:roflol:ben geldim..bir kaç gündür giremedim....temizlik vebiraz da canım sıkkındı...neyse hiç girmeyelim bu konulara malum konular...davetiyem geldi elime ulaştı..pek beğenmedim ama olsun..nişanlım beğenmiş:asigim: ondan pek sesimi çıkarmadım....bir ara kardeşime eklettiririm resmini....bu ara da profilime çalıştıpım okulun resmini ve köpeğimin resmini ekledim bakmak isterseniz uğrayın :dance:....belki bir ara kendi resmimi de eklerim o zaman sizi haberdar ederim... :kedi:
kader iyi kaçamak yapmışsın bir günlük de olsa... :lepi:
bugun istediğim temizlik robotunu aldım...gitti paracıklarım....mafoldumbeniyi ki çalışyıorum işim var... :sm_cool:şimdiden ağustos maaşını bekliyorum....sositososito
bir de nişanlımın damatlığı için para yollaıdm 750 liracık.... içim yanıyor...ahhh ahhh.... kaydirigubbakcemile3
kader iyi kaçamak yapmışsın bir günlük de olsa... :lepi:
bugun istediğim temizlik robotunu aldım...gitti paracıklarım....mafoldumbeniyi ki çalışyıorum işim var... :sm_cool:şimdiden ağustos maaşını bekliyorum....sositososito
bir de nişanlımın damatlığı için para yollaıdm 750 liracık.... içim yanıyor...ahhh ahhh.... kaydirigubbakcemile3