- 7 Haziran 2008
- 1.201
- 6
kolay gelsin sana ya benimki 6 ile 9 arası yapıyo o kudurma işini ama o kadar yoruyoki külçe gibi yığılıyorum o uyuyunca gündüz iki tık tık uyuyuveriyo zaten gözleri kapanıyo ama akşam o saatlerde benimkide emerek rahatlıyodu ama artık sazı ben aldım elime doyduğundan emin olduğumda emzirmiyorum başka şeylerle oyalıyorum çünkü emince aynı diğer arkadaşlardaki gibi gazı artıyo iyice işler sarpasarıyor dolaşıyoruz konuşuyorum dans eğlence komiklik şakalar böyle en son gözleri kapanırken memeyi bi 5 10 dk koklatıyorum sonrada sallayarak artık o zamanki ruh haline göre uyutuyorum ama bu akşam uyutmaları ömre bedel gerçekten yaArkadaslar ben de kafayı yedim artık. Vücudum dayanmıyor haftalardır yarı oturur pozisyonda yatmaktan dolayı zaten var olan bel fıtıgım iyice azıttı.
Ağrıdan mahvoluyorum. Ben bu halde nasıl bakacağım oğluma. Nasl doğrulup kucaklıycam.
Her şey düzeleceğine gün geçtikçe daha da beter oluyor. Geceleri kucağımdan indiremiyorum. Yanıma yatırdığım an basıyor çığlığı. Yaa yok mu bunun bir çözümü dayanamıyorum artık.
Gündüz öyle değil gece çıldırmış gibi meme arıyor. Tamam emsin bir saat emsin ama sonra insin kucağımdan değil mi yok ne mümkün saniyesinde uynııyor.
Sizlerde paylaşın Allah aşkına nasıl uyutuyorsunuz? Benim kadar vahim durumda olanınız var mı?