• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

mutluluk recetem hos geldin.. davetiyelerin hayirli olsun. nasil begendin mi davetiyeyi.

Canim üzülme bunlar dügün öncesi hep gerginlikler.. insan gergin oluyor takma kafana..

davetiyeleri beraber begendik nisanlimla bu gün msn'den gösterdi cok begendim, resimden cok daha farkli duruyor.

evet gercekten öyle.. ablami takmamay calisiyorum ben cenemi tutsaydim daha iyi olacakti ama olan oldu sinir aninda kendime hakim olamiyorum

davetiyeler gercekten öyle nette göründügünden farkli oluyor. Bende nette görmüstüm sadece bazi davetiyeler nette daha güzel cikiyor ama gercegi kötü oluyor bazilari daha basit görünüyor nette orjinali güzel olur.

evet gercekten öyle.. ablami takmamay calisiyorum ben cenemi tutsaydim daha iyi olacakti ama olan oldu sinir aninda kendime hakim olamiyorum

davetiyeler gercekten öyle nette göründügünden farkli oluyor. Bende nette görmüstüm sadece bazi davetiyeler nette daha güzel cikiyor ama gercegi kötü oluyor bazilari daha basit görünüyor nette orjinali güzel olur.

bende annemle cok tartisiyorum bu siralar.. ama cok gerginim.. dügün öncesi normal sanirim ama insan iste kafasina cok takiyor..

bende annemle cok tartisiyorum bu siralar.. ama cok gerginim.. dügün öncesi normal sanirim ama insan iste kafasina cok takiyor..

malesef.. tartismadan sonrada pisman oluyorum keske söylemeseydim diyorum ama laf agizdan ciktiktan sonra is isten gecmis oluyor..

sende altan almaya calis benim gibi herseyde parlama. annelerimizden ayzri yasayacagiz kiymetini bilelim. sonra ahlar fahlar etmeyelim

malesef.. tartismadan sonrada pisman oluyorum keske söylemeseydim diyorum ama laf agizdan ciktiktan sonra is isten gecmis oluyor..

sende altan almaya calis benim gibi herseyde parlama. annelerimizden ayzri yasayacagiz kiymetini bilelim. sonra ahlar fahlar etmeyelim

zaten benimki 2dakika sürüyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 fazla dayanamam ben küslüge kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İşte kızlar buda bizim davetiyemiz :asigim::nazar:

Eklentiler

• $06072009219.jpg
    $06072009219.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $06072009220.jpg
    $06072009220.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 31
Günaydin.. ne oldu durgunlastik burasi..?

Kizlar gelin adaylari huhu

fisfisfis niye kimse yok.. adasim antalaydamisin yoksa?

kader
eda
sel
mutlulukrecetem
giresunlu arzu
dalina ve diyerleri
hic kimsecik yok :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ben geldim pazar günü canım çok sıkındı ablamın eşi bartınlı oraya gittmişlerdi onlarında evleri sahile 10dk mesafeyle ablama canım sıkın diyince çıkın gelin dedi denize falan girip rahatlarısın düğün streesidir dedi babamı ikna ettik ve gittik bugün geldik çok iyi geldi bu kaçamak doğrusu bu arada maşallah ağustos gelinleri tek tek kayboluyolar nerelerdesiniz bende şimdi içimden topik baya ilerlemiştir bu gözlüklerle zor okurum diyodum ama iki sayfa ancak kızlar çok mu yogunsunuzzzzzzzzzz bakim hı

hos gelin oh denize girdin demek ne güzel.. bende hic bir yogunluk yok ama kimse olmayinca kendi kendime sohbet etmek zor tabi...

bende hic bir sekilide ne olmumlu ne olmusuz bir gelisme yok hersey normal seyrediyor monoton bir sekilde.

Hii nisanlim kilo vermedigi icin kompleksli biri oldu bunun disinda bir sey yok. Sayamde adami kompleksli de ettim ya aferim bana. Öz güvenini geri kazanmasi icin elimden geleni yapacam ama burdan agri elim ayagim bagli.. acina ölüyor kilo veremiyor nasil bir diet uyguluyor bilemiyorum bir yerde bir yanlislik var ama cözemedim askim benim.. koca bebegim cok cok seviyorum tontisimi allah nazarlardan saklasin allah bozmasin

saate te gec oldu benim yatmam gerek bu bugün zor dayandim mesai bitsede gitsem diye saate baktim durdum geberiyordum uykusuzluktan suanda uykum var

kadercim sen topikleri gez yarin insallah konusruz

Back