How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

öyle düşünme...bak bende çok sorunlar yaşıyorum...benim içimde çok dolu....
nişanlın konuşmuş mu?belki sonuç iyi olur...bir tatsızlık çıkmaz...

telefonumu kapattim biktim atik bu koudan kabak tadi verdi.
Yeni cikti isten.. yeni varmistir simdi.. gecenin bir yarisi acarim belki telefonu bilmiyorum

nisanlim bu aksam yani simdi konusacak...

ben kendi telefonumu kapattim konusduktan sonra bana mesaj cekecektir büyük ihtimal yada aricaktir ama ben duymak istemiyorum bu konu hakkinda bir sey

kötü düşünme...belki hatalarını sana haksızlık yaptıklarını anlarlar...seni arayabilceklerini de sanmıyorum...bizi haberdar et...iyi haberlerini bekliyorum...

akşam kapanışı ben yaptım bugünde açılışı ben yapıyorum...bugün çok yoruldum...hep koşturdum...ikametim istan. ama nikah kıyacağımız yer antalya olduğu için evlendirme dairesinden izin almak gerek...oturduğum yerde yeni ilçe oldu...ayrı bir belediyesi ve evlendirme dairesi daha yok...dün internet telefon no buldum aradım..izin belgesi için bir sürü evrak istiyorlar...nüfüs müd. muhtarlık sağlik ocağı ve devlet hastanesi.arasında mekik dokudum...allahtan işlerim genelde rast gitti..izin belgesi alabilmek için sağlık raporu istiyorlar...sağlık ocağından hemen veriliyor sanıyordum..hastanede tahlilleri yapıp sağlık oca. getiriliyormuş..röntgen ve kan...kan 2 gün sonra hazırmış...çokkk yoruldum...şimdiden perşembe günü koşuşturmamı düşünüyom..perşembe günü hastaneye gidip sonucu alacam ..sağlık ocağına dönücem..onaylattıracağım..ve diğer evraklarla evlendirme dairesini araryacağım yerini bilmiyorum..o taraflara hiç gitmedim......inşallah perşemse günü izin belgesini hemen verirler.bir kaç gün bekletmezler..çünkü cuma akşamı izmir e dönmeyi düşünüyom...işim uzarsa mecburen burda kalırım....

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniZ?:çok üzgünüm:beninmde başıma bugün güneş geçmişkafamçokkarıştı...öğle sıcağında bir ordan buraya koşuşturunca..:bbo:...2 saat kadar uyudum bir geldim kimsecikler yok..senağlama..

günaydin... dün gelmedim yazmadim canim bir sey yapmak istemiyordu.
benim icin hic bir sey yolunda degi. Uradigim haksizliklar karsisinda aklimdan cikmiyor öfkem dinmiyor.
Geri cekildim susmayi tercih ediyorum telefonum kapali hic bir mesaja cevap vermiyorum, artik ne konusayim hic bir sey olmamis gibi askim canim cicim seni cok seviyorum demek icimden gelmiyor artik. Benim icin kilini kipirdatmayan insanlari nasil benimserim okadar fedakarlik yapmisken ben. Neydi benim günahim diye düsünüp duruyorum nerde yalnis yaptim... biliyorum yalnisi ta bastan yaptim kabullenerek. Dedim ki benim ruhum satilik degil ama sevgi de herseyi hal etmiyormus simdi simdi anliyorum ama simdi gec kaldim.
Nefret ve öfke doluyum ne bir hevesim ne bir sevincim kaldi. Bilsem ki annem babamin üzülüp kahrolmayacagini suanda noktayi koyardim sabrimin sonundayim.
Hadisi serifler var öfkeliyken kararlar almayin diye biraz da sabir gücü istiyorum diliyorum allahdan.

adaşım sanırım nişanlıın tel.. görüşmesi yolunda gitmedi...ayrıntıları bilmediğimden ne diyeceğimi bende bilemiyorum...herşeyin hayırlısı...sinirle kalkan zarala oturur...arada kalan yıpranan sen oluyorsun...

konusmus söylemis... elimizden bukadar geliyor demis annesi. Benim zaten ümidim yoktu.
nisanlima dayanamadim konusuyorum suan yine..
ailesi benim icin bitti gibi bir sey

nişanlının ne suçu var ki...ailesi sorun...seni kendi ailenin karşısında mahçup bırakacak...ama şöyle düşün evlenince almanya da olucaksınız..başbaşa.Şeniz..sorun yaratanlardan uzakta...

dedim ki.. bundan sonra benden hic bir beklentileri olmasin.
aileme karsi benim boyunmu büküyorlar
gurur yok demek ne yaparsin

ne olur sıkma canını...en kötü ihtimal nişankın kredi çekecek alacak...evlendiğnde birlikte ödüyeceksiniz...sırf erkek tarafı taktı gözüksün diye ....ama dediğin gibi ne kadar hak ediyorlar.. onlar yüzünden sen zor duruma düşüyorsun...

onlar yapmis gözükecek.. parasini biz ödicez cok güzel
böyle bir gelin asla bulamazlar bir daha.

sen neyaptin nikah islemleri urastirdi dimi bizde öyle kosusuturduk ayni gün halletik cok sükür... baska ilde oluyordir nikah izin belgesi istemediler ama... saglik raborlari ikametga filan felan onlar istendir

Back