2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

XXXXXXXXXXXXXXXXXxx

neyse nolur nolmaz diye siliyorum...

Son düzenleme:
bugün dışardaydım.. çeyiz için birşeyler aldım.. çeyiz serildi ama eksikler hala var..ufak tefek eksikler onları tamamlamaya çalışıyorum.. bulaşıklık ve borcam aldım....

kızlar benımde dugun 09,08,09 ama bende tık yok.hala ınanamıyorum.hersey tamamlandı ama gelınlıgım dıkılıyor onu haftaya alıcaz....gelınlıgım bıtmedıgı ıcın ınanamıyor olabılırımmm hihoyyyt

hoşgeldin canım.a.s... seninde düğününe az kalmış... gelinlik provalarıda heyecanlı geçer....

kızlar bugün kan tahlili sonucu mu almaya gittik.. kafayı yiyordum... tekrar evrak istedşiler.. sanki istanbul a gidicem...sonucumu alamadım...sinirim tepemdeydi.....ordan buraya koişturdum...hatta bayan bir nikah memuruyla konuştum ve dedi ki,,, çiftler sağlık raporu çıkarmak zorunda değil... isterlerse yaptıtırlar diye madde varmış...sağolsun çok yardımcı olmaya çalıştı......ilk defa sana söylüyorum dedi..tabiki gerekli evrağı veremedi ikametim ist. olduğu için...istanbulda bile bu kadar uğraştırmamıştı...

dügünümüz ayni günde canim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

iyi aksamlar.. adasim nikah öncesi saglik kontrolu mecburi bir sey degil, ben bunu biliyorum kimse seni muayene olmak icin zorlayamaz.. ve allah kokusun ciftlerin birinde kötü bulasici bir hastalik olsa bile isteyen istedigi kisiyle evlenmekte özgürdür. Saglik kontorlü güzel bir sey bilmeyenlere saglik ocaginda aile planlamasiyla ilgili bilgi de veriyor.. ama mecburi bir sey degil.
Ne kadar tantanali oldu senin tahlillerin sakiz gibi usatilar devlet meselesi oldu keske herzaman böyle titiz calisaylar..
bende az önce temizlik yaptim bir yigin ütü beni bekliyor dört tane nevresim takimi burus bursu kocaman nasil ütülicem okadar seyi ya basim da agiryor.

haklısın..benim tahlillerim artık devlet meselesi oldu....sinir oldum alamadan geldim zaten....aaa söylemeyi unuttum,bugün saçlarıma gölge yaptırdım.:sm_cool:..ben beğendim....
çeyiz topiğinde gördüm ütülenceklerini..kafamçokkarıştı..kolay gelsin...nevresim ütülemekten nefret ediyorum....duvarı boyarken çok cici çıkmışssın.yerimseniben.kartpostal gibi duruyor.sositososito...

merhaba kizlar nasilsiniz.. vallah o kadar yogunum ki... bütün esyalarimi topladim, valizimi tekrar actim tekrar hazirladim cünkü üc kisinin toplam kilo hakki 60 kilo.. kendi ceyizimi mi götüreyim üst bas mi götüreyim sastim kaldim.. artik giyeceklerden kistim.. bir daha ki geldigimde götürürüm.. yemek takimi almistim burdan cok severek ama onu da birakmak zorundayim malesef.. off offff.. surda 9gün kaldi ucmama

ayni dert bendede var m.recetem.. evde halen yapilcak is cok ben koltuga uzanmis kk ya takiliyourumm.. bide giyecek dogru dürsüt cok az seyim kalmis eskimis hep sinir oldum iki kot iki kapi bir etek.. bide penye filan offf sinir oluyorum.. bizimde dönüste cok yükümüz olur ne mok yicez bakalim artik.. yatak örtüsü perde bataniye pike tamimimi getirmek istiyorum.. bide gelinligimi kocisin de esyalari olacak of yaa ne zor bir sey bu böyle..

m. reçetem ve adaşım kolay gelsin size...eşya ayarlamak zor oluyor...birde taşıması...adaşım türkiye ye dönmene çok az kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…