Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:umursamaz:
eyvahedigeldismile
alsanaalsanasmile
bacım sen ne yapıyon pardonbayanssulusmile
Bizde şu pis gaz sancıları yüzünden gece pek uyku yok. Ancak kucağımda yatarsa uyuyor. Ben yarı oturur vaziyette belimin ağrısıdan uyuyamıyorum oğlan uyusada.selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl gecelerı uyuyormusunuz
Melikeeee sen ne yapıyorsun? Kızın nasıl? Geceler nasıl?bacım sen ne yapıyon pardonbayanssulusmile
Bizde şu pis gaz sancıları yüzünden gece pek uyku yok. Ancak kucağımda yatarsa uyuyor. Ben yarı oturur vaziyette belimin ağrısıdan uyuyamıyorum oğlan uyusada.
Bırak başka odada yatmayı, bırak yatağında yatmayı, yanımda bile yatmıyor şu an koynumda yatarsa uyuyor. Yanıma bıraktığım an iki dakika sonra başlıyor kıvranmaya, sonra da viyak viyak bağırıyor.
Melikeeee sen ne yapıyorsun? Kızın nasıl? Geceler nasıl?
uyuttun ömeri anlaşılan
bazı geceler iyi 2 saatte bir kalkıp emiyor uyuyor ama bazı geceler nöbet kımıl kımıl durmuyor ama gene de şükür
selam kizlarr
a.s dilekcim...
benimkide şuan yanımda anakucağında gözler cin gibi hiç uyku yok gece birden önce uyumuyor zaten yeni çıkardı bunu
ooo duyan gelmiş ne guzel :)
nabersınız kızlar
mina memede uyumaya çalışıyor
bugun 11 den beri dışardaydık hava süperdi az önce gırdık eve
umranıyede fatoş emzık buldum :)
aldı ama 3 dk sonra attı agzından
bakalım yarın deneyecegım alışacakmı meshur fatoş emzıge
benım zıllıde uyuyo 12 gıbı uyanır 3 gıbı uyur ama ondan sonra yarım saatte 1 saatte gerı uyanıyo sabah 9 kadar bunu ögrendı bıde aksam uyuyo gece uyanıkkk
ne iyi etmişsiniz. Mina duruyor mu dışarda rahat. Biz geçen hafta a.v.m ye gitmiştik canberk pek durmadı pusetinde kucak istedi hep.ooo duyan gelmiş ne guzel :)
nabersınız kızlar
mina memede uyumaya çalışıyor
bugun 11 den beri dışardaydık hava süperdi az önce gırdık eve
umranıyede fatoş emzık buldum :)
aldı ama 3 dk sonra attı agzından
bakalım yarın deneyecegım alışacakmı meshur fatoş emzıge
akşam 6-7 den gece 1e kadar uyanık desem:umursamaz: sonrda 1saatte 2saatte uyanıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya deme bari gece uyusa aksam uyaniksa gece uyumai gerek ama demekki ayni gece uykusunu sevmiyo bizimkilerr:sinifsinif: