How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ben geldim... uyuyamadım...belki kader gelmiştir dedim...bilmişim...sen spor yap sonrada götür pasta börekleri ...afiyet olsun...ne güzel koçiş diyon sen öyle...darısı bizlerin başına...koçiş diye diye başlarını şişirelim...damatlık işi sizin için iyi olmuş..enişteye de aferin...çalışacağı bölüm hayırlısıyla beli olsunda evi eşyaları halledersiniz..

günaydın kızlar ayyyyyyy şuan bornozla oturuyom tam banyo yapayım diye girdim sacımı ıslatım ve sular gitti öylece geri çıktım sinir küpü oldum resmen neyse buda da vardır bir hayır tatlırüya allah sizlerde söyletmeyi nasip etsin kocişe dün kızmıştım sabah tel. açınca msj cekmiş seni sabırsızlıkla bekliyorum (şittttt fena şeyler gelmesin aklınıza) biz hep ayrı kaldığımız için doya doya bir çay bile içemedik bunların v.s herşeyin özlemi var neyse msj tam yazmadım buraya msjı görünce yağlarımı eriyo hemen affediyorum ona hiç kıyamıyorum iyimi yapıyom bilmiyorum valla buarada bütün herkesin REGAYıP KANDıLıNı KUTLARIM ALLAHIM BÜTÜN SIKINTILARIMIZI HAFıFLETıR,GÜNAHLARIMIZI AFEYLER DUALARIMIZI KABUL EDER ıNŞALLAH .

gelelim sarışın bomba sana inan senile aynı durumdayım belki senden de kötü dur halim şuan takılacak takım ne var biliyormuşun sadece nişanlımın doğum gününde aldığı oda okurken garibim bursuyla almıştı bi künye ,alyans ve tek taşım var baskada hiçbirşeyim yok bunun için kendini yırpratma derim onların hasiyetsizliğidir boşver millet düğüne gelince onun ailesini kınayacaklar üzme derim kendini

sarisin bomba sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ne bomba ama halsiz bitgin yorgun kafamçokkarıştı

bos verdim annem surat yapmasa ben bitek bundan cekiniyorum

nisanlimda damatligini ayakkabisini kendi aldi... eee bukadar masraftan sonra alacak tabi

kizlar bu gece kadil allah dualarinizi kabul etsin günahlaimiz af ola...

bugün daha iyim, kendimi üzdüm ve nisanlimi üzdüm ben asiri duygusal o asiri duygusal birbirimiz maf ediyoruz... allahdan hayirlisi bundada var dir hayir kadercimin demesi olmasa :-)

allah büyük bulacagiz bir yol..anca beraber kanca berabar. aksam oldu ben ilk yemegimi yeni yiyorum

adasim hos geldin sende... adasim izmire gidince bir daha gidecemizin istanbula. Izmirde gidince zaten pek vakit kalmiyor nikahdi evdi ceyizdi dügün günü gelir hemencik allahin iznilye. Ver ellini antalya. Kayinvaldenlere yakin mi olacaksiniz. Sen istanbulda kirada mi kaliyorsun yurt gibi bir yerde mi?

ben geldim..bugün çok yoruldıum.kafamçokkarıştı..daha şimdi eve girdim...sabah erken kalktım doğru hastaneye...tahlıl sonucumu almaya...hastanede tam 25 dak. sıra bekledim ve tahlil sonucuma kavuştum...sonra hemen sağlık ocağına ...kan tahlılınde sorun yok..ama röntgen biraz sorunlu oldu...çünkü 10 yıl önce verem hastalığı geçirdim...ve ciğerde kalıntıları var... doktor bakar bakmaz hemen anladı...sorular sordu...ne zaman oldu..tedavi nasıldı ..kontrolller devam mı balgam çıkarıyon mu vs...aslında hastalık aktif mi diye balgam testi istemem lazım dedi..bende hastanedeykende hiç çıkaramam hep mide suyum alındı dedim..düşündü durdu...sonrada seni iyi görüyorum gerek yok dedi..sevindim...çünkü istese cuma akşamı izmşre dönemezdim..birde bununla uğruşmam lazım...neyse kızlar biraz açık yazdım umarım tiksinmezsiniz...kendimi sizi yakın gördüğüm için herşeyimi sizinle paylaşıyorum...neyse ordan hemen evlendirme dairesine tam 1 saat yolculuk yaptım...şansıma müdür yok...tam 2.5 saat oralarda onu bekledim... oralarıda hiç bilmiyom...buldun cafelere oturdum...sonra geldide sorunsuz izin belgemi aldım...sonra da hemen gelinlikçime prova yaptık...beğenmedim...biraz onunla uğraştım...ama istediğim gibi oldu...sonra kargo ile görüştüm...dönüş biletimi aldım...koli aradım vs...

ohoo adasim... ne kadar yorulmusun bide havalar sicak zaten istanbulda birz yerden bir yere ulasmak basli basina problem otobülselere. Hastaligin icin gecmis olsun.. Allah korsun verem ciksaydi bu evlenmeye engel degil ki kimede ister verem olurum ister zatür töbe töbe..allah bir daha hastalikla karsi karsiya birakma insallah..

gözün aydin gelinlige kavustun.. nasi benzete bilmis mi modelli istedigin modelle. Cicegi var mi beline kaldirttin mi

kizlar bu gece kadil allah dualarinizi kabul etsin günahlaimiz af ola...

bugün daha iyim, kendimi üzdüm ve nisanlimi üzdüm ben asiri duygusal o asiri duygusal birbirimiz maf ediyoruz... allahdan hayirlisi bundada var dir hayir kadercimin demesi olmasa :-)

allah büyük bulacagiz bir yol..anca beraber kanca berabar. aksam oldu ben ilk yemegimi yeni yiyorum

adasim hos geldin sende... adasim izmire gidince bir daha gidecemizin istanbula. Izmirde gidince zaten pek vakit kalmiyor nikahdi evdi ceyizdi dügün günü gelir hemencik allahin iznilye. Ver ellini antalya. Kayinvaldenlere yakin mi olacaksiniz. Sen istanbulda kirada mi kaliyorsun yurt gibi bir yerde mi?

siz ikiniz bir olunda yeter canım...her zorluğun altından kalkarsınız...opuyorumnanaktanyeter ki birbirinizi kaybetmeyin...zaten zayıfsın daha da zayıflıycan sonra gelinliğin bol gelicek...:uhm:yemeklerini düzenli ye..:olmaz:yemek demişken bende birşeyler yiyeyimcokacimcoookağustos un ortasında tayin işlemleri için gelicem..burda evde kalıyorum....

isten geldikten sonra actim ama yiyesim yoktu canim istemedi ama simdi baya karnim zil caliyorsu hamd olsun bugün de karnim doydu..

az önce bunu aldim banyo da makyajlarimi koymak icin

kw2617516npvb1.th.jpg
[/URL][/IMG]

nerdeyse dk hapini almaya unuttuyorum simdi kosturdum odadan aldim hemen

yan etgi yapsa kac günde belli olur?

kafamçokkarıştı
ohoo adasim... ne kadar yorulmusun bide havalar sicak zaten istanbulda birz yerden bir yere ulasmak basli basina problem otobülselere. Hastaligin icin gecmis olsun.. Allah korsun verem ciksaydi bu evlenmeye engel degil ki kimede ister verem olurum ister zatür töbe töbe..allah bir daha hastalikla karsi karsiya birakma insallah..

gözün aydin gelinlige kavustun.. nasi benzete bilmis mi modelli istedigin modelle. Cicegi var mi beline kaldirttin mi

zaten müdürü beklerken başıma güneş geçti...birara çok kötü midem bulandı...kafamçokkarıştıverem bulaşı olduğu için ve hastanede yatmak gerektiği için bakıyorlar canım...alalhıma şükürler olsun atlattım...çiçek duruyor...model tam benzemese bayağı benziyor.modeldeki 185 lik olunca topukluyla 170 olan bana özellikle etek kısmını :utangac:yapmak zor oldu...hatunun 1 m bacak boyu olunca kafamçokkarıştı...neyse ben sonucu beğendim..ama şöyle bir sorun var..eteği hep düzeltmek lazım..kafamçokkarıştı

nerdeyse dk hapini almaya unuttuyorum simdi kosturdum odadan aldim hemen

yan etgi yapsa kac günde belli olur?

kutuların çok şeker ..allah üle güle kullanmak nasip etsin...yan etki yapsaydı bence 2-3 günde belli olurdu...ama yüzüne mutlaka güneş koruyucu sür yüzünü güneş lekeleri basmasın..bende öyle yan etki yapmıştı..

saol... sen söyledikten sonra tekrar okudum prospektürü ordada yaziyormus leke filan gecmeyen leke bile yapabiliyormus aman allah korusun
.. solariuma girmek istiyorum nolcak simdi hay allah

kafamçokkarıştı

zaten müdürü beklerken başıma güneş geçti...birara çok kötü midem bulandı...kafamçokkarıştıverem bulaşı olduğu için ve hastanede yatmak gerektiği için bakıyorlar canım...alalhıma şükürler olsun atlattım...çiçek duruyor...model tam benzemese bayağı benziyor.modeldeki 185 lik olunca topukluyla 170 olan bana özellikle etek kısmını :utangac:yapmak zor oldu...hatunun 1 m bacak boyu olunca kafamçokkarıştı...neyse ben sonucu beğendim..ama şöyle bir sorun var..eteği hep düzeltmek lazım..kafamçokkarıştı

dogru diyorsun... profesionel katalog cekimi o resimler giyen kizlar bizim iki kati nerdeyse en azindan benim 157 boyumal ehh bosuna mi aldim yüksek topuklu ayakkabi.. aceleye bulamam diye korktum burda görünce aldim bari 170 olayim diye :lepi:

nolcak fotogarf cekinirken düzeltirsin sonra zaten cok önemli degil.. ama gelinligin modeli cok modern ve güzel

beninkiler geçmiyor..çok sinir oluyorum...hiç birşey yoktu yüzümde bir anda oldu...bir ara kafaya takmıştım...şimdi boşver diyom ama eski cildim aklıma gelince....solaryum bilemiyom ki..herkeste güneş lekesi çil yapacak diye bir şey yok ama...yaparsada tam yapar...

kakao yağı bronzlaştırıyormuşş..bende burada öğrendim..ne dersin...belki ben omuzlarıma filan yapar denerim...gelinlikle hoş gözüksün diye...

sadece sürmekle olmaz ki günese cikmak gerek

ben yagli seyler kulanamiyorum helde de yüzüme.... yüzümün bazi yerleri kuru T bölgesi dedikleri alnim cenem yagli. Yag icermeyen nemlendirici kulaniyorum.

Straptez senin gelinligin vücüt icin sprey fondatenler var. Cok pahali degilse ondan alabilrisin mesela. MAC markasinin böyle bir ürünü oldugunu biliyorum

şimdi annemle konuştum yine delirti beni...kargoyla ne getireyim ağustosta geldiğimde hangilerini alyım diyom..soğuk soğuk sen bilirsin..gelinlim bitti diyom iyi hayırlı olsun bu kadar...sinirli ve soğuk konuşuyorç...aramadığım zaman laf sokuyu..arayıncada soğuk ilgisiz konuşuyor...sabrımı zorluyorlar..annem öyle babam öyle..bıktım artık...allah biliyorya hiç yanlarına gidesim yok...benimde bir sabrım var...

şimdi annemle konuştum yine delirti beni...kargoyla ne getireyim ağustosta geldiğimde hangilerini alyım diyom..soğuk soğuk sen bilirsin..gelinlim bitti diyom iyi hayırlı olsun bu kadar...sinirli ve soğuk konuşuyorç...aramadığım zaman laf sokuyu..arayıncada soğuk ilgisiz konuşuyor...sabrımı zorluyorlar..annem öyle babam öyle..bıktım artık...allah biliyorya hiç yanlarına gidesim yok...benimde bir sabrım var...
slm kızlar. kandiliniz mübarek olsun

canım tatlıcım öyle deme boşver sabret umarım onların düşündükleri konusunda utandırırsın ne diim, çok mutlu bir evliliğin olsun canım

takma evlenmeni istemiyor... kimle evlensen aynisini yapacakti

seni kaybetme korkusu emin ol bu davranislarindan kendide pisman olacak
hele bi evlen ayril onlardan ozaman anlar hatasini simdi dügün öncesi fazla takma kafanda biliyorum
cok üzüyor. duyma göre konusma.

Back