How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

adaşım benim babanda öyle demişti...açık bir gelinlik alma diye...ama şimdiye kadar straplez giyemeyen ben gelinliği öyle seçtim...ama nişanlımı çok zor ikna ettim...ama böyle giymem bir açıdan iyi oldu...nişanlımın ailesi mutasıp...annemlerde benim baskıyla kapanacağımı sanıyor..ne kadar hayır desemde...annem gelinliği ilk gördüğünde nişanlın gördü mü dedi ? bende evet dedim.. bir kaç gün sonra diktiriyorum dedimde annem itinayla o gelinliğimi diye sormuştu...aileme güzel bir mesaj oldu..ama anlayana...

adaşım benim babanda öyle demişti...açık bir gelinlik alma diye...ama şimdiye kadar straplez giyemeyen ben gelinliği öyle seçtim...ama nişanlımı çok zor ikna ettim...ama böyle giymem bir açıdan iyi oldu...nişanlımın ailesi mutasıp...annemlerde benim baskıyla kapanacağımı sanıyor..ne kadar hayır desemde...annem gelinliği ilk gördüğünde nişanlın gördü mü dedi ? bende evet dedim.. bir kaç gün sonra diktiriyorum dedimde annem itinayla o gelinliğimi diye sormuştu...aileme güzel bir mesaj oldu..ama anlayana...

ne diyim tek korkulari bu olsun şakkıdı

zamanla düzelir hayatım zaman gerek ama. senin mutluluğunu görünce zaten isteselerde dayanamayıp düzelirler.

hemen çekip fotoyu geliorum canım

adaşım demek sen 1 yıldır adet görüyodun ve söylemedin..kafamçokkarıştı.msj okudum ama sonra yorum yapamadım...hiç mi korkmadın paniklemedin..annen çamaşırında leke görmedi...

adaşım demek sen 1 yıldır adet görüyodun ve söylemedin..kafamçokkarıştı.msj okudum ama sonra yorum yapamadım...hiç mi korkmadın paniklemedin..annen çamaşırında leke görmedi...

yok paniklemedim.. okulda ders filan görüyorduk yani olacagini biliyordum arkadaslarimda olmustu hazirlikliydim yani... leke de göremiyordu cünki ben ilk elimle yikiyordum kurutuyordum öyle kirli sepetine atiyordum.. niye böyleyim bilmiyorum ne bilim belki anneme söylemye utandim bilmiyorum abalm söylemisti hatirliyorum ben daha kücüktüm tabi gizli gizli konusuyorlardi ablam agamisti bide onu da hatirliyorum agalancak ne varsa.. ozaman bile anlamistim konunun ne oldugunu benden kacarmi sengözlerimebaksanab
evde annemle birlikte ben haric 3 bayan yasiyordu pet filan problem olmadi banyoda nerde yerini biliyorudum eee 4 bayan yasayan evdede fark edilmiyor kim ne yapiyor kapali kapilar ardinda

kızlar yalnız şalvarı şuan elimde değil, paçaları geçmedi ayağımdan çok dar geldi o yüzden altımda pijama var güleyin tamam mı? :)

adaşım senin bindallın yok galiba...benimde olmayacak...benim kına evde aile içinde olacak...dışarda veya salonda olsaydı mecbur alırdık..

selcim güzelmis... kizma ama ben görür görmez güldüm pijamani hemencik fark edi verdim ne cakalim ama

adaşım senin bindallın yok galiba...benimde olmayacak...benim kına evde aile içinde olacak...dışarda veya salonda olsaydı mecbur alırdık..

yok bindanlim henüz istesem alirlar ama ne gerek var ben bindanli istemicem. Kina gecesi evimizin avlusunda olacak müsait orasi. Abiye istiyorum kina gecesi icin kina yakilacagi zaman üstümü deistirip annemin gelinligini giymek gibi bir fikir ucusuyor kafamda, bide duvagi da var annemin uzun yere kadar onunlada yüzümü örtemek isterim bakcam bi gideyeim denicem annemin gelinligini kuru temizlemeye veririm belki biraz daraltirma ister bilmiyorum ...gelinligi de tarlatanli degil düz kesim.. Annemin duvagi selin gelinligine iyi gider aslinda kuyrukdaki tül gibi.

yok bindanlim henüz istesem alirlar ama ne gerek var ben bindanli istemicem. Kina gecesi evimizin avlusunda olacak müsait orasi. Abiye istiyorum kina gecesi icin kina yakilacagi zaman üstümü deistirip annemin gelinligini giymek gibi bir fikir ucusuyor kafamda, bide duvagi da var annemin uzun yere kadar onunlada yüzümü örtemek isterim bakcam bi gideyeim denicem annemin gelinligini kuru temizlemeye veririm belki biraz daraltirma ister bilmiyorum ...gelinligi de tarlatanli degil düz kesim.. Annemin duvagi selin gelinligine iyi gider aslinda kuyrukdaki tül gibi.

hatırladım annenin gelinliği bence güzel olur.:lepi:..ben anneminkine giremem...:kedi:

aslında çok güzel bir fikir değişik olur yaaa, ya da ilk gelinliği giy kına yakılırken abiye giyersin oda olabilri.
ama benim o kuyruğundaki tül puanlı simli yani küçük küçük benekleri var, düz istiyorum ben tülünü bakalım nasıl bişi olcak çok merak ediyorum
olmazsa pijamanla çık kaydirigubbakcemile2daha otantik olurnaniknanikadaş nasılda farkettin..çakal seni:jeyyar:..ben pijama olduğunu fark etmedim..sen söyleyince farkettiim...:mymeka:
valla komedi olur heee, düşünsene pijamalı gelin diye adım çıkar :roflol:

Back