gelinliğin harika olmuış canım benim, çok çok güzel, sanada çok yakışıcak valla yaaa
bende bu hafta sonu moblyalar gelicekti ama maalesef mobilyacı yetiştiremediği için gelemedi.
perşembeye kaldı zaten cumartesi çeyiz sericez anca yetişir.
bu arada kına değil ama düğün iptal olabilir bizim, nişanlımın amcası ölüm döşeğinde ona kafam çok bozuluyor
bişey derdim şimdi ama neysesendede aksilikle bas göstermeye baslamis.. nazarmi geldin canim benim.
gecmis olsun amcanin nesi var.. ne kadar zor bir durum. Bi yandan hasta olduguna üzülüyor bir yandanda icinden benim evlenecegim zamanimi buldun diyesei geliyor. Hayirlisi insallah kötü bir sey olmaz. dügününüzü yaparsiniz.
Allah hepimizi kötülüklerden kazadan beladan hastaliktan korusun
aslında tam tersi biliyor musun, ben sadece amcasını kafama tamıyorum çünkü dış kapının dış mandalı benim için.sel bir sey diyecem taktir ettim seni... demek sende de böyle bir olmsuzluk morel bozucu seyler olmus cirkirkin kalp kirici seyler söylenmis amca ama sen masllah.. yani ben olsam bunu kafam taka taka deli olurdu. Sen demek daha sakin bir insansin ve böyle olmanda cok güzel. Biz burda okadar dert yanarken senden hic böyle bir sey duymadim.. Bende keske bukadar tez canli bir insan olmasam..
Bu tarz konusmalari cahilige vereceksin sende öyle yapmisin zaten.. aferim sana.. insallah 20 daha dayanir
haklısın canım işte ama benimkinin babasıda vefat ettiği çin ne bilim yaa salla.ileri geri konusmustur kayinvaldecik... yapman gereken kendini ezdirmemen ve hic bir lafin altindada kalmaman nisanlinida yola getirmek sizin artik ayri bir aile annesi babasi ayri bir aile oldugunu aklina soksun.
selim ben uyumaya calismaliyim.. sende takma kafana biz polyanacilik oynayalim..
bende bazen cok cok dodugum zaman buraya yaziyorum icimi döküyorum sonra geri siliyorum
insan rahatliyor)
2009 ağustos benimde ay ımmmm zemuszemus
bekliyoruz canim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?