şimdi bir gelinlikçi bulmam lazım hem ütü hem dikiş için...
Evet arkadaşlar dün bizim nikahımız kıyıldı o masaya oturmadan önce hiç heyecan filan yoktu hatta herkes dalga geçiyordu nasıl bir gelinsin diye ama o masaya oturduktan sonra ve imzayı atıktan sonra çok tuhaf oldum ya titriyordum heyecan dan sonra anneciğim ağladı mutluluktan herşey çok güzeldi ya yarın da memlekete gidicem düğün hazırlıkları için evimi düzenledik öğlenden sonra da gelinliğimi almaya gidicem inşallah düğün de güzel gecer :)) Size nikahdan bir kücük görüntü geri kalanı da albümüm de :)) allah herkesin mutluluğunu daim etsin
allah mestu etsin canimm.sen ne kadar sirin bir kizin allahim bebek gibi yüzün var kara kiz seni
Evet arkadaşlar dün bizim nikahımız kıyıldı o masaya oturmadan önce hiç heyecan filan yoktu hatta herkes dalga geçiyordu nasıl bir gelinsin diye ama o masaya oturduktan sonra ve imzayı atıktan sonra çok tuhaf oldum ya titriyordum heyecan dan sonra anneciğim ağladı mutluluktan herşey çok güzeldi ya yarın da memlekete gidicem düğün hazırlıkları için evimi düzenledik öğlenden sonra da gelinliğimi almaya gidicem inşallah düğün de güzel gecer :)) Size nikahdan bir kücük görüntü geri kalanı da albümüm de :)) allah herkesin mutluluğunu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?