• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

canım hoşgeldin...çok geçmiş olsun nazara geldin sanırım...umarım kısa zamanda atlatırsuın...gelinliğin terzi işini daha halletmedim.. seni gördüğüme çok sevindim hemşom...senin düğünüde az kaldı...sanada mutluluklar...

Son Günümden herkese Merhabazemuszemus

Heycan bana da geldi nihayet.. hic uyuyamadim desem iyidir, bide solaryuma gittim feci yandim ama degdi :kedi:
Nisanlim sabahtan beri mesaj cekiyor ve ariyor.. Onu hic böyle heycanli görmedim zemuszemus
az kaldi azzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

Son Günümden herkese Merhabazemuszemus

Heycan bana da geldi nihayet.. hic uyuyamadim desem iyidir, bide solaryuma gittim feci yandim ama degdi :kedi:
Nisanlim sabahtan beri mesaj cekiyor ve ariyor.. Onu hic böyle heycanli görmedim zemuszemus
az kaldi azzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım kolay gelsin..herşey yolunda gitsin...gönlünce olsun...iyi haberlerini bekliyoruz....

eee kızlar artık bizim ayımızda geldi sayılır.
sanırım herkeste heycan dorukta, heşeyler hazırdır.
benim herşeyim bitti 10 dakika sonra 6 gün kalıyor evlenmemize.
ama bende heycanın h si yok niye ki :delphin:

bugün çarşıya gittik...bindallımı,sepetimi,tepsimi,kına...aldık....aslında bindallı almayı hiç istemiyordum...bir kere giyilip dolapta bekleyecek...annemin ısrarları üzerine aldım...kınam evde olacağı için gerek duymamıştım...
akşamleyin de birazcık canım sıkıldı...sanırım eş durumu tayiniyle antalya'ya gidemiyorum...bakalım hayırlısı...

eee kızlar artık bizim ayımızda geldi sayılır.
sanırım herkeste heycan dorukta, heşeyler hazırdır.
benim herşeyim bitti 10 dakika sonra 6 gün kalıyor evlenmemize.
ama bende heycanın h si yok niye ki :delphin:

benim için 6 gün kaldı...ilk düğünüme 6 gün ikincisine 8 gün kaldı.bende de heyecan yok...tam tersibu akşam canım sıkıldı biraz...

Back