- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
pelincim,
çok geçmiş olsun kıyamam ben ona...verem biraz zor bir aşı biliyorsundur...yarasıda uzun süre geçmiyo maalesef...şurup calpol mü verdin??
ewt cnm takıp etmek lazımmış koltuk altında şişlkik olmaması lazımmış veya boyunda
calpol verdim bende fitil paranox vardı çok işe yarıyordu ama bu calpolla fitilin içeriği aynı birebir ömer nasıl oldu duzeldımı huzursuzlugu
resim istemişsin koydum burcu
kızlar ya şimdi baktım bebeğin kafasında bi damar atıyo sürekli sağlarını hareket ettiriyo yakından bakınca iyice piskopat oldum sizinkilerdede var mı aynı şey
bizde yok esra kalkıp baktım valla iyice psikopat olduk valla dogru dıyorsunkızlar ya şimdi baktım bebeğin kafasında bi damar atıyo sürekli sağlarını hareket ettiriyo yakından bakınca iyice piskopat oldum sizinkilerdede var mı aynı şey
gördüm canım saol :)) çok güzel kuzum yaaman ömer deli manyağı ananesiyle babaannesine gitti şimdi :)) bayaa uzağa gittiler karşı daireye :)) deli gibi emip doğal olarak çıkarıyo sonrada sütlerimi zayi ediyo çıkardıklarını vericem tekrar görcek gününü
pelin maşallah kızına canım 41 kere benim ki de aynı böle,yarın aşımız var sz oldunuz mu,mina nasıl geceleri uykusu iyimi sen nasılsın canım
olduk valla çok kötu oldum ben mınadan çok aglıyorum :)
umarım çabuk atlatırız aşı yan etkılerını cnm
ben ıyıyım kılolara takık vazıyetteyım sadece :)
mina iyi masallah arada sapıtıyor uykusu ama genelde bizim sorunumuz yok çok şukur
çok sevındım kıyafetle tartıldı 5 kg.olmuş bebegımben gece 1 kere 90cc mama veriyorum sadece 1 kere o mamayı yıyınce uyuyor rahatça zaten o saate benım sutum kalmıyor mına çok yapışık memeye buyuyor bakalım bu ay 90 cc yide azaltırım veya vermem inşallah
sen nasılsın işe ne zaman baslıyorsun
Tablo yapan yok canım. Herkes kendini ekliyor. Tabloyu kopyala yapıştır en altına da bilgilerini ekle.
kafasının ön tarafında derisinde küçük bi bölüm kalp atışı gibi hafif hafif kalkıp iniyo şu an uyuyo öyle çok belirgin değil varla yok arası dikkatli bakmak lazım
selam herkese
gördüğüm kadarıyla aralık bebişleri hep aç.. benim zeynebimde memeden hiç ayrılmıyo uyanıkken sürekli yapışık gibibiyiz herkes doymuyo bu çocuk diyo benide geriyo dktora gitsekte öğrensek sütüm yetiyomu yetmiyomu..bide benim göğüslerim hiç dolu dolu olmuyo. süt dolunca kendiliğinden akarmış sizin öyle oluyomu..
pelincim mina kocaman olmuş maşallah ablamıza...
bide bişey daha sorucam sezeryan ağrılarınız geçtimi..nezaman ev işi filan yapmaya başladınız..
ver bılgilerini yapayım ben resimleride kuçultup ekleyeceksın paint programı varsa onda kuçultya resim koymayı beceremedim ben bi de tickerımı yapamadım
sagol cnm hepimizinkinimaşallah pelincim minacık kocaman olmuş çok şeker bişey ya allahım esirgesin
ya resim koymayı beceremedim ben bi de tickerımı yapamadım